Luotto heti tilille

Tarjoukset päivitetty: 18/05-2024

Luettelossa on monipuolinen valikoima markkinoilla saatavilla olevia lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä esiteltyjen pankkien kanssa, ja saamme palkkion MONEYBANKER:n välittämistä uusista asiakkaista.

Luotto heti tilille

Nopeat nettilainat

Onko sinulla tarvetta ylimääräiselle rahalle? Kun rahantarve iskee yllättäen, on mukavaa, että lainarahan saa heti tilille. Internetin kautta saat ylimääräistä rahaa helposti ja nopeasti käyttöösi.

On olemassa erilaisia tapoja, joilla voi varmistaa mahdollisimman nopean rahan lainaamisen. Pienlainat ovat tunnetusti nopea lainatapa. Osa yrityksistä lupaa pienlainan tilille jopa 15 minuutissa, kun haussa on luotto heti tilille.

Aiemmin internetistä saatavat lainasummat olivat yleensä noin muutaman sadan euron suuruisia, mutta viime vuosina lainojen summat ovat kasvaneet huomattavasti. Voit kuitenkin lainata juuri tarvitsemasi summan muutamasta kympistä kymmeniin tuhansiin euroihin.

Miksi lainata?

Lainaamiselle on monia eri syitä. Useimmiten ihmiset lainaavat esimerkiksi remonttia, yllättäviä laskuja tai autoa varten. Lainaaminen antaa ihmiselle myös tiettyä vapautta.

On olemassa hyviä syitä lainata rahaa, mutta myös syitä, joiden takia velkaa harvemmin kannattaa ottaa. Ei ole kovin kannattavaa lainata trendikkäitä, kalliita designer-tuotteita varten, sillä niiden arvo laskee vuosien kuluessa, eivätkä ne ole elämän kannalta välttämättömiä.

Parhaimmassa tapauksessa lainaaminen voi esimerkiksi auttaa henkilöä maksamaan yllättävän sähkölaskun, kun palkkapäivä olisi vasta parin viikon päästä. Ilman lainaamista henkilö menettäisi asunnostaan sähköt.

Lainaa tulee aina ottaa oman maksukyvyn mukaan.

Mistä luotto heti tilille?

Luottoa saa yrityksiltä, jotka sitä tarjoavat – esimerkiksi pankit ja internetissä toimivat lainapalveluyritykset. Näiden yritysten tulee kuulua luotonantajarekisteriin. Laajan valikoiman luotettavia lainantarjoajia löydät MONEYBANKERin sivuilta.

Pankkilainoihin tarvitset useimmiten joko takaajan tai vakuuden, eikä niitä tavallisesti myönnetä samantien. Internetistä otetut lainat saa yleensä tilille nopeasti täysin ilman takaajaa tai vakuutta. Yrityksillä on kuitenkin omat käytänteensä, joten kannattaa tarkistaa ehdot tapauskohtaisesti.

Tiukassa tilanteessa on mahdollista lainata myös tuttavalta tai sukulaiselta. Läheisiltä lainattaessa on tärkeää, että laina-aika ja takaisinmaksusuunnitelma ovat uskottavia, jotta verottaja ei katso lainaa lahjaksi.

Valitse itsellesi aina sellainen lainamuoto, joka palvelee tarpeitasi parhaiten.

Onko luotoille ikärajaa?

Lainan saaminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Jos olet alle 25-vuotias, kannattaa sinun aina tarkistaa ikärajat, sillä monet yritykset vaativat esimerkiksi yli 20 vuoden ikää. Nämä vaatimukset vaihtelevat, sillä yrityksiä on alalla hyvin paljon.

Ei ole harvinaista, että lainan myöntämiseksi vaaditaan esimerkiksi 24 vuoden ikää. Mutta 18-vuotiaan ei tarvitse huolestua, sillä tänä päivänä myös 18-vuotiaan on mahdollista löytää lainoja.

Tarvitaanko luottoon takaaja tai vakuus?

Takaaja tarkoittaa lainalle otettavaa henkilötakausta. Takaaja on useimmiten lainaajan tuttava tai sukulainen. Lainan takaus tarkoittaa, että jos lainanottaja ei kykene maksamaan lainaa, joutuu lainan taannut henkilö tällöin maksamaan sovitun osan siitä.

