Edullinen pikavippi

Tarjoukset päivitetty: 19/06-2024

Luettelossa on monipuolinen valikoima markkinoilla saatavilla olevia lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä esiteltyjen pankkien kanssa, ja saamme palkkion MONEYBANKER:n välittämistä uusista asiakkaista.

Pikavippi – helppo ja edullinen ratkaisu

Pikavipit eivät ole uusi ilmiö erinäisten lainaratkaisujen piirissä – ne ovat jo vuosikausien ajan toimineet helppoina ratkaisuina äkillisiin rahantarpeisiin. Vippien historia juurtaa juurensa alun perin Yhdysvaltoihin, josta ne levisivät nopeasti muun Euroopan välityksellä myös Suomeen. Pohjoisessa kotimaassamme pikavippejä on myönnetty jo yli kymmenen vuoden ajan, joten kyse ei ole enää uudesta trendistä lainamarkkinoilla.

Tilastokeskuksen sivuilta voit löytää edellisvuosien tunnuslukuja Suomen pienlainayrityksiin liittyen.

Erilaisia pienlainoja, eli pikavippejä, on vähintäänkin yhtä useita kuin niiden tarjoajiakin. Vipin täsmällinen määrittely on tästä syystä hankalaa, ja sen luonne ja ominaisuudet vaihtelevat hyvin paljon sen ottajan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Pikavippi on niin terminä kuin käytännössäkin notkea käsite.

Tämä taipuvaisuus on lainanottajan kannalta ihanteellista, sillä se mahdollistaa vipin määrän ja maksuajan yksilöllisen räätälöinnin. Pikavippi-termin moninaisuus kielii siis sen käytön monipuolisuudesta. Edullinen pikavippi sopii lainamuotona useaan eri tarkoitukseen, palvellen näin useita erilaisia kuluttajia ja heidän toisistaan poikkeavia tarpeita. Tältä MONEYBANKER-sivustolta löydät paljon hyödyllistä tietoa pikavipeistä sekä niihin liittyvistä ehdoista ja mahdollisuuksista.

Tiedon lisäksi sivusto tarjoaa ilmaisen hakukoneen, jonka avulla voit etsiä ja verrata erilaisia tarpeisiisi sopivia lainoja ja lainantarjoajia.

Miten löydät edullisen pikavipin?

Pikavippi on lainamuotona suosittu, sillä se on helppo ja ennen kaikkea nopea ratkaisu lainatarpeeseen. Erityisen helpon ratkaisun pikavipistä tekee se, että sitä voi hakea suoraan netin välityksellä. Näin raha tulee tilille nopeasti, ilman että lainannostajan on täytynyt varata aikaa pankkiin tai eritellä lainanmyöntäjille syitä lainan äkilliselle tarpeelle.

Lainaa voi siis hakea kotisohvalta käsin esimerkiksi tabletin välityksellä!

Edullisen pikavipin löytäminen on helppoa MONEYBANKER-sivustolla. Kuten jo todettu, lainaa hakeakseen lainanottajan ei tarvitse matkustaa pankkiin neuvotellakseen lainasta ja siihen liittyvistä yksityiskohdista. Pikavipin hakemiseen riittää, että sinulla on käytössäsi läppäri, tabletti tai esimerkiksi älypuhelin, jonka avulla voit hyödyntää MONEYBANKER-sivuston hakukonetta.

Kone auttaa sinua vertailemaan erilaisia vaihtoehtoja, joista voit valita sinun tarpeisiisi sopivimman. Vertailun jälkeen sinun tulee vain täyttää hakemus, johon vastataan usein jo muutamien tuntien kuluessa. Vastauksen saatuasi ja tarjouksen vahvistettuasi saat rahat tilillesi nopeasti − yleensä viimeistään muutaman arkipäivän kuluttua. Huomaathan, että lainatarjouksia voi ja kannattaa hakea useammilta eri lainantarjoajilta.

MONEYBANKER-sivusto kerää yhteen useita eri lainantarjoajia, jonka vuoksi niin lainaehdot kuin hakemusten käsittelyajatkin vaihtelevat eri tarjoajien mukaan. Tämän vuoksi tarkkojen, yleispätevien aikamääreiden antaminen on hankalaa. Nyrkkisääntönä voidaan kuitenkin pitää sitä, että tarjoukset ja vastaukset saapuvat lainanhakijalle viimeistään muutaman arkipäivän kuluessa, kuitenkin usein jo parissa tunnissa.

