Pikavipit netistä

Tarjoukset päivitetty: 07/07-2024

Luettelossa on monipuolinen valikoima markkinoilla saatavilla olevia lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä esiteltyjen pankkien kanssa, ja saamme palkkion MONEYBANKER:n välittämistä uusista asiakkaista.

 • Sisällysluettelo

  3 kohta

 • Lukuaika

  8 minuuttia

 • Sivu päivitetään

  07/07-2024

Pikavipit netistä

Pikavipit ovat tehneet lainan hakemisesta helpompaa, mitä se on ikinä aiemmin ollut. Nykyään lainan hakemiseen riittää, että sinulla on käytössäsi toimiva nettiyhteys, jonka avulla voit täyttää ja lähettää nopeasti pikavippihakemuksen luotonantajalle. Voit siis pyytää lainatarjouksia kotisohvaltasi käsin nopeasti ja vaivattomasti.

Tämä pikavippeihin kytköksissä oleva helppous on tehnyt niistä suosittuja suomalaisten keskuudessa. Tämän lisäksi pikavippien tarjoajat arvostavat lainanottajan yksityisyyttä − vippiä hakiessasi sinun ei tarvitse eritellä lainantarjoajalle syitä lainan hakemiselle ja käyttötarkoitukselle.

Lainahakemuksen tekeminen kotoa käsin ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö sinulla olisi käytettävissäsi apukäsiä itse työn tekemiselle. MONEYBANKER auttaa sinua edullisten ja sinulle sopivien päätösten tekemisessä. Tutustu MONEYBANKER sivuilla toimivaan hakukoneeseen ja laskimeen, ja löydä taloudelliseen tilanteeseesi sopiva pikavippi jo tänään!

Voit vertailla eri lainantarjoajia MONEYBANKERin nettisivuilla ilmaiseksi yleiskäsityksen saamiseksi eri käytössäsi olevista vaihtoehdoista. Jos haluat saada lisätietoja tietyistä lainantarjoajista, pääset heidän nettisivuilleen helposti MONEYBANKERIn sivujen kautta klikkaamalla heidän logoaan tai linkkiään. Parhaan tarjouksen löytääksesi ja pikavipin saadaksesi toimi näin:

 • Selaile MONEYBANKERin sivuja saadaksesi kattavan yleiskuvan eri pikavippien tarjoajista;

 • Käytä MONEYBANKERin hakukonetta vertaillaksesi eri lainantarjoajia muun muassa niiden suosion mukaan;

 • Hyödynnä MONEYBANKERin laskuria oman budjettisi suunnittelussa ja takaisinmaksun ennakoinnissa;

 • Vieraile eri luotontarjoajien sivuilla ja pyydä useita eri tarjouksia pikavipeistä ilmaiseksi;

 • Löydettyäsi sinulle sopivan edullisen pikavipin, hyväksy tarjous;

 • Odota, että rahat saapuvat tilillesi ja nauti nopeasta ja edullisesta pikavipistä!

Pikavippi netistä nopeasti puhelimen avulla

Pieniä lainoja, joita voi nostaa suoraa netistä, kutsutaan usealla eri nimellä. Termi ”palkkapäivänlaina” juurtaa juurensa Yhdysvalloista, joissa pieniä lainoja haettiin loppukuusta selviytymiseen. Lainat maksettiin nopeasti takaisin lainantarjoajalle seuraavan palkan yhteydessä.

Pienikokoisia lainoja kutsutaan myös loogisesti ”pienlainoiksi” − onhan niissä kyse määriltään rajallisista lainoista, jotka maksetaan nopealla aikataululla takaisin luotonantajalle. Myös termit pikavippi ja tekstarilaina ovat yleisesti käytössä, kielien lainojen nopeasta ja helposta hakemisesta ja tilille saannista.

Pikavippiä haetaan usein matkapuhelimen välityksellä. Tällöin pikavipin hakemiseen ei kulu ylimääräistä aikaa, ja rahat saa tilille nopeasti silloin kuin niitä eniten tarvitsee. MONEYBANKER mahdollistaa erilaisten pikavippien ja lainantarjoajien vertailun muun muassa niiden käytön suosion perusteella.

Pikavippejä ja erilaisia lainoja voi myös suodattaa niiden korkomäärien mukaan − sivu näyttää sinulle eri tarjoajat sen perusteella, kuka tarjoaa lainaa edullisimmalla korolla juuri sillä hetkellä. Pikavippejä varjostaa joskus maine niiden kalleudesta. Tämä väite pitää paikkaansa vain silloin, kun lainaa hakiessa tehdään hätiköityjä päätöksiä. Pikavippiä hakiessa kannattaa eri vaihtoehtoja vertailla rauhassa etukäteen.

