Koroton pikavippi

Tarjoukset päivitetty: 07/07-2024

Luettelossa on monipuolinen valikoima markkinoilla saatavilla olevia lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä esiteltyjen pankkien kanssa, ja saamme palkkion MONEYBANKER:n välittämistä uusista asiakkaista.

Koroton pikavippi

Kuten kaikkiin lainoihin, myös pikavippeihin liittyy tiettyjä ehtoja, joihin on hyvä perehtyä tarkasti ennen sopimuksen allekirjoittamista. Pikavippi on nopea tapa saada rahoitusta, mutta sitä ottaessa on hyvä pysähtyä hetkeksi tarkastelemaan siihen liittyviä edellytyksiä. Lainantarjoajat perivät tarjoamistaan luotoista usein korkoa, jotta heidän harjoittamansa liiketoiminta olisi kannattavaa ja kuluttajia palvelevaa toimintaa voisi jatkaa tulevaisuudessakin.

Korkojen määrät kuitenkin vaihtelevat tarjoajien mukaan, minkä vuoksi lainanottajan kannattaa tutustua useisiin eri luotontarjoajiin ennen sopimuksen tekemistä. Vertailu voi kuitenkin tuntua uuvuttavalta, sillä tarjoajia on Suomessa useita. Etelä-Suomen aluehallintovirasto pitää yllä listaa Suomessa toimivista luotonantaja- ja vertaislainanvälittäjistä, voit tarkastella eri toimijoita täällä.

MONEYBANKER auttaa edullisimman pikavipin löytämisessä

Jottei sinun tarvitsisi navigoida yksin luottojen viidakossa, parhaan lainatarjouksen löytämisessä sinua auttaa MONEYBANKER. Sivusto tukee sinua eri lainojen ja niiden tarjoajien vertailussa − sivuilta löytyvän hakukoneen avulla pystyt vaivattomasti tarkastelemaan erilaisia voimassa olevia tarjouksia. Kuluttajalla on tärkeä ja ennen kaikkea aktiivinen rooli parhaan mahdollisen lainatarjouksen löytämisessä.

MONEYBANKER mahdollistaa sen, ettei lainaa hakeva henkilö ole tilanteessa yksin.

MONEYBANKER hakukone auttaa sinua teknisessä työssä, eli oikean ja edullisimman lainantarjoajan löytämisessä. Tehtäväksesi jää sinun elämäntilanteeseen sopivien ehtojen syöttäminen koneeseen. Ennen lainan ottamista sinun tulee miettiä, minkä kokoinen laina on taloutesi kannalta sopiva.

Lainabudjetin realistinen arvioiminen on tärkeää onnistuneen takaisinmaksun kannalta.

Lainan ottaminen voi olla stressaava tilanne, jota edeltää yllättävä rahantarve. Lainan ottaminen on kuitenkin hyvin normaalia − harva ihminen elää nykyään elämäänsä täysin lainaa ottamatta. Lainaa voi kuitenkin hakea monella eri tavalla.

Valinnan voi tehdä joko fiksusti eri vaihtoehtoja punniten tai hätiköiden valitsemalla ensimmäisen eteen tulevan tarjouksen. Parhaan valinnan tekemisessä sinua auttaa MONEYBANKER.

MONEYBANKER yhdistää lainanhakijan ja lainantarjoajan

MONEYBANKER toimii välikätenä lainaajan ja lainaa hakevan henkilön välillä. Sivulta löytyvän hakukoneen avulla saat nopeasti kaiken kattavan yleiskuvan tarjolla olevista lainoista. Tiedon ansiosta kuluttaja voi tehdä fiksuja valintoja lainapäätöstä suunnitellessaan.

Hakukoneen käyttö on täysin ilmaista, kuten myös lainatarjousten pyytäminen luotonmyöntäjiltä. Usein onkin kannattavaa pyytää vähintään kolmelta eri luotonantajalta tarjousta ennen lainasopimuksen lyömistä lukkoon.

Sivuillamme asioidessasi voit olla varma, että saat aina luotettavaa ja ajankohtaista tietoa eri lainantarjoajista. Työskentelyäsi helpottaaksesi olemme myös päättäneet, ettemme hyväksy sivuillemme yhtään mainoksia häiritsemään päätöksentekoasi. MONEYBANKER on täysin puolueeton sivu, joka palvelee lainanhakijan etua.

