Edullinen pikalaina - Suosituimmat lainat - MONEYBANKER.fi
Toukokuu 2021

1. plads
Ikäraja: 20 v.
100 - 60 000 Lainamäärä
1 - 20 kk Maksuaika
4,19 - 30,5% Korko
Hae lainaa
Kun lainasumma 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.
2. plads
Ikäraja: 21 v.
1 - 2 000 Lainamäärä
3 - 50 kk Maksuaika
216,2% Korko
Hae lainaa
2000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 216,20%, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3534,01 € mikäli asiakas nostaa 2000€ kerralla ja maksaa sen takaisin vuoden aikana 12 saman suuruisessa erässä.
3. plads
Ikäraja: 20 v.
2 000 - 60 000 Lainamäärä
12 - 180 kk Maksuaika
4,5 - 50,5% Korko
Hae lainaa
Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%.
Pikalaina heti - Vertaile lainoja

Pikalaina heti Edullinen pikalaina

Lainoissa on eroja – valitse edullinen pikalaina

Edullinen pikalaina

Kuluttajan lainamarkkinoilla on mistä valita. Valitako edullinen pikalaina vai vielä edullisempi pikalaina? Vastaus löytyy vertailemalla.


Unelmointi on ilmaista, mutta unelmien toteuttaminen maksaa. Lomamatka, pieni keittiöremontti tai lasten leiri ovat monille tärkeitä vaikkeivat niin sanotusti pakollisia rahareikiä. Mutta toisinaan on tehtävä haaveista totta, ja sen ei tarvitse olla kallista. Äkkilähdöllä ulkomaille, omatoimiremontti kohtuuhintaisilla tarvikkeilla tai kunnallinen leirikeskus ovat oivia valintoja – ja toteuttajaksi edullinen pikalaina. Kaikki tämä voi olla halpaa ja helppoa hyväntekeväisyyttä itselleen.

Korkeat korot nostavat lainan hintaa

Erilaisista pikalainoista puhutaan paljon, kun nopeaa luottoa tarjoavia yrityksiä tulee markkinoille jatkuvasti. Toisaalta pikalainayritykset saattavat myös tehdä toimintatapoihinsa muutoksia, lisätä tai rajoittaa palveluitaan tai kohdistaa suoramainontaansa olemassa oleville asiakkailleen yhä tehokkaammin. Kuluttajalla on siis lukuisia pikavippi- ja kulutusluottovaihtoehtoja, jos hän tarvitsee nopeaa lainaa. Samalla hänen kannattaa olla tarkkana, milloin, miltä taholta, millä hinnalla ja millä ehdoilla aikoo ottaa lainan.

Pikavipeistä puhuttaessa monelle tulee mieleen korkeat korot. Ajatusyhtymä ei olekaan kaukaa haettu, sillä netissä otettavissa pikalainoissa onkin yleensä markkinoiden kalleimmat korot. Netin pikalainat voivat olla kaikkea 20 euron ja 50 000 euron välillä, ja niiden korot vaihtelevat muutamista prosenteista moniin kymmeniin prosentteihin. Korkoihin vaikuttaa yleensä eniten lainattava summa ja maksuaika, ja itse korko puolestaan vaikuttaa suuresti siihen, kuinka paljon pikalaina tulee todellisuudessa maksamaan. Tämä kannattaa pitää mielessä ennen kuin klikkaa ”ota edullinen pikalaina” -kuvaketta.

Edullinen pikalaina ei ole mahdoton yhtälö

Vaikka pikalaina on suhteessa kalliimpi kuin pankkien suuret lainat tai opiskelijoille edullinen opintolaina, sen ei tarvitse maksaa maltaita. Kuten jokainen tietää, ilmainen laina on mahdoton, mutta edullinen pikalaina hyvinkin mahdollinen. Laajassa pikavippitarjonnassa on myös laaja hintahaitari, ja kuluttaja voi löytää monia edullisia pikalainoja. Liian pikainen lainasopimus voi tulla kalliiksi, joten vertailuun kannattaa käyttää aikaa. MONEYBANKER auttaa löytämään kuluttajan tilanteeseen sopivat vaihtoehdot, ja pikalainayritysten omilta sivustoilta näkee, kuinka paljon laina tulisi maksamaan. Ei kannata välttämättä ottaa ensimmäistä vastaan tulevaa tarjousta, vaan on hyvä selvittää, minkälaisia pikalainasopimuksia muilla yrityksillä on tarjolla.

Top