Tässä sinua auttaa ilmaiseksi MONEYBANKER. Sivujen hyödyntäminen auttaa sinua tekemään pikavippeihin liittyviä viisaita valintoja. Parhaimman vaihtoehdon löytääksesi kannattaa pikavippitarjouksia pyytää usealta eri tarjoajalta ennen lopullisen sopimuksen allekirjoittamista. Eri tarjousten pyytäminen on ilmaista, eikä sitouta sinua mihinkään.

Voit vapaasti pyytää useita eri tarjouksia ja kieltäytyä niistä, jotka eivät ole edullisia tai muuten sinulle sopivia.

Pikavippiä ottaessa netin kautta kannattaa miettiä etukäteen, kuinka suuria summia pystyt maksamaan takaisin lainanantajalle per kuukausi. Eri vaihtoehtojen punnitsemisessa sinua auttaa MONEYBANKERin lainalaskuri. Laskurin avulla voit suunnitella budjettiasi jo etukäteen ja punnita helposti eri lainoihin liittyviä vaihtoehtoja.

Lainalaskuri auttaa sinua oikean valinnan tekemisessä

MONEYBANKERin lainalaskurin käyttö on helppoa. Sinun tulee syöttää ilmaiseen laskuriin tiedot haluamasi lainan määrästä, korosta ja takaisinmaksuajasta. Koneen avulla voit arvioida kuinka suuren kuukausittaisen lyhennyksen tulet maksamaan takaisin lainanmyöntäjälle.

Lainasta koostuvien kustannusten arvioiminen voi olla itsenäisesti hankalaa. Ilmaisen MONEYBANKERin sivuilla olevan laskurin avulla löydät ajankohtaiset tiedot eri lainamalleista ja koroista, ilman että sinun täytyy käydä läpi useita eri sivustoja ja korkotaulukoita. Laskurin avulla voit arvioida millainen korko ja lainamalli sopii juuri sinun tämän hetkiseen taloudelliseen tilanteeseesi. Lainalaskurimme tukee sinua järkevän päätöksenteon tekemisessä laina-asioiden suhteen.

Laskuri auttaa sinua myös jo ottamasi lainan ymmärtämisen suhteen, voit nimittäin hyödyntää laskuria vielä jäljellä olevien maksujen hahmottamiseen.

MONEYBANKERin lainalaskuria päivitetään jatkuvasti puolestasi, jottei sinun tarvitse itse huolehtia parhaista juuri tämän hetkisten lainaehtojen löytämisestä eri tarjoajien sivuilta. Jatkuva päivittäminen tarkoittaa siis sitä, että lainalaskuri pystyy tuottamaan sinulle tuoreimpia hintavertailuja useista eri pikavipeistä, lainoista ja niiden tarjoajista päivittäin MONEYBANKER-sivulla. Meitä ei kiinnosta se, mihin tarkoitukseen haluat vippiä hakea tai mihin sitä käyttää.

Meitä kiinnostaa vain se, että saat parhaan mahdollisen tarjouksen, joka sopii sinun taloudelliseen tilanteeseesi. MONEYBANKER tarjoaa sinulle yksinkertaista ja riippumatonta apua parhaan vipin löytämisen mahdollistamiselle. Emme käytä sivuillamme mainoksia, emmekä suosittele sinulle yhtä tiettyä lainantarjoajaa. Missionamme on antaa sinulle parhaat mahdolliset työkalut edullisen pikavipin löytämiseen nopeasti.

Laskimemme toimii siis sinulle ilmaisena työkaluna taloutesi suunnittelussa. Voit esimerkiksi vertailla lyhennyksille jäävää hintaa muuttamalla takaisimaksukuukausien määrää laskurissa. Voit siis testata koneen avulla, kuinka nopea takaisinmaksuaikataulu sopii sinun tämänhetkiseen taloudelliseen tilanteeseesi.

Lainalaskurin kannalta ei ole oleellista, millaista lainaa olet hakemassa. Voit käyttää laskinta niin pikavippien kuin esimerkiksi asuntolainojenkin vertailuun. Laskurin käyttö on helppoa, syötät vain siihen haluamasi lainan määrän, koron prosentteina sekä ideaalin lainanmaksuajan. Tämän jälkeen laskuri selvittää puolestasi kuukausittaiset lyhennykset, korkokulut sekä niihin liittyvät takaisinmaksuajat.

Laskuri varmistaa, ettet ole yksin lainan valitsemisessa. Laskin tarjoaa sinulle ajankohtaiset ja luotettavat tiedot lainamalleista, jotta voit valita sinulle parhaan vaihtoehdon eri tarjoajien joukosta. MONEYBANKERin hyödyntäminen säästää sinulta kaikessa yksinkertaisuudessaan arvokasta aikaa ja rahaa.