Pikavippi tekstiviestillä

Tarjoukset päivitetty: 07/07-2024

Luettelossa on monipuolinen valikoima markkinoilla saatavilla olevia lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä esiteltyjen pankkien kanssa, ja saamme palkkion MONEYBANKER:n välittämistä uusista asiakkaista.

Pikavippi tekstiviestillä

Tänä päivänä erilaisten kulutusluottojen hakeminen on entistä helpompaa alati kehittyvän teknologian ansiosta. Enää ei ole lainkaan poikkeuksellista hakea lainaa pelkästään matkapuhelintaan käyttämällä. Tekstiviestistä on tullut helppo ja nopea väline niin hakea kuin myös saada erilaisia pienlainoja eli pikavippejä, jotka ovat yleensä vakuudettomia, pienempiä kulutusluottoja.

Lainamarkkinoilla toimiikin suuri joukko erilaisia pikavippejä tarjoavia yrityksiä, joille tekstiviestillä lainaaminen on normaalia arkea.

On hyvä muistaa, että lukuisien eri pikavippiyritysten joukossa voi olla myös epäluotettavia toimijoita ja siksi aina, kun haet heti tilille saatavaa lainaa tekstiviestillä kannattaa käyttää vain hyvämaineisia ja suosittuja lainantarjoajia. Luotettavia lainantarjoajia löydät helposti MONEYBANKER-sivustolta.

Onko matkapuhelinliittymällä merkitystä?

Sillä, minkälainen matkapuhelinliittymä käytössäsi on ei ole mitään merkitystä siihen, voiko pikavippiä hakea tekstiviestillä. Pikavippiä voi hakea tekstarilla siitäkin huolimatta, että puhelinnumero on salattu tai käytössä on prepaid-puhelinliittymä. Puhelinliittymän tyypillä ei ole siis mitään merkitystä.

Sen sijaan hakijan henkilöllisyys täytyy tunnistaa, ennen kuin pikavippiä voi tekstiviestillä hakea. Tämä tapahtuu useimmiten henkilökohtaisten verkkopankkitunnusten avulla, koska laki vaatii lainanhakijalta niin sanottua vahvaa tunnistautumista. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voi sellaiset omalta pankilta hakea.

Toinen vaihtoehto on tunnistautua käyttämättä mobiilivarmennetta, jonka voi saada omalta matkapuhelinliittymän tarjoajalta. Sen jälkeen, kun hakija on kerran tunnistautunut, voi lainaa jatkossa hakea helposti pelkän tekstiviestin avulla.

Mitä tekstiviestillä tehty lainahakemus maksaa?

Se, mitä pikavippihakemuksen tekeminen tekstiviestin välityksellä maksaa vaihtelee paljon palveluntarjoajasta riippuen. Joissakin tapauksissa lainanhakija maksaa itse kaikki tekstiviesteistä koituneet kulut, jolloin lainahakemuksen hinta liikkuu yleensä 1,5 - 6 euron välillä. Joissakin tapauksissa tekstiviestin lähettäminen taas on lisämaksutonta, eli hakija maksaa hakemuksesta vain normaalin tekstiviestin hinnan.

Monet yritykset tarjoavat myös ensimmäisen lainahaun aina ilmaiseksi, ilman lisämaksuja.

Eri pikavippiyritysten käytänteet voivat vaihdella paljonkin ja siksi on aina hyvä vertailla tekstiviestien hintoja, kuin myös muita pikavippiin liittyviä kustannuksia eli todellista vuosikorkoa. Lainanantajan sääntöihin kannattaa tutustua huolella, sillä eri lainanhakuprosessit vaihtelevat.

Pikavippi tekstiviestillä vs. älypuhelimella?

Älypuhelimien vallankumous on osittain korvannut lainan hakemisen tavallisella tekstiviestillä. Tämä siksi, että älypuhelimen avulla pikavippiä voi hakea suoraan lainantarjoajien verkkosivuilta, milloin ja missä tahansa. Joillakin pikavippiyrityksillä voi olla jopa omia sovelluksia, joita käyttämällä asiakkaat voivat hakea lainaa sekä tarkastella lainojensa tietoja entistä helpommin ja vaivattomammin.

Kaikki eivät kuitenkaan omista älypuhelinta ja siksi mahdollisuus saada pikavippiä tekstiviestillä voi olla ominaisuus, josta moni pikavippi hakija on kiinnostunut. Lainan hakeminen tekstiviestillä on kätevää etenkin sellaisissa tilanteissa, joissa käytettävissä ei ole toimivaa nettiyhteyttä, esimerkiksi ulkomailla. Tekstiviestillä pikavippiä voi hakea aina, kunhan puhelin toimii ja virtaa löytyy.

Usein myös tekstiviestillä haettu pikavippi voi olla nopeampi vaihtoehto, koska hakijan ei tarvitse nähdä vaivaa ja kirjautua sisään nettipalveluun.

Kun pikavippiä haetaan tekstiviestillä, on tärkeää tarkistaa, että viesti noudattaa oikeaa muotoa ja että puhelinnumero on kirjoitettu varmasti oikein. Muuten lainahakemus hylätään automaattisesti.

Pikavippi tekstiviestillä – mitä siihen vaaditaan?

Kun pikavippiä haetaan tekstiviestillä, vaaditaan ensimmäiseksi toimiva puhelin. Toiseksi lainanhakijan on tunnistauduttava lain vaatimalla tavalla. Lainanhakijan itsensä on oltava vähintään 18-vuotias ja hänellä on oltava pysyvä kotiosoite Suomessa.

Lisäksi on tärkeää, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa ja hänellä on säännölliset tulot.