Lainahakemus netissä - Suosituimmat lainat - MONEYBANKER.fi
Toukokuu 2021

1. plads
Ikäraja: 20 v.
100 - 60 000 Lainamäärä
1 - 20 kk Maksuaika
4,19 - 30,5% Korko
Hae lainaa
Kun lainasumma 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.
2. plads
Ikäraja: 21 v.
1 - 2 000 Lainamäärä
3 - 50 kk Maksuaika
216,2% Korko
Hae lainaa
2000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 216,20%, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3534,01 € mikäli asiakas nostaa 2000€ kerralla ja maksaa sen takaisin vuoden aikana 12 saman suuruisessa erässä.
3. plads
Ikäraja: 20 v.
2 000 - 60 000 Lainamäärä
12 - 180 kk Maksuaika
4,5 - 50,5% Korko
Hae lainaa
Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%.
Lainaa heti tilille - Vertaile lainoja

Lainaa heti tilille Lainahakemus netissä

Lainahakemus netissä → hae lainaa heti tilille

Lainahakemus netissä

Lainahakemuksen tekeminen netissä on yksinkertaista ✅ MONEYBANKER.fi tukee sinua parhaan vaihtoehdon löytämisessä ✅ Täytä lainahakemus netissä jo tänään!


Lainahakemus netissä

Yhä useampi suosii lainan hakemista netistä käsin. Netissä asiointi houkuttelee, sillä se on helppoa, nopeaa ja ennen kaikkea yksinkertaista. Lainaa hakiessa ehkä haastavinta on parhaan lainatarjouksen löytäminen. Lainaa tarjoaa nykyään yhä useampi taho, minkä vuoksi edullisimman ratkaisun löytäminen voi tuntua mahdottomalta. Lisäksi eri lainaa tarjoavilla tahoilla voi olla toisistaan poikkeava kriteerejä, mikä voi tehdä eri vaihtoehtojen läpikäymisestä entistäkin haastavampaa. Tässä työssä sinua auttaa MONEYBANKER. Sivusto on rakennettu tukemaan ja helpottamaan sinulle sopivan lainaratkaisun löytämistä. Sivuston avulla pääset nopeasti suodattamaan eri lainantarjoajia muutaman yksinkertaisen tiedon syöttämisen jälkeen. MONEYBANKERin lainanhakukoneen käyttö on helppoa. Sinun tulee määrittää koneeseen haluamasi lainan määrä, tieto iästäsi sekä määritelmä valitsemastasi takaisinmaksuajasta. Tämän jälkeen kone tekee hakutyön puolestasi, näyttäen sinulle muutamissa sekunneissa listan eri vaihtoehdoista, jotka sopivat profiiliisi. Lainantarjoajat näyttäytyvät ruudullesi järjestyksessä. Voit nähdä jokaisen erillisen lainantarjoajan kohdalta juuri kyseisen lainantarjoajan saaman kokonaisarvosanan. Tämän lisäksi näet lainantarjoajaan liittyvät ydintiedot kuten:

  1. Lainantarjoajan tarjoama lainamäärähaarukka


  2. Lainantarjoajan tarjoama laina-aika (minimi ja maksimi)


  3. Lainantarjoajan velvoittama lainanhakijan ikäraja (huomioithan, että tämä voi olla myös yli 18 vuotta)


  4. Lainantarjoajan tarjoaman minimikoron määrän.


Tämän lisäksi lainantarjoajan profiilin alanurkkaan on merkitty pieniä lisätietoja kyseessä olevasta lainantarjoajasta. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi tietoa siitä, onko kyseessä kertaluontoinen pankkilaina tai voiko kyseisen lainantarjoajan kautta saada lainaa ilman vakuuksia. On siis sanomattakin selvää, että hakukone helpottaa vertailutyötäsi huomattavasti. Kone etsii puolestasi sinulle sopivat luotettavat vaihtoehdot, listaa ne arvostelusuosituksineen sekä tarjoaa nopeasti tietoa lainantarjoajan erityispiirteistä.


Lainahakemus netissä onnistuu helposti

Kuten todettu yllä olevassa kappaleessa, lainanhaku alkaa usein eri lainantarjoajien vertailulla. Toki tätä edeltää itse lainanhaun tarpeen sekä lainan takaisinmaksukyvyn arviointi. Kun päätös lainanhausta on tehty, ja vertailu aloitettu esimerkiksi MONEYBANKERin hakukoneen avulla, on seuraava vaihe eri tarjoajien kilpailuttaminen. Jotta voit varmistua siitä, että saat parhaan tarjouksen, lähetä tarjouskyselyitä ainakin muutamalle eri lainantarjoajalle. Näin saat kätevästi käsityksen erilaisista ehdoista ja hinnoista.


Kun päätös lainantarjoajasta on tehty ja sopimus allekirjoitettu, rahat tulevat pääasiassa hyvin nopeasti tilille. Lainoja haetaankin usein nimenomaan netistä perinteisten pankkikäyntien sijaan, sillä se on nopeaa ja helppoa. Itse hakeminen itsessään ei maksa mitään, ja lainan voi saada joiltain tarjoajilta ilman vakuuksia ja takaajia. Monet lainanhakijat myös arvostavat sitä, etteivät netissä toimivat lainantarjoajat kysele asiakkailtaan mihin rahaa haetaan. Netissä siis rahankäyttöön liittyvä yksityisyys säilyy. Jotkut lainantarjoajista ovat myös avoimia neuvottelemaan esimerkiksi maksuvapaista kuukausista, jos takaisinmaksu aiheuttaa yllättäviä ongelmia. Tekemällä lainahakemus netissä, hoidat raha-asiasi kuntoon nopeasti ja yksinkertaisesti.


Lainahakemuksen helppouden tärkeys korostuu erityisesti silloin kun rahantarve yllättää. Lainaa voi hakea tarpeessa olevan loman rahoittamiseen, keittiöremonttiin, sijoitusten toteuttamiseen tai esimerkiksi pyörän korjaamiseen. Mikä ikinä syysi rahantarpeelle olikaan, MONEYBANKER tukee sinua eri vaihtoehtojen kartoittamisessa. Muista nämä muutamat kohdat tehdessäsi lainahakemus netissä:

  1. Pystytkö maksamaan lainan takaisin ajallaan?


  2. Kuinka suurelle lainalle sinulla on todella tarvetta?


  3. Oletko kilpailuttanut ainakin muutaman MONEYBANKERin tarjoaman lainantarjoajan?


  4. Oletko tehnyt realistisen takaisinmaksusuunnitelman?
Top