Emme mainosta tai suosittele sinulle mitään tiettyä lainantarjoajaa. Sivujemme hakukone etsii ja näyttää sinun ehtoihisi sopivat lainantarjoajat, joilta voit pyytää tarjouksia parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Koroton pikavippi ei sisällä minkäänlaisia lisäkuluja lainannostajalle

Osa luotonmyöntäjistä tarjoaa asiakkailleen täysin maksuttomia pikavippejä. Kuluton laina ei siis sisällä korkoa, jota tulisi kuukausittain maksaa luotonmyöntäjälle lyhennyksen yhteydessä. Koroton pikavippi myönnetään yleensä vain lainantarjoajan uusille asiakkaille.

Täysin korottoman pikavipin saaminen edellyttää usein verkkopankkitunnuksia ja tietoa siitä, ettei lainaa hakevalla henkilöllä ole maksuhäiriömerkintöjä tiedoissaan. Joskus ehtona on myös tietty ikäraja, joka voi joissain tapauksissa olla yli 18 vuotta. Eri lainantarjoajilla on käytössään erilaisia sopimuksia korottomiin lainoihin liittyen. Tyypillisesti ehtona on kuitenkin se, ettei lainaa hakeva ole ikinä ennen tai ainakaan useaan vuoteen nostanut laitaa kyseessä olevalta lainanmyöntäjältä.

Koroton pikavippi koskee pääsääntöisesti pieniä rahasummia, joilla on suhteellisen lyhyt takaisinmaksuaika. Takaisimaksuaika vaihtelee yleensä noin viikosta kuukauteen silloin, kun kyseessä on kooltaan pieni ja täysin koroton pikavippi. Kuten jo aiemmin todettu, lainaehdot vaihtelevat lainantarjoajan mukaan.

Yleisenä sääntönä voidaan kuitenkin pitää sitä, että korottomissa pikavipeissä takaisinmaksu tapahtuu yhdessä erässä.

Korottomuus merkitsee usein myös sitä, ettei pikavippiin liity korkojen lisäksi myöskään minkäänlaisia avausmaksuja, nostopalkkioita tai muita asiakaspalveluun yhteydessä olevia lisäkuluja. Koroton pikavippi on siis yksinkertaisuudessaan täysin kulutonta lainaa. Tämä tarkoittaa sitä, että maksat hakemastasi pikavipistä takaisin vain sen summan, jonka olet alun perin nostanut.

Saat siis pikavipin käyttöösi ilman mitään lisäkuluja. Koroton pikavippi ei myöskään velvoita sinua mihinkään tulevaisuuden sitoumuksiin, ellet sitten sovi sellaisista erikseen. Koroton pikavippi on siis nopea ja edullinen ratkaisu pieneen ja akuuttiin rahantarpeeseen, kuten esimerkiksi lomaviikonlopun rahoittamiseen tai uuden kodinkoneen ostamiseen. Korottoman pikavipin nostamisen jälkeen voit yleensä jatkaa saman lainantarjoajan asiakkaana pidempäänkin, mutta usein hiukan erilaisilla korkoa sisältävillä ehdoilla.

Tässäkin tapauksessa ehdot ja säännöt riippuvat lainantarjoajasta.

Nyrkkisääntönä tulee pitää sitä, että pikavippi, kuten mikä tahansa muukin laina tulee maksaa takaisin lainantarjoajalle ajallaan sovittuun eräpäivään mennessä. Korotonta pikavippiä hakiessa tulee ottaa huomioon se, että jos lyhennyksiä ei suorita ennen eräpäivää, voivat lisäkustannukset olla suuria. Osa lainantarjoajista antaa korottoman pikavipin ottajan jatkaa maksujaan eräpäivän ohittamisen jälkeen joustoluoton muodossa.

Tämä tarkoittaa sitä, että eräpäivän jälkeen lyhennyksiin liitetään korkoa. Koron lisäksi laskuihin sisältyy usein myös muistutusmaksuja. Joissain tapauksissa takaisinmaksua ei kuitenkaan voi jatkaa automaattisesti joustoluoton muodossa. Tällöin lisäkustannukset voivat olla suuria ja epämieluisia.

Miten valita itselle parhaiten sopiva lainatarjous?

Vaikka korottomia lainoja onkin tarjolla lainamarkkinoilla, ovat ne kuitenkin verrattain harvinaisia. Usein lainasopimukseen kuuluu myös merkintä lainan mukana tulevista lisäkuluista, mukaan lukien korosta. Koron suuruuteen vaikuttavat useat eri tekijät.

Näitä tekijöitä voivat olla muun muassa lainanhakijan ikä, töistä saatavat tulot sekä lainan haun aikainen hakijan taloudellinen tilanne. Lainaa hakiessa on hyvä tarkistaa kuhunkin lainasummaan kytköksissä olevan kuukausittaisen takaisinmaksun summa, jottei ikäviä yllätyksiä tule sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Hakukonetta käyttäessä tarkkaile myös lainan todellisen vuosikoron määrää kokonaiskuvan saamiseksi.