MONEYBANKER.fi:n tietosuojaseloste

Näin me turvaamme henkilötietojasi ja yksityisyyttäsi MONEYBANKER.fi:ssä:

  • Henkilötietojesi käsittely on meille ensisijaista
  • Noudatamme tietosuojalainsäädäntöä kaikissa asioissa 
  • Sinulla on aina täydet oikeudet sinusta keräämäämme henkilötietoihin

Voit lukea lisätietoja alta, missä käymme yksityiskohtaisesti läpi sen, kuinka olet turvattu MONEYBANKER.fi:ssä.

Vastuu tiedoista

MONEYBANKER.fi:n omistajina ja ylläpitäjinä olemme täysin tietoisia vastuustamme henkilötietojen käsittelyssä. 

Mikäli tieto on kerätty MONEYBANKER.fi:n kautta, tai muiden toimintojen kautta, tapamme käsitellä dataa noudattaa aina Tietosuojalainsäädäntöä ja Yleisiä Tietosuoja-asetuksia. 

Yhteystietomme on listattu alla

  • Centeo Finance Group ApS
  • Ceresbyen 75, 3rd floor, 8000 Aarhus C
  • CVR no.: 37436488

Henkilötietojen käsittelyn käyttötarkoitus

Käsittelemme henkilötietojasi näissä käyttötarkoituksissa:

Kun kysyt meiltä kysymyksiä

Tarvitessasi apua lainan löytämiseen MONEYBANKER.fi:n kautta, tai tarvitessasi enemmän tietoja, sinulla on omahdollisuus olla meihin yhteydessä näillä tavoilla:

  • Yhteydenottolomake
  • Sähköposti

Ollessasi meihin yhteydessä yhdellä yllä olevalla tavalla saadaksesi kysymyksiisi vastaukset, käsittelemme vain niitä tietoja, jotka annat meille viestinnän yhteydessä. 

Tyypillisesti käsittelemme seuraavat yleiset tiedot:

  • Nimi 
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero

Yleiset Tietosuoja-Asetukset suojaavat sinua, kun kommunikoimme yllä olevien vistintäkanavien kautta. 

Lisäksi, emme säilö kanssasi käymiämme keskusteluita pidempään kuin kuusi kuukautta viimeisestä kontaktista kanssasi. Tätä sovelletaan yleisesti. 

Kuitenkin, erityisissä tapauksissa (tarpeen vaatiessa), sinun tulisi olla tietoinen siitä, että pidämme keskusteluita ja siten myös henkilötietojasi pidempiä aikoja.

Vieraillessasi MONEYBANKER.fi:ssä

Ylläpitääksemme sivustoamme käytämme evästeitä. Voit lukea lisää siitä, kuinka ja milloin niitä käytämme evästekäytänteestämme.

Yhteistyö kolmansien osapuolien kanssa

On harvinaista, että kaiken voisi tehdä yksin ja sama pätee meihin. Siksi työskentelemme yhdessä ulkoisten kumppanien ja toimittajien, sekä tietojenkäsittelijöiden kanssa, jotka suorittavat tehtäviä puolestamme.

Esimerkiksi, nettisivujamme isännöi Frankfurtissa palvelimen omaava Digital Ocean, ja käytämme Google Analytics-palvelua ymmärtääksemme, kuinka käyttäjämme käyttävät MONEYBANKER.fi:tä. 

Google Analytics on ilmainen tietojenkeräystyökalu, joka auttaa meitä tunnistamaan käyttäjän käyttäytymistä MONEYBANKER.fi:ssä, jotta voisimme analysoida esimerkiksi sitä, mitkä toiminnot luovat eniten arvoa, ja mitä meidän täytyy optimoida.

Käytämme myös Googlea ja Facebookia (kumppaneina) kohdentaaksemme mainoksia käyttäjillemme.

On meidän vastuullamme, ettei tietoja, joita annat vieraillessasi MONEYBANKER.fi:ssä käytetä väärin, ja siksi asetamme korkeat vaatimukset kumppaneillemme henkilötietojesi