Pikalaina heti tilille

Tarjoukset päivitetty: 24/04-2024

Luettelossa on monipuolinen valikoima markkinoilla saatavilla olevia lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä esiteltyjen pankkien kanssa, ja saamme palkkion MONEYBANKER:n välittämistä uusista asiakkaista.

Pikalaina heti tilille

Haluatko tietää, mistä saat pikalainan heti tilille? Useimmilla meistä on hetkiä, jolloin ylimääräistä rahaa tarvitsisi tilille mahdollisimman pian - mielellään heti. Internetin kautta haettavat pikalainat ovat nopea tapa saada lainaa, sillä tarjolla on pikalaina heti tilille. Lainan haku tapahtuu kätevästi internetissä, ja voit täyttää lainahakemuksen milloin tahansa.

Monilta lainantarjoajilta saat lainapäätöksen heti ja rahat siirretään tilillesi hyvin nopeasti, joissakin tapauksissa muutamien minuuttien kuluessa. Lainan saaminen on siis huomattavasti nopeampaa ja helpompaa kuin vielä muutama vuosi sitten, jolloin lainaprosessi saattoi viedä useita päiviä.

Pikalainojen vertailu

Kun kiikarissa on pikalaina heti tilille, saattaa olla houkuttelevaa valita ensimmäinen vastaantuleva lainayritys, sillä tavoitteenahan on saada rahat tilille samantien. Maltti on kuitenkin valttia, ja vaikka rahantarve olisikin hyvin akuutti, kannattaa eri lainavaihtoehtojen vertailuun käyttää hetkinen. Pikalainoissa voi olla suuria eroja, ja sinun on löydettävä itsellesi edullisin vaihtoehto.

Onneksi netissä toimii nykyään lukuisia lainavertailusivustoja, joilla voit helposti vertailla eri lainoja ja löytää itsellesi parhaat. MONEYBANKER-sivustolta löydät monia suosittuja pikalainojen tarjoajia ja tietoja heidän lainojensa koroista, kuluista jne. Kun olet löytänyt sinua kiinnostavan yrityksen, voit täyttää lainahakemuksen muutamalla klikkauksella.

Vertailun ohella kannattaa myös hakea pikalainaa useammalta eri tarjoajalta, ja valita tarjouksista sitten paras. Vaikka ajatteletkin jo löytäneesi parhaimman pikalainan, suosittelemme lainatarjouksen hakemista vähintään kolmelta eri taholta. Kun olet tutustunut saamiisi tarjouksiin huolellisesti, voit valita niistä edullisimman.

Lainaa kannattaa hakea mahdollisimman monesta paikasta, vähintään siis kolmesta. Lainahakemuksia voit huoletta lähettää niin paljon kuin haluat, sillä hakeminen on aina maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Pikalaina heti tilille yllättävissä tilanteissa

Pikalainaa saattaa tarvita hyvin pikaisesti eikä äkillisessä rahanpuutteessa välttämättä ole aikaa tai halua ryhtyä pikalainojen vertailuun ja hakuprosessiin, vaikka se ei todellisuudessa veisikään paljon aikaa. Näihin tilanteisiin voi kuitenkin varautua jo etukäteen suorittamalla lainavertailun silloin, kun siihen on aikaa, ja pyytämällä eri yrityksiltä tarjouksia. Voit hakea lainapäätöksen valitsemaltasi pikalainayritykseltä, mutta nostaa lainan vasta, kun sitä tarvitset.

Näin voit olla rauhallisin mielin sillä tiedät, että yllättävätkään menot eivät kaada talouttasi. Kun tarvitset pikalainan heti, voit nostaa sen ja saada rahat käyttöösi heti.

Näissä tilanteissa myös luottotili voi olla varteen otettava vaihtoehto. Luottotilistä ei kerry kuluja, jos et sitä käytä, vaan kulut seuraavat vasta käytetyn luoton myötä. Luottotili on näin kätevä vararahasto, jonka kautta saat lainaa nopeasti.

Pikalaina ja oma talous

Pikalaina on niin helppo ja nopea saada, että miksi sitä ei ottaisi? Monet yritykset vieläpä tarjoavat pikalainaa ilman kuluja ja korkoa, mikä tekee sen ottamisesta vieläkin houkuttelevampaa.

