Lainahakemus netissä

Tarjoukset päivitetty: 18/05-2024

Luettelossa on monipuolinen valikoima markkinoilla saatavilla olevia lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä esiteltyjen pankkien kanssa, ja saamme palkkion MONEYBANKER:n välittämistä uusista asiakkaista.

 • Sisällysluettelo

  2 kohta

 • Lukuaika

  5 minuuttia

 • Sivu päivitetään

  18/05-2024

Lainahakemus netissä

Yhä useampi suosii lainan hakemista netistä käsin. Netissä asiointi houkuttelee, sillä se on helppoa, nopeaa ja ennen kaikkea yksinkertaista. Lainaa hakiessa ehkä haastavinta on parhaan lainatarjouksen löytäminen.

Lainaa tarjoaa nykyään yhä useampi taho, minkä vuoksi edullisimman ratkaisun löytäminen voi tuntua mahdottomalta. Lisäksi eri lainaa tarjoavilla tahoilla voi olla toisistaan poikkeava kriteerejä, mikä voi tehdä eri vaihtoehtojen läpikäymisestä entistäkin haastavampaa. Tässä työssä sinua auttaa MONEYBANKER. Sivusto on rakennettu tukemaan ja helpottamaan sinulle sopivan lainaratkaisun löytämistä.

Sivuston avulla pääset nopeasti suodattamaan eri lainantarjoajia muutaman yksinkertaisen tiedon syöttämisen jälkeen. MONEYBANKERin lainanhakukoneen käyttö on helppoa. Sinun tulee määrittää koneeseen haluamasi lainan määrä, tieto iästäsi sekä määritelmä valitsemastasi takaisinmaksuajasta. Tämän jälkeen kone tekee hakutyön puolestasi, näyttäen sinulle muutamissa sekunneissa listan eri vaihtoehdoista, jotka sopivat profiiliisi.

Lainantarjoajat näyttäytyvät ruudullesi järjestyksessä. Voit nähdä jokaisen erillisen lainantarjoajan kohdalta juuri kyseisen lainantarjoajan saaman kokonaisarvosanan. Tämän lisäksi näet lainantarjoajaan liittyvät ydintiedot kuten:

 1. Lainantarjoajan tarjoama lainamäärähaarukka

 2. Lainantarjoajan tarjoama laina-aika (minimi ja maksimi)

 3. Lainantarjoajan velvoittama lainanhakijan ikäraja (huomioithan, että tämä voi olla myös yli 18 vuotta)

 4. Lainantarjoajan tarjoaman minimikoron määrän.

Tämän lisäksi lainantarjoajan profiilin alanurkkaan on merkitty pieniä lisätietoja kyseessä olevasta lainantarjoajasta. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi tietoa siitä, onko kyseessä kertaluontoinen pankkilaina tai voiko kyseisen lainantarjoajan kautta saada lainaa ilman vakuuksia. On siis sanomattakin selvää, että hakukone helpottaa vertailutyötäsi huomattavasti.

Kone etsii puolestasi sinulle sopivat luotettavat vaihtoehdot, listaa ne arvostelusuosituksineen sekä tarjoaa nopeasti tietoa lainantarjoajan erityispiirteistä.

Lainahakemus netissä onnistuu helposti

Kuten todettu yllä olevassa kappaleessa, lainanhaku alkaa usein eri lainantarjoajien vertailulla. Toki tätä edeltää itse lainanhaun tarpeen sekä lainan takaisinmaksukyvyn arviointi. Kun päätös lainanhausta on tehty, ja vertailu aloitettu esimerkiksi MONEYBANKERin hakukoneen avulla, on seuraava vaihe eri tarjoajien kilpailuttaminen.

Jotta voit varmistua siitä, että saat parhaan tarjouksen, lähetä tarjouskyselyitä ainakin muutamalle eri lainantarjoajalle. Näin saat kätevästi käsityksen erilaisista ehdoista ja hinnoista.

Kun päätös lainantarjoajasta on tehty ja sopimus allekirjoitettu, rahat tulevat pääasiassa hyvin nopeasti tilille. Lainoja haetaankin usein nimenomaan netistä perinteisten pankkikäyntien sijaan, sillä se on nopeaa ja helppoa. Itse hakeminen itsessään ei maksa mitään, ja lainan voi saada joiltain tarjoajilta ilman vakuuksia ja takaajia.

Monet lainanhakijat myös arvostavat sitä, etteivät netissä toimivat lainantarjoajat kysele asiakkailtaan mihin rahaa haetaan. Netissä siis rahankäyttöön liittyvä yksityisyys säilyy. Jotkut lainantarjoajista ovat myös avoimia neuvottelemaan esimerkiksi maksuvapaista kuukausista, jos takaisinmaksu aiheuttaa yllättäviä ongelmia. Tekemällä lainahakemus netissä, hoidat raha-asiasi kuntoon nopeasti ja yksinkertaisesti.

Lainahakemuksen helppouden tärkeys korostuu erityisesti silloin kun rahantarve yllättää. Lainaa voi hakea tarpeessa olevan loman rahoittamiseen, keittiöremonttiin, sijoitusten toteuttamiseen tai esimerkiksi pyörän korjaamiseen. Mikä ikinä syysi rahantarpeelle olikaan, MONEYBANKER tukee sinua eri vaihtoehtojen kartoittamisessa.

Muista nämä muutamat kohdat tehdessäsi lainahakemus netissä:

 1. Pystytkö maksamaan lainan takaisin ajallaan?

 2. Kuinka suurelle lainalle sinulla on todella tarvetta?

 3. Oletko kilpailuttanut ainakin muutaman MONEYBANKERin tarjoaman lainantarjoajan?

 4. Oletko tehnyt realistisen takaisinmaksusuunnitelman?