Hae lainaa heti

Tarjoukset päivitetty: 19/06-2024

Luettelossa on monipuolinen valikoima markkinoilla saatavilla olevia lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä esiteltyjen pankkien kanssa, ja saamme palkkion MONEYBANKER:n välittämistä uusista asiakkaista.

Hae lainaa heti

Lainaa kannattaa hakea heti, jos haluat saada ylimääräistä rahaa tilillesi. Laina kannattaa hakea heti kun tietää, että rahalle on tarvetta nyt tai myöhemmin. Tällä tavalla toimimalla varmistat, että raha on tilillä silloin, kun sitä tarvitset.

Lainan hakeminen

Kuinka paljon lainaa?

Jos harkinnassa on lainan ottaminen, tulisi miettiä minkä suuruista lainasummaa tarvitsee. Järkevää olisi hakea mahdollisimman pientä summaa, joka kumminkin riittää omaan tarpeeseen. Pienemmät lainasummat myönnetään nopeammin ja varmemmin kuin isommat lainasummat.

Itselleen tulisi olla rehellinen omasta maksukyvystään. Eli lainaa vain sen verran kuin tiedät itselläsi olevan varaa maksaa laina takaisin. Älä hae lainaa, jos sinulla ei ole varaa siihen tai sinulla on huonot luottotiedot. Otettu laina tulee aina maksaa takaisin, ja siksi onkin tärkeä ymmärtää, että lainan ottaminen on iso sijoitus.

Mistä ja mikä laina?

Kun olet päättänyt lainasumman kannattaa varata aikaa lainojen vertailulle. Lainojen vertailu kannattaa aina, sillä voit säästää satoja euroja vain vertailemalla. Vaikka sinulla olisi kuinka kiire niin jätä aikaa vertailulle.

Voit vertailla lainoja MONEYBANKERIN sivuilla. Sivusto on suunniteltu asiakkaita varten hyvin selkeäksi. Mieti mitkä ovat sinulle ne tärkeimmät kriteerit koskien lainaa. Ovatko ne esimerkiksi alhainen korko vai sittenkin pitkä maksuaika? Vertailemalla löydät kätevästi sen lainan joka vastaa tahtomiasi asioita.

Jos haet lainaa ensimmäistä kertaa kannattaa sinun hyödyntää ensilainaajan tarjoukset, sillä osa yrityksistä tarjoavat ensi kertaa lainaaville lainan ottamisen ilman kuluja.

Lainahakemus

Ennen kuin teet lainahakemuksen, tarkista yrityksen aukioloajat, ja kuinka nopeasti he lupaavat siirtää lainaa asiakkaiden tileille. Yritykset listaavat nettisivuillaan pankkeja, jotka siirtävät rahat heti tilille. Ne pankit jotka eivät ole listattuna siirtävät rahat noin 1–2 päivässä.

Lainahakemus tulisi täyttää oikein ja huolellisesti. Sillä se nopeuttaa lainan saamista. Hylätyt lainahakemukset johtuvat suurimmaksi osaksi vain väärin täytetyistä hakemuksista. Eli jos haluat nopeuttaa lainan saamista, ole tarkkana lainahakemusta tehdessä.

Tarkista myös, että täytät kaikki yrityksen vaatimat asiat. Jos et täytä näitä asioita, on se mahdollista, että yritys ei tällöin hyväksy lainahakemustasi.

Sen jälkeen, kun olet löytänyt hyviä lainavaihtoehtoja, on aika tehdä lainahakemus. Lainahakemuksia kannattaa lähettää ainakin muutamaan eri paikkaan, jotta voit valita hyväksytyistä hakemuksista sen parhaimman itsellesi. Ja on hyvä tietää, että lainahakemusten lähettäminen ei ole sitovaa.

Sitovaa on vasta, kun olet vahvistanut hyväksytyn lainatarjouksen. Ole tarkkana kaikissa ehdoissa, mitkä liittyvät lainaan. Tällä tavoin toimimalla voit säästyä ikäviltä yllätyksiltä. Lainanhakijan tarkkuus on sekä lainanottajan ja lainaavan yrityksen etu.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä lainaa tarjoavaan yritykseen.