Muista kuitenkin, että pikalainakin on laina, joka on aina maksettava takaisin. Lainaraha ei ole omaa rahaasi, vaikka voitkin käyttää pikalainan aivan vapaasti mihin haluat. Ennen lainan ottamista sinun on varmistettava, että pystyt maksamaan sen takaisin ajallaan ja välttää myöhästymisestä johtuvat ylimääräiset kulut.

Jos myöhemmin huomaatkin, että sinulla ei takaisinmaksuun tarvittavaa summaa, saatat kääntyä toisen pikalainayrityksen puoleen ja nostaa sieltä lainaa maksaaksesi ensimmäisen pikalainasi. Tästä syntyy helposti haitallinen kierre, josta on vaikea päästä eroon. Muista siis aina arvioida omaa talouttasi realistisesti ja laskea, jääkö tuloistasi pakollisten menojen jälkeen tarpeeksi pikalainan takaisinmaksuun. Vai tiedätkö jo etukäteen, että tulet käyttämään rahasi mieluummin muihin asioihin, esimerkiksi shoppailuun tai ulkona käymiseen, ja pikalainan eräpäivä unohtuu? Tällöin pikalaina kannattaa jättää ottamatta.

Raha-asioita miettiessä on myös hyvä varmistaa, että varmasti löydät edullisimman pikalainan, jonka takaisinmaksuaikataulu sopii sinulle. Muista vertailla eri pikalainoja ja pyytää lainatarjous useammalta pikalainantarjoajalta.

Pikalaina heti tilille MONEYBANKER-sivustolta

Kuten jo aiemmin kävi ilmi, on MONEYBANKERin kaltaisen vertailusivuston käyttö pikalainaa miettiessä hyvä vaihtoehto. MONEYBANKER löytää sinulle hakuehdoillasi parhaat lainat, joihin voit tutustua lähemmin ja valita niistä suosikkisi - tai olla yhteydessä kaikkiin lainantarjoajiin. MONEYBANKERin hakukoneessa valitset vain ikäsi ja haluamasi lainasumman, minkä jälkeen haku etsii sinulle sopivimmat lainavaihtoehdot.

Helppoa ja nopeaa, ja ajan lisäksi säästät myös rahaa, sillä löydät markkinoilla olevista lukuisista vaihtoehdoista ne edullisimmat.

MONEYBANKERin hakutuloksista siirryt yhdellä napsautuksella suoraan lainantarjoajan omaan hakulomakkeeseen, jonka voit täyttää kätevästi sähköisesti.

Onko sinun pakko saada pikalaina heti tilille?

Pikalainaa haetaan usein kattamaan yllättäviä laskuja tai muita menoja, joihin omalla tilillä olevat rahat eivät riitä. Kysy kuitenkin itseltäsi, onko sinun aivan pakko saada pikalaina heti. Ehkä saat siirrettyä laskujen eräpäivää, voit odottaa uuden kodinkoneen hankintaa vielä hetken tai tehdä muita muutoksia, joiden avulla pärjäät omilla säästöilläsi seuraavaan palkkapäivään asti.

Vaikka pikalaina onkin kätevä keino lainata rahaa, ovat näihin lainoihin liittyvät korot ja muut kulut useimmiten niin korkeita, että yleisesti suositellaan muita keinoja selvitä menoistaan.

Vaikka sinusta tuntuisi, että pikalaina on ainut ratkaisu rahatilanteeseesi, mieti myös muita vaihtoehtoja. Kenties voit kääntyä sukulaisten tai ystävien puoleen ja lainata heiltä tarvittavan summan tai pyytää pankistasi lainatarjousta?

Pikalainaa on tarjolla heti ja sen saa tilille tarvittaessa hyvin nopeasti, mutta muista käyttää kaikissa lainoihin liittyvissä asioissa harkintaa. Jos päätät hakea pikalainaa, kannattaa se tehdä MONEYBANKER-sivuston kautta. Näin voit olla varma siitä, että pääset vertailemaan edullisia lainoja ja löydät niistä itsellesi sopivimman.