Follow us...

Blogi

100-vuotias Suomi skaalalla 1–10

Suomi on useilla hyvinvointimittareilla maailman kärkiluokkaa. Asiat ovat melko tasaisen mallikkaasti koko maassa, mutta alueiden välisiä erojakin löytyy. Mutta minkälaisia ja kuinka suuria eroja? Entä miten Suomi eroaa naapurimaistaan? Lue tästä artikkelista.

22/02-2018 Iina Pyykkö
Lue kokonaan

Pohjoismaiden bussi- ja junaliput hintavertailussa

Toisinaan pakkaset yllättävät, kuskit lakkoilevat tai rakennusprojektit viivästyvät, mutta kaiken kaikkiaan joukkoliikenne toimii Pohjoismaissa hyvin. MoneyBanker tutustui Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin julkisiin kulkuneuvoihin. Kuinka monta kruunua tai euroa on maksettava, ja mikä menopeli kannattaa valita?

01/12-2017 Iina Pyykkö
Lue kokonaan

Maailma odottaa Suomen startup-yrityksiä

Suomessa puhutaan paljon startup-huumasta – ja syystäkin. Uudet yrittäjät uskovat innovaatioihinsa, mutta vielä vähän kansainvälistymiseen. Suomalaiset perustavat startupin omasta kutsumuksesta – maailman pakkoyrittäjäkansa löytyy aivan toisaalta.

02/11-2017 Iina Pyykkö
Lue kokonaan

Kuluttajien luottamus talouteen on ennätyslukemissa

Kuluttajien luottamus talouteen on noussut ennätyksellisesti edellisvuosista, mutta kulutus ei ole kuitenkaan noussut yhä nopeasti. Suomessa kulutetaan ja otetaan lainaa nyt kevyemmin kuin edellisvuosina, mutta erityisesti lainanotto on yhä maltillista verrattuna muihin Pohjoismaihin.

03/10-2017 Iina Pyykkö
Lue kokonaan

Laaja vuokrahintavertailu

Maailmanlaajuinen vuokrahintavertailu. Mitä vuokralla asuminen maksaa Suomessa, muissa Pohjoismaissa tai muualla maailmassa?

21/06-2017 Mika Pukkinen
Lue kokonaan

Nuori, näillä vinkeillä selviät lainaviidakossa

Neljä hyvää vinkkiä erityisesti nuorille lainanetsijöille. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja löydät lainatarjoajan, joka istuu juuri sinun tarpeisiisi.

26/05-2017 Anna
Lue kokonaan

Puhu rahasta: Kuinka paljon sinä tienaat?

Oletko koskaan väistellyt kysymystä, kuinka paljon tienaat? Useammat meistä ovat. Raha-asioista ei Suomessa puhuta mielellään eikä kovinkaan avoimesti.

26/05-2017 Anna
Lue kokonaan

Kannattaako laina?

Lainan ottaminen on ehkä yleisempää kuin koskaan aikaisemmin, mutta miten kannattavaa puuhaa lainaaminen loppujen lopuksi on?

18/05-2017 Anna
Lue kokonaan

Säästövinkkejä arkeen

Arjen monista menoista voi kertyä huomattavankin suuria kuukausittaisia kulueriä. Ota nämä vinkit haltuun ja säästä!

15/05-2017 Anna
Lue kokonaan

Miten säästää lapselle parhaiten?

Onko haaveissasi säästää lapsellesi hänen tulevaisuuttaan varten ja mietit, mikä olisi järkevin tapa?

01/05-2017 Anna
Lue kokonaan

MONEYBANKER - Löydä paras laina itsellesi

Lainaa heti
Hae lainaa täysin sitoumuksetta