Voinko minä hakea lainaa?

Lainapalveluita tarjoavat yritykset eivät lainaa aivan kaikille lainanhakijoille. Laki velvoittaa muutamia asioita kuten hakijan maksukyvyn arvioinnin ja ikärajan. Usein yritykset vaativat myös säännöllisiä tuloja, pysyvää kotiosoitetta Suomessa ja suomalaista matkapuhelinliittymää.

Yrityksille on aina riski lainata asiakkaille, ja sen takia he pyytävätkin korkoja lainoista ja niissä on muitakin kuluja. Joten lopullinen lainan hinta tulee aina lopulta kalliimmaksi kuin itse lainasumma, koska siihen lisätään korot ja kulut. Lainoja vertaillessa kannattaakin kiinnittää huomiota lainasumman ja lopullisen lainasumman hinnan eroon.

Lainan saaminen ja takaisinmaksu

Kun lainahakemuksesi on hyväksytty ja olet vahvistanut sen, on aika odottaa rahan saapumista tilille. Muista että rahaa ei siirretä kello iltayhdentoista ja aamuseitsemän välillä. Viikonloppuisin voi myös kestää rahan siirrossa kauemmin kuin arkipäivisin.

Rahan saavuttua tilille olet vapaa käyttämään sen siihen mihin haluat. Rahan saapumisen jälkeen alkaa lainan takaisin maksaminen sovitussa aikataulussa. Jos sinulla ilmenee ongelmia liittyen takaisin maksamiseen, olethan siitä heti yhteydessä lainan myöntäneeseen yritykseen. Maksamattomasta lainasta aiheutunut merkintä luottotiedoissa voi vaikeuttaa elämää monin eri tavoin esimerkiksi uuden puhelinliittymän avaamista.

Lainan ottaminen turvallisesti

Lainaa haluavan kannattaa kiinnittää asioista muutamiin eri asioihin. Laina kannattaa ottaa turvalliseksi ja luotettavaksi tunnetulta yritykseltä. Tutustu myös aikaisempien asiakkaiden kokemuksiin lainaamisesta kyseessä olevasta yrityksestä.

Älä hae lainaa, jos sinulla on ennestään pikalainoja tai maksuvaikeuksia. Lainoja ei ole tarkoitettu otettavaksi holtittomasti kerta toisensa perään. Ole rehellinen miettiessäsi omaa maksukykyäsi.

Lainan ottaminen on turvallista, jos ottaa omaan maksukykyynsä sopivan lainan ja on huolellisesti tutustunut lainasopimukseen, mikä estää sinua saamasta yllätys laskuja. Uudet lakimuutokset tekevät lainaamisesta turvallisempaa kuin aikaisemmin. Uusi laki velvoittaa yritysten tarkastavan lainanhakijan maksukyvyn ennen lainan myöntämistä ja on säädetty korkokatto, jotta yritykset eivät voi pyytää mielivaltaisia korkoja.

Viranomaiset vahtivat yrityksiä jotka tarjoavat lainapalveluita.

Miksi ottaa lainaa heti?

Ei ole erikoista, että jokaisella meistä on joskus pieniä rahaongelmia. Kaikki eivät halua lainata tuttaviltaan, ja tässä tilanteessa internetistä saatavat lainat tulevat erittäin käteväksi. Lainat voivat auttaa lyhytaikaisessa rahantarpeessa esimerkiksi henkilöä menettämästä sähköä asunnosta.

Internetistä saatavat lainat saapuvat nopeasti tilille, mikä helpottaa suuresti rahapulassa olevaa, jos ei ole aikaa odottaa kauemmin.

On järkevä hakea lainaa heti, jos tietää tarvitsevansa muutaman päivän päästä rahaa esimerkiksi puhelinlaskun maksamiseen, ja palkkapäivä olisi vasta kuun lopussa. Lainaamalla hyvissä ajoin varmistat, että rahat ovat tilillä, kun niitä tarvitset, ja saat näin maksettua yllättävän laskun pois, ilman että siitä tulee merkintöjä luottotietoihin.