Pikavippi heti tilille - Katso vuoden Toukokuu 2024 paras vippi

Pikavippi heti tilille | Pikavippi 100 - 60.000€ (Rahat Tilille 2 Minuutissa) → Hae lainaa täältä

Tarjoukset päivitetty: 18/05-2024

Luettelossa on monipuolinen valikoima markkinoilla saatavilla olevia lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä esiteltyjen pankkien kanssa, ja saamme palkkion MONEYBANKER:n välittämistä uusista asiakkaista.

Mikä on pikavippi?

Pikavippi tai kulutusluotto on pienlaina, joka myönnetään lainanhakijoille ilman vakuuksia tai takaajaa. Pikavippejä voi hakea kaikki vähintään 18 vuotta täyttäneet Suomessa vakituisesti asuvat yksityishenkilöt. 

Pikavipin keskeisin ero perinteiseen pankkilainaan nähden on pikavipin helppo saatavuus. Toisin kuin perinteisiä pankkilainoja, pikavippejä voi hakea ja saada myös luottotiedottomat lainanhakijat. Pikavippejä on myös äärimmäisen helppoa hakea toisin kuin pankkilainoja. 

Voidaksesi saada pankkilainan sinun täytyy esimerkiksi ensiksi mennä jonkin pankin konttoriin, täyttää monia virallisia asiakirjoja ja antaa todisteita tuloistasi. Hakeaksesi pikavipin ja saadaksesi sellaisen sinun tarvitsee vain täyttää lyhyt hakemus Internetissä eikä sinun tarvitse antaa todisteita tuloistasi hakiessasi pientä lainasummaa. 

Pikavipin ikävä puoli on kuitenkin se, että niillä on usein perinteisiä pankkilainoja suuremmat korot. Suuremmat korot eivät kuitenkaan haittaa useimpia lainanhakijoita, sillä vipin hakijat yleensä hakevat vain pieniä tai keskisuuria pikavippejä, jolloin korkokulut jäävät pieniksi.

Pikavippi heti tilille - miten sen voi saada?

Kun olet kiinnostunut pikavipeistä, kannattaa sinun tutkia eri vaihtoehtoja MONEYBANKER-sivustolta. Lainahakemuksen voit tehdä useimmiten mihin kellonaikaan tahansa. Vipin voit saada internetin välityksellä miltä laitteelta tahansa. Jos sinulla ei ole tietokonetta, voit hakea pikavippiä esimerkiksi kirjaston tietokoneilta. Pikavippi ei vaadi käyntiä konttorissa asioimassa. Lainan hakeminen on helppoa ja joustavaa. Lainahakemuksen tekeminen on myös yleensä maksutonta. Pikavippivaihtoehtoja on internet tulvillaan, siksi MONEYBANKER-sivusto on kätevä, koska täältä löydät eri yrityksiä ja niiden lainatarjouksia yhdeltä sivustolta. Turhaa tiedon metsästämistä ei tarvita. Kun löydät itsellesi sopivimman lainavaihtoehdon, täytät vain lainahakemuksen ja saat parhaimmassa tapauksessa pikavipin heti tilille. Viimeistään muutaman päivän sisällä rahat ovat käytössäsi.


Hakiessasi lainaa on hyvin mahdollista, että sinulle tulee kysymyksiä liittyen lainanhakuun. Listaamiemme yritysten omilta nettisivuilta löytyy usein chat-mahdollisuus, missä voit kysyä kysymyksesi ja saada vastauksen nopeasti.


Jos haluat ottaa yhteyttä MONEYBANKERiin, sekin onnistuu. Nettisivuillamme on listattu yhteystietomme. Pyrimme vastaamaan 24 tunnin kuluessa.


Kuluttajana haluat parhaan mahdollisen lainavaihtoehdon. Vaikka rahantarpeesi olisi akuutti, kannattaa silti vertailla eri yritysten lainaehtoja. Parhaassa tapauksessa pikavippi voi olla kuluttajalle täysin kuluton. Vertailu kannattaa aina, olit sitten ostamassa mitä tahansa. Lainahakemus kannattaa täyttää ja lähettää muutamaan eri lainapalveluyritykseen ja katsoa, mitä he vastaavat. Saamiesi vastausten jälkeen on luonnollisesti helppo valita sinulle parhaimmilla ehdoilla tarjottu pikavippi heti tilille. Erilaiset vastaukset riippuvat muun muassa korkotasoista. Voit vertailla näiden muutaman yrityksen lainan sisältöjä ja korkotasoja. Sinun kannattaakin valita pikavippi ja yritys, joka tarjoaa matalinta korkoa ja sinulle sopivinta lainan takaisinmaksuaikaa. Muista, että pelkän lainahakemuksen tekeminen ei ole sitovaa. Sitovaksi laina tulee vasta, kun olet vastannut myöntävästi yrityksen lainasopimukseen. Jos lähetät hakemuksen vain yhteen yritykseen, silloin et pysty vertailemaan etkä valitsemaan parasta vaihtoehtoa. Tärkeintä on vertailla vaihtoehtoja ja valita sinulle paras ja helpoin pikavippi.