Esimerkiksi auto tai asunto voivat toimia vakuuksina lainalle. Takaaja tai vakuus ovat lainan myöntäjälle varmistuksia, että he eivät menetä mitään, jos lainanottaja ei kykene maksamaan lainaansa takaisin. Lainoista, joihin ei tarvitse takaajaa tai vakuutta, pyydetään useimmiten korkeampaa korkoa, mikä takaa lainanmyöntäjän tulot.

Internetistä saatavat lainat saa useimmiten ilman takaajia ja vakuuksia. Osassa näistä lainoissa on kuitenkin huimat korot ja kulut, minkä vuoksi lainanottajan kannattaakin tarkistaa lainaehdot yksityiskohtaisesti ennen lainatarjouksen hyväksymistä. Laina voidaan myöntää helpommin, jos sille on takaaja tai vakuus.

Lisätietoja vakuuksista löydät Finassivalvonnan sivuilta.

Näin varmistat nopean luotonsaannin

Pieni vai iso summa?

Mieti, minkä suuruista lainasummaa tarvitset. Lainasumman määrä kannattaa harkita huolellisesti, sillä pienemmät lainat myönnetään nopeammin kuin suuremmat.

Perehdy luottotarjontaan

Jotta varmistaisi lainarahan saamisen nopeasti, kannattaa vertailla ja tutkia eri lainapalveluja tarjoavia yrityksiä ja selvittää, kuinka nopeasti he lupaavat lainarahan asiakkaiden tilille. Tällä hetkellä lainapalveluyrityksiä on markkinoilla paljon. Se on kuluttajien kannalta hyvä asia, vaikka eri yritysten välillä voikin olla vaikea valita.

Laaja valikoima yrityksiä takaa kuitenkin sen, että jokaiseen lainatarpeeseen löytyy useita vaihtoehtoja, joista voi valita juuri sen itselleen sopivimman.

Vaikka tarvitsisit rahaa todella kipeästi, kannattaa aina tarkistaa lainan korkojen ja kulujen suuruus. Olisi ikävä huomata lainan ottamisen jälkeen, että nämä korot ja kulut ovatkin järkyttävän suuruiset. Pystyt vertailemaan kokonaiskustannuksia helposti tarkastelemalla itse lainasumman ja takaisin maksettavan summan erotusta.

Tarkista, kuinka nopeasti luoton saa tilille

Lainapalveluyritysten aukioloajat kannattaa aina tarkistaa. Lainahakemuksia voi yleensä lähettää mihin aikaan tahansa. Yrityksiä on markkinoilla kuitenkin paljon, joten käytänteet vaihtelevat.

Mutta vaikka lainahakemus hyväksyttäisiinkin keskellä yötä, ei lainarahaa öisin siirretä. Laki velvoittaa, että lainarahaa ei voida siirtää asiakkaiden tileille kello iltayhdentoista ja aamuseitsemän välillä, joten yöaikaan lainaa ei voi saada heti tilille. Muihin kellonaikoihin lainarahaa voidaan siirtää.

Tarkista lisäksi yrityksen listaamat pankit heidän nettisivuiltaan, jos haluat luoton heti tilille. Käyttämäsi pankki voi vaikuttaa rahan siirtämisen nopeuteen. Jos oma pankkisi on listattu yrityksen sivuilla, saat lainarahan yleensä heti tilille.

Pankit, jotka eivät ole yrityksen listalla, siirtävät rahat tilille noin 2–3 pankkipäivässä.

Lainarahan saamista nopeuttaa myös se, jos aiemmin käyttänyt saman yrityksen lainapalveluja. Silloin tietosi löytyvät jo yrityksen asiakasrekisteristä, eikä aikaa kulu tietojesi tarkistamiseen. Jos et ole ennen asioinut yrityksen kanssa, voit nopeuttaa lainarahan saamista sillä, että lähetät kaikki yrityksen vaatimat tositteet heille sähköisessä muodossa.

Lähetä useita lainahakemuksia

Muista aina lähettää useampia lainahakemuksia, sillä lainahakemusten lähettäminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Lähettämällä useita lainahakemuksia saat myös useampia tarjouksia, joista voit valita parhaimman. Tällä tavoin voit säästää huomattavan määrän rahaa.

Jos tiedät etukäteen, että tulet tarvitsemaan rahaa myöhemmin, on hyvä idea hakea lainaa heti. Tällä tavoin toimimalla varmistat, että sinulla on rahaa silloin kun sitä tarvitset.