Lainaa heti tilille → Vertaa 10+ parasta lainaa 2024 Hae 2 minuutissa

Lainaa rahaa nyt - Hae lainaa verkossa - 100 % sitoumuksetta ja saat ilmaisen lainatarjouksen.

Tarjoukset päivitetty: 19/06-2024

Luettelossa on monipuolinen valikoima markkinoilla saatavilla olevia lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä esiteltyjen pankkien kanssa, ja saamme palkkion MONEYBANKER:n välittämistä uusista asiakkaista.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Verkkohakemuksella lainaa voi saada pankilta tai rahoitusyhtiöltä muutamasta kympistä periaatteessa rajattomasti. 70 000 euroa on tosin rahoitusyhtiöiden enimmäismäärä tällä hetkellä. Pankeilta lainaa voi saada vakuuuksia ja takaajia vastaan enemmänkin. Lainaa haetaan tyypillisesti muutamia tuhansia euroja. 

Yleisimmät lainamuodot ovat kertaluonteinen kulutusluotto ja joustava joustoluotto. Kulutusluoton saa heti tilille kokonaisuudessaan, joustoluotolle avataan joustotili, josta voi nostaa rahaa omaan käyttöön haluamansa summan. 

Jokaisesta nostosta veloitetaan tyypillisesti erikseen. Joustoluottoja ja kulutusluottoja voi saada sekä pankeista että rahoitusyhtiöistä. 

Joustoluotto sopii pahan päivän varakassaksi sen luottokorttimaisten ominaisuuksien takia. Lisäkulut on kuitenkin syytä ottaa huomioon, sillä joustoluotto voi olla tulla kalliimmaksi kuin luottokortti tai muu laina. 

Lainanhakijan kannattaa hyödyntää lainoittajien lainatarjouksia mahdollisimman edullisen lainan saamiseksi.

Lainaa heti - mutta valitse ensin paras vaihtoehto

Kun olet löytänyt sinulle parhaat lainavaihtoehdot, joista saat lainaa heti tilille tarvitsemasi summan, sinun kannattaa lähettää lainahakemus useammalle lainantarjoajalle. Sähköisen lainahakemuksen lähettäminen ei velvoita sinua vielä ottamaan lainaa heti tilille, vaikka hakemuksesi hyväksytäänkin. Vasta kun olet allekirjoittanut ja hyväksynyt lainatarjoukset, astuu se voimaan. 

Näin ollen voi olla eduksi lähettää useampi lainahakemus. Niiden täyttäminen lainantarjoajan kotisivuilla on helppoa ja nopeaa. MONEYBANKER-hakukone ohjaa sinut automaattisesti oikealle sivustolle, kun olet valinnut, mistä haluat hakea lainaasi.


Useamman lainahakemuksen lähettämisessä on sekin etu, että usein vasta lopullisessa lainatarjouksessa näkyy kaikki lainaan liittyvät kulut. Osa kuluista on nk. piilokuluja ja tulevat vasta esiin lopullisessa laskelmassa eli vasta silloin, kun olet valmis allekirjoittamaan ehdot, joilla saat lainan tilillesi. Täten joku mahdollisuus saada lainaa heti tilille voi aluksi näyttää houkuttelevalta, mutta lopullinen lainatarjous onkin kalliimpi kuin mitä yritys on alustavasti ilmoittanut. 

Voi olla myös hyvä tehdä useampi lainahakemus, jos epäilee, että mahdollisuus saada laina on heikko. Todennäköisyys saada lainaa heti tilille kasvaa tietenkin sen mukaan, mitä useamman hakemuksen lähettää. Netissä täytettävät lainahakemukset eivät siis vielä velvoita sinua mihinkään. Vasta kun lainahakemuksesi on hyväksytty ja sinä olet allekirjoittanut lainasopimuksen, olet velvoitettu ottamaan lainan ja maksamaan se takaisin sovitun aikataulun mukaan.

Mikä pankki myöntää helpoiten lainaa?

Pankit tekevät lainanhakijasta riskianalyysin, jonka mukaan pankki joko myöntää tai on myöntämättä lainan. Lisäksi riskianalyysin perusteella määräytyvät lainan korko sekä tarve mahdollisille vakuuksille ja takaajille. Yksiselitteistä vastausta lainan saamiseen mahdollisimman helposti ei ole. Pankkia kiinnostaa lainan takaisinmaksu korkoineen tavalla tai toisella, siksi lainanhakijan tulisi olla maksukykyinen. 

Säännölliset tulot auttavat saamaan lainan kaikilta pankeilta. Lainanhakijan kannattaa myös pitää huolta laskujen maksuista ajallaan. Luottotietojakaan ei tulisi menettää. Toisaalta lainan vakuudeksi asetettu arvokas asunto tai auto edesauttavat saamaan lainan jopa ilman luottotietoja. Raha ratkaisee lainan saamisen viime kädessä. 

Uusilla tulokkailla Suomen lainamarkkinoilla on monesti kelvollisia lainatarjouksia, joita kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Niiden avulla voi säästää pitkässä juoksussa paljon rahaa.

Mitä pankki tarkistaa lainaa hakiessa?

Pankkia kiinnostaa lainanhakijan luottotiedot, tulot suhteessa menoihin sekä yleinen maksukäyttäytyminen. Myös vakuuksia ja takaajia tarkastellaan tarpeen mukaan. Vakuudellisissa lainoissa tarkastelu on perusteellisempi kuin vakuudettomissa lainoissa. Lainaa on hyvin hankala ellei mahdotonta saada ilman luottotietoja. 

Pankki haluaa varmistua lainan takaisinmaksusta päähakijan säännöllisillä tuloilla, vakuuksilla, henkilötakaajalla tai näiden yhdistelmällä. Varsinaiseen lainahakemukseen täytetään lainanhakijan yhteystiedot, tiedot asumisesta, tuloista, menoista ja mahdollisista muista veloista. Mahdollisesta henkilötakaajasta tehdään yhtäläinen riskianalyysi kuin päähakijasta. 

Henkilötakaajalta vaaditaan monesti myös suurempia tuloja ja varallisuutta kuin päähakijalta. Vakuuksista teetetään arvio niiden todellisesta arvosta. Kyseessä voivat olla esimerkiksi auto, asunto, metsäomaisuus tai osakkeet. Pankki arvioi arvon tyypillisesti hieman alakanttiin. Laina-asiakas joutuu todennäköisesti antamaan vakuuksia enemmän kuin niiden arvo on.