Pikavippi kannattaa hakea yritysten aukioloaikoina, sillä ilta yhdentoista jälkeiset hakemukset saattavat siirtyä seuraavalle pankkipäivälle. Osa lainantarjoajista maksaa lainoja asiakkaiden tileille kello 8-22 välisenä aikana. Viikonloppuisin osa lainapalveluja tarjoavista noudattaa erilaisia aukioloaikoja, eikä pikavippi saavu tilille välttämättä yhtä nopeasti kuin arkipäivinä. On myös lainanantajayrityksiä, jotka tarjoavat hakemusten vastaanottamista mihin aikaan tahansa. Jos sinulla on todella äkillinen rahantarve ja tarvitset rahan heti tilillesi, niin silloin pieni pikavippi ja pienemmät lainasummat ovat kätevämpiä. Yleensä pienemmät summat saa tilille nopeammin kuin suuremmat, jolloin sinun on mahdollista saada pikavippi heti tilille.

Pikavippi mitä tietoja tarvitaan?

Se mitä tietoja lainanhakijan täytyy esittää lainantarjoajalle hakiessaan pikavippiä riippuu ennen kaikkea lainantarjoajasta sekä haetusta lainasummasta. Pienempien lainasummien kohdalla rahoitusyritykset eivät kuitenkaan tyypillisesti vaadi kuin yleiset henkilötiedot lainanhakijoilta, kuten iän, sukupuolen ja katuosoitteen. 

Suurempien lainasummien kohdalla monet pikavippejä myöntävät rahoitusfirmat kuitenkin vaativat lainanhakijoilta myös erilaisia todisteita tuloista ja mahdollisista veloista. Tämä asia riippuu kuitenkin täysin lainantarjoajasta eivätkä kaikki rahoitusyritykset vaadi minkäänlaisia dokumentteja lainanhakijoilta.

Yleisesti ottaen lainantarjoajat vaativat vipin hakijoilta kuitenkin seuraavat tiedot:

 • Haettu lainasumma
 • Henkilötunnus
 • Ikä
 • Lainanhakijan koko nimi
 • Lainanhakijan sähköpostiosoite
 • Lainanhakijan matkapuhelinnumero
 • Lainanhakijan katuosoite


Kaiken kaikkiaan pikavipin hakeminen on siis todella helppoa erityisesti silloin, kun sitä verrataan perinteisen pankkilainan hakemiseen. Pankit esimerkiksi vaativat paljon enemmän tietoja lainanhakijoilta voidakseen myöntää lainoja heille kuin pikavippifirmat.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Pikavippejä tarjoavia yrityksiä on paljon markkinoilla ja tästä johtuukin eri yritysten vaihtelevat käytänteet. Ehdot vaihtelevat vuositulojen ja iän osilta. Lainapäätöksen voit lainan hakemisen jälkeen saada heti, mutta tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pikavippi tulee tilillesi heti. Lainaraha siirretään tileille usein vain aukioloaikoina, joten yöaikaan voi olla vaikea saada pikavippi heti tilille. Muista, että voit kuitenkin hakea lainaa mihin kellonaikaan tahansa. Jos tiedät, että sinulla on lähipäivinä rahamenoja, on hyvä hakea lainaa etukäteen.


Lainaa hakiessasi selvitä kuinka nopeasti rahat maksetaan tilillesi ja vaikuttaako siihen se, mitä pankkia käytät. Pankkien välillä voi olla eroja siinä, kuinka nopeasti pikavippi tulee tilillesi. Löydät tietoa näistä asioista lainantarjoajan omilta nettisivuilta. Tällä tavoin toimimalla vältyt yllätyksiltä.


Pikavippiä heti tilille voi yleensä hakea kuka tahansa yli 18-vuotias henkilö. Eri yritysten ehdot kuitenkin vaihtelevat laajasti. On olemassa myös pikalainoja, joita saa vasta yli 20-vuotiaana. Ehtojen mukaan sinun tulee myös olla Suomen kansalainen tai asua pysyvästi Suomessa.


