Pikalaina heti | Vertaa ja löydä edullisin pikalaina

Pikalaina Heti Tilille 100 - 60.000€ (Alle 3 Minuutissa)

Tarjoukset päivitetty: 19/06-2024

Luettelossa on monipuolinen valikoima markkinoilla saatavilla olevia lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä esiteltyjen pankkien kanssa, ja saamme palkkion MONEYBANKER:n välittämistä uusista asiakkaista.

  • Sisällysluettelo

    2 kohta

  • Lukuaika

    6 minuuttia

  • Sivu päivitetään

    19/06-2024

Miksi ottaa pikalaina heti?

Pikalainan ottamiselle on monia eri syitä. Tutkimusten mukaan pikalaina käytetään useimmiten lomamatkoihin, yllättäviin laskuihin ja kodinkoneiden korjaukseen. Pikalainarahan käyttämiseen ei ole velvoitteita, joten lainanottaja saa itse päättää, mihin hän lainansa käyttää. Monet meistä eivät halua myöntää rahojen olevan lopussa, ja siksi pikalainan ottamisen kätevyys voi helpottaa elämää. 

Pikalaina heti ei edellytä lainanhakijalta asiointia pankissa, mikä nopeuttaa lainan myöntämistä. Kuluttajan ei myöskään tarvitse pyytää tuttaviltaan rahaa, kun pikalaina-hakemuksen voi tehdä kätevästi internetissä suoraan lainaa tarjoavilta yrityksiltä.


Ennakoimaton rahantarve voi estää monet asiat ja aiheuttaa turhaa stressiä. Olisi kurjaa, jos et voisi toteuttaa itseäsi ja unelmiasi rahan puutteen takia. Pikalaina heti auttaa sinua toteuttamaan toiveesi ennen palkkapäivää. Pikalainan avulla voit ostaa tarvitsemasi tuotteet ilman, että joudut lainamaan tuttaviltasi tai odottamaan palkkapäivään asti, sillä on mahdollista saada pikalaina heti.


Pikalaina on pieni lainamuoto ja sen takaisinmaksuaika on lyhyempi kuin perinteisillä pankkilainoilla. Pikalainan lainasummat ovat pieniä, yleisemmin 500-1000 euron väliltä. Eri lainantarjoajilla on eri ehdot ja käytänteet pikalainaa varten. Pienestä lainasummasta johtuen pikalainan hakeminen on pienempi askel kuin hakea suurta pankkilainaa. Muistisääntönä kannattaa kuitenkin pitää sitä, että pikalaina heti kannattaa jättää ottamatta, jos sillä on tarkoitus maksaa toinen velka pois. Tämänkaltainen tapa voi pahimmillaan johtaa velkakierteeseen.


Äkillisen rahanpuutteen iskiessä ei ole aikaa etsiä eri rahoitusmuotoja. Pikalaina on nopeasti ja kätevästi saatavilla. Pikalainoja löytyy eri takaisinmaksuajoilla, eri summilla ja eri korkotasoilla. On asiakkaan oma päätös, minkälainen pikalaina on hänelle sopivin. Pikalainaa hakiessa ei hakija tarvitse takaajia tai vakuuksia. Markkinoilta löytyy paljon pikalainaa tarjoavia yrityksiä, mikä on asiakkaan kannalta hyvä, sillä silloin on hänellä varaa valita.


Pikalainan saa huomattavasti nopeammin kuin pankkilainan. Tästä syystä pikalaina on hyvä vaihtoehto muille lainavaihtoehdoille. Pikalaina on mahdollista saada tilille jopa muutamissa minuuteissa. Pikalaina-yritykset maksavat useimmiten hyväksyttyjä lainoja arkipäivisin kello 8-22 välillä. Viikonloppuisin pikalaina voi olla hieman vaikeampi saada heti tilille. Pikalainaa hakevan kannattaa tarkistaa pikalainaa tarjoavan yrityksen käytänteet, jotta hän tietää kuinka nopeasti raha siirretään.


Monet pikalainaa tarjoavat yritykset tarjoavat lainaa ensimmäistä kertaa hakeville erilaisia tarjouksia, esimerkiksi korottoman pikalainan ilman käsittelykuluja. Ensikertaa pikalainaa hakevan kannattaakin tutkia eri lainapalveluja MONEYBANKER-sivustolta, jotta hän saisi parhaimman pikalainan itselleen.

Pikalaina heti - miten sen saa?

Pikalaina on nopeaan rahantarpeeseen kehitetty lainamuoto. Lainan saa todella nopeasti tilille verrattuna muihin lainamuotoihin. Pikalainoihin liitetään korkeat korot, jotka perustuvat siihen, että lainan saa ilman takaajia ja vakuuksia. Pikalaina helpottaa asiakkaita heidän tiukoissa rahatilanteissaan, kun on välttämätöntä saada pikalaina heti. Vertailemalla eri pikalaina-vaihtoehtoja ja valitsemalla edullisimman korkotason voi lainanottaja säästää monia satoja.


Yleensä ilman vakuuksia ja takaajia saatava pikalaina on juuri näiden syiden takia helppo. Toki jokaisella yrityksellä on omat ehtonsa ja sääntönsä. Useimmiten yritykset vaativat lainan hakijalla olevan vakituiset tulot ja luottotiedot kunnossa. Yritykset ottavat riskin lainatessaan asiakkaille rahaa ilman takaajia ja vakuuksia. Säännölliset tulot ja hyvät luottotiedot osoittavat lainapalveluja tarjoaville yrityksille lainan hakijan olevan maksukykyinen.


Pikalaina-yritykset vaativat useimmiten sähköpostiosoitetta, Suomessa vakituisesti asuavaa lainanhakijaa tai suomalaista matkapuhelinliittymää. Pikalaina sopii sinulle, jos tiedät kykeneväsi maksamaan sovitussa ajassa takaisin.


Jos olet 18-vuotias, on sinun mahdollista saada pikalaina heti, koska nykyään useat pikalainayritykset mahdollistavat sen. Useammat pikalainayritykset kuitenkin vaativat vähintään 20 vuoden ikää saadakseen pikalainan. Tässäkin asiassa pätee sääntö, että mitä pienempi laina sitä helpommin sen saa nuorempana. Joihinkin pikalainoihin vaaditaan 23 tai 25 vuoden ikää.


Kannattaa hakea pikalaina heti vain, jos pystyy maksamaan sen takaisin, joten lainaa hakiessa tulisikin olla itselleen mahdollisimman rehellinen. Käytä lainaa hakiessa aikaa siihen, että tiedät minkälaista lainamuotoa tarvitset - onko pikalaina sinulle juuri oikea vaihtoehto? Onko sinun pakko saada pikalaina heti?