Mitä pikavippi maksaa?

Pikavippiä ottaessa on tärkeää selvittää siihen liittyvät ehdot ja siihen kytköksissä olevat kulut. Huomioithan erityisesti:

  • maksuaikaan liittyvät vaihtoehdot;

  • lainaan sitoutuvan koron määrän;

  • mahdollisen nostopalkkion sekä

  • lainan todellisen vuotuisen korkoprosentin (APR, annual percentage rate).

Maksuajan pituus määrittelee lainan lyhennyksen, toisin sanoen poismaksuerän, kertamääräisen suuruuden. Luonnollisesti mitä pidempi maksuaika lainalla on, sitä pienemmiksi kuukausittaiset lyhennykset jäävät. Jos taas päätät hyödyntää luottolaitoksen tarjoamaa minimimaksuaikaa, ovat kertasummat suurempia ja pääset taas velattomaksi nopeammin.

MONEYBANKER-sivustolla voit vertailla eri luotontarjoajia ja heidän ehtojaan, sekä pyytää tarjouksia useammalta eri luotontarjoajalta. Ehtoja tulkittaessa kannattaa huomiota kiinnittää muun muassa todellisen vuosikoron määrään parhaan sopimuksen saavuttamiseksi. Jotkut luotontarjoajat myöntävät myös täysin korotonta lainaa uusille asiakkailleen. Näissä tapauksissa lainat koostuvat tyypillisesti verrattain pienistä rahasummista ja niihin sidotuista lyhyistä maksuajoista.

Lisämaksuton laina merkitsee siis sitä, ettei siihen kuulu säännöllisiä, kuukausittaisia korkokuluja, nostopalkkioita tai vuosikorkoa. Korottomuus on kuitenkin usein vain täysin uusille asiakkaille tarjolla oleva pikavipin muoto. MONEYBANKER-sivulta löytyvä ilmainen hakukone auttaa kaikkien näiden vaihtoehtojen kartoittamisessa ja juuri sinulle sopivan edullisen pikavipin löytämisessä!

Pikavippi arjen helpottajana ja unelmien toteuttajana

Pikavippien suosiota selittänee sen saannin helppouden ja nopeuden lisäksi se, että sen hakija ei ole selitysvastuussa lainan käyttötarkoituksista ulkopuolisille henkilöille. Pienlainaa, eli pikavippiä hakiessasi kukaan ei kysy sinulta syytä pikavipin hakemiseen tai selitystä tulevan rahankäytön kohteesta. Edullinen pikavippi mahdollistaa sen, että voit käyttää saamasi lainan juuri niihin tarpeisiin ja unelmiin, joita sinulla on.

Kun neuvotteluille ja selitysten kirjaamiselle ei ole tarvetta, voidaan pienlaina myöntää lainanhakijalle huomattavasti nopeammin kuin monet pankeista haettavat pidemmäksi aikaa sitovat ja mahdollisesti suuremmat lainat.

Kuten todettu, pikavippi on käsitteenä taipuisa, ja sitä haetaan useisiin erilaisiin käyttötarpeisiin. Yhtäkkinen rahantarve voi herätä esimerkiksi äkillisen, putkiviasta johtuvan kulun yllättäessä. Nopeaa rahallista apua voi myös tarvita silloin, kun kuukausimenot ovat päässeet yllättämään ja kuukauden laskujen hoitamiseen tarvitsee akuuttia lisäapua.

Usein myös juhla- ja loma-ajat vaativat odotettua enemmän rahaa, esimerkiksi joulukuussa lahjoihin voi hujahtaa suunniteltua suurempi summa. Arkea voi olla hankala ennustaa ja joskus pienetkin muutokset voivat vaatia rahallista apua. Näissä tilanteissa edullinen pikavippi on ihanteellinen ratkaisu, sillä sen avulla saa apua nopeasti – mahdollisesti jo muutamissa minuuteissa.

Arjen pelastajan roolin lisäksi edullinen pikavippi toimii unelmien spontaanina mahdollistajana. Pikavippi voi mahdollistaa pitkään haaveilemasi toiveen toteutumisen nopeammalla aikataululla kuin olit kuvitellut. Oli sitten kyseessä uusi auto, lemmikkieläin tai rentouttava ulkomaanmatka, saat siihen edullisen ja nopean ratkaisun pikavipin avulla.

Näin pääset nauttimaan pienemmistä, tai mikä ettei suuremmistakin haaveista heti, ilman kuukausien tai vuosien odottelua.