Kun haet pikalainaa, on tärkeää, että sinulla on luottotietosi kunnossa ja sinulla on tuloja. Toisin kuten perinteistä pankkilainaa, pikavippi-lainaa voi kuitenkin hakea ilman vakuuksia ja takaajia.


Yleisemmin ehdot pikavippi-lainan myöntämiseksi:

 • Vähintään 18 vuoden ikä.
 • Ei häiriöitä luottomerkinnöissä.
 • Säännölliset tulot.
 • Pysyvä kotiosoite Suomessa.

Pikavippi heti tilille - onko sille ikärajaa?

Jos olet alle 25-vuotias, kannattaa aina tarkistaa lainantarjoajan ikäraja. Kuten aikaisemmin on mainittu, tulee lainanhakijan olla vähintään 18-vuotias. Eri yritysten ehdot poikkeavat toisistaan, joten ei ole mahdotonta, että jotkut lainantarjoajat vaativat vähintään 20 vuoden ikää.


Pikavippejä on tarjolla vähemmän 18-vuotiaille kuin sitä vanhemmille. Yleisemmin ikäraja on 20 vuotta. Ikärajat vaihtelevat lainapalvelusta riippuen 18-26 vuoden välillä. Nykyään on kuitenkin jo 18-vuotiaan mahdollista hakea 100-10 000 euron suuruista lainaa internetistä ilman takaajia ja vakuuksia.

Miten pikavippi maksetaan takaisin?

Lainanhakija maksaa pikavipin ja siihen lisätyt muut kulut takaisin laskulla, jonka lainan myöntänyt rahoitusyritys lähettää lainanhakijalle lainasopimuksessa sovitulla tavalla. Takaisinmaksuaika pikavipeille on aina sopimus- ja henkilökohtainen, mutta se voi MONEYBANKERista haettujen lainojen kohdalla vaihdella lainanhakijoille kolmesta kuukaudesta aina 15 vuoteen. 

Se millä aikataululla lainanhakija päättää maksaa pikavippinsä lopulta kuitenkin takaisin riippuu pitkälti hänestä. Pikavippien tarjoajat tyypillesti antavat lainanhakijoille kuitenkin kaksi vaihtoehtoa lainan takaisin maksamiselle, joista yksi on mahdollisuus maksaa lainasumma pois kokonaan kerralla, jolloin lainanhakijalle ei aiheudu ylimääräisiä korkokuluja.

Kertamaksun lisäksi pikivippyritykset antavat lainanhakijoiden myös maksaa nostamansa lainasumman takaisin pienemmissä osissa. Osamaksuvaihtoehto on erityisen suosittu vaihtoehto niiden lainanhakijoiden keskuudessa, joilla ei ole säännöllisiä tuloja, koska se tarjoaa heille paljon kaivattua joustoa. Mutta silloin, kun lainanhakija päättää maksaa nostamansa pikavipin pienemmissä erissä takaisin, lainan kokonaiskustannukset kuitenkin nousevat korkokulujen ja tilinhoitokulujen seurauksena suuremmiksi.

Miten pikavippi eroaa pankkilainasta?

Tavallisten pankeista saatavien pankkilainojen ohessa tietyt rahoitusyhtiöt tarjoavat suomalaisille myös eri suuruisia kulutusluottoja mitä moninaisimpiin käyttökohteisiin tänä päivänä. Siinä missä pankkilainat vaativat lähes poikkeuksetta takaajan tai vakuudet ja lainan hakemisprosessi on pitkä ja työläs, on pikevippejä saatavilla täysin vakuudettomina. Esimerkiksi MONEYBANKERin kautta voit hakea pikavippiä ilman vakuuksia tai takaajaa ja saada lainapäätöksen ja rahat tilillesi parhaimmillaan jopa muutamien minuuttien kuluessa.

Perinteisten pankkilainojen suurin etu pikavippeihin nähden on kuitenkin se, että niitä voi saada hieman alhaisemmilla koroilla kuin kulutusluottoja. Vakuudeton pikavippi sopii kuitenkin kaikille ihmisille ja yleensä lainan saamiseksi riittää vain lainanhakijan täysi-ikäisyys ja se, että lainanhakijalla on luottotiedot. 

Pikavippien merkittävin etu tavallisiin pankkilainoihin nähden on taas se, että niitä voi saada erittäin helposti ja nopeasti valikoiduilta pikavippiyrityksiltä. Lainanhakijan ei myöskään tarvitse pikavippiä hakiessaan perustella miksi hän tarvitsee lainan toisin kuin pankkilainaa hakiessaan.