Nopea laina heti tilille

Tarjoukset päivitetty: 19/06-2024

Luettelossa on monipuolinen valikoima markkinoilla saatavilla olevia lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä esiteltyjen pankkien kanssa, ja saamme palkkion MONEYBANKER:n välittämistä uusista asiakkaista.

Nopea laina heti tilille

Digitalisaation myötä lainan saaminen on nykyisin todella nopea prosessi. Nopeudesta sekä helppoudesta huolimatta tulisi lainan ottamista harkita tarkkaan. Lainapalveluiden kautta laina on mahdollista saada tilille jopa kymmenessä minuutissa.

Nopeat lainat ovat useimmiten yritystoimintaa ja niitä myönnetään vakuudettomina. Vakuudettomien lainojen korot taas ovat vakuudellisia lainoja korkeampia. Voit lukea lisää vakuudettomista lainamalleista MONEYBANKERin ​artikkelista.

Mitä lainamalleja voi saada nopealla päätöksellä?

Perinteisin nopea laina heti tilille on ​pikalaina​. Pikalainan tarjoajia on paljon ja lainasummat ovat pienehköjä. Tämän takia pikalainoja otetaan myös kevyemmin perustein.

Pikalaina on myös kuluttajille tutuin lainausmuoto. Pikalainoilla on aiemmin ollut huono maine sillä ennen vuotta 2013 ei pienlainojen lainakorkoja oltu säännelty laissa. Vuonna 2013 tuli kuitenkin voimaan korkokattouudistus, jonka johdosta alle 2 000 euron lainoista saa periä ainoastaan viitekorkoa, johon on lisätty 50 prosenttia. Suomessa viitekorkona käytetään joko Euriboria tai Primeä.

Myös joustoluottoa on mahdollista saada nopealla päätöksellä. Joustoluottoa tarjoavat niin rahoitusyhtiöt kuin pankit. Joustoluotossa lainaajalle myönnetään tietty lainasumma, jonka hän voi nostaa pienemmissä erissä tarpeen mukaan.

Joustoluottoja voidaan ottaa esimerkiksi luottokortille, ja lainasummat ovat pikalainoja suurempia.

Nopea yrityslaina

Yksityishenkilöiden lisäksi myös yrityksille myönnetään nopeita lainoja. Yhä useammat yritykset turvautuvat rahoitusyritysten apuun pankkien kieltäytyessä yrityslainasta. Yrityslainaa voivat hakea kaikenkokoiset yritykset ja lainojen kulut voidaan vähentää verotuksessa.

Nopea yrityslaina ei kuitenkaan takaa yrityksen taloustilanteen parantumista muuten kuin väliaikaisena ratkaisuna. Vakuudeton yrityslaina voi olla hyvä vaihtoehto mikäli laina käytetään vakuudellisen lainan takaamiseksi

Mistä hakea nopea laina heti tilille

Rahoitusyritys

Rahoitusyritykset myöntävät ja mainostavat paljon lainoja nopeilla päätöksillä, joten niiltä on mahdollista saada nopea laina heti tilille. Tämä on heille yritystoimintaa, mutta myös apu kuluttajille sekä yrityksille akuuttiin rahantarpeeseen.

Pankki

Myös pankit myöntävät nopeita lainoja. Samoin kuin rahoitusyrityksillä, on pankeilla useampia lainavaihtoehtoja. Pankkilainojen käsittelyajat saattavat kuitenkin olla yhdestä kahteen päivään.

Tämä on kuitenkin myös suhteellisen nopea lainatapa.

Nopean lainan sudenkuopat

Yllättävät menot eivät yleensä vaadi reagoimista kymmenen minuutin sisällä. Mahdollisuus nopeaan lainaan voi siis houkutella ottamaan lainaa tarpeettomiin kuluihin. Mikäli päätös tehdään liian nopeasti, voi lainan seuraamusten punnitseminen jäädä tekemättä.

Tällöin talous saattaa kärsiä, kun lainaa aletaan maksamaan takaisin. Vaikka lainan voi saada nopeasti, kannattaa aikaa varata lainan tarjoajien vertailuun sopivan lainan löytämiseksi. Lainaehdoissa voi olla paljonkin vaihteluita, ja siksi vertailu on tärkeää.

Nopea laina heti tilille ilman kuluja tai korkoa

Osa rahoitusyrityksistä tarjoaa ensilainaajalle mahdollisuutta saada nopean lainan heti tilille ilman kuluja taikka korkoa. Tämä kuitenkin koskee ainoastaan ensilainaajia, ja laina-aika on usein noin kuukauden.Summat vaihtelevat 50 eurosta 500 euroon.

Nopea laina heti tilille – selvitä ainakin nämä asiat ennen lainan ottamista

  • Oma talous; menot sekä tulot. Pystytkö maksamaan lainan takaisin?
  • Lainan kokonaiskustannukset; luoton todellinen vuosikorko, tilinavausmaksut, muut kustannukset
  • Laina-aika sekä lainanlyhennyksen suuruus
  • Kuuluuko lainanantaja finanssivalvonnan taikka Etelä-Suomen aluehallintoviraston rekisteriin.

Miksi valita nopea laina heti tilille?

Nopea laina voi olla oiva vaihtoehto henkilölle tai yritykselle, joka on vienyt taloutensa liian tiukille ja odottanut liian kauan ratkaisua tilanteeseen. Tällöin nopea laina voi auttaa pois ahdingosta. Nopea laina ei kuitenkaan ole ratkaisu pidemmälle aikavälille, vaan heti lainan saatua tulee ryhtyä toimenpiteisiin saadakseen taloutensa kuntoon, ettei sama tilanne yllätä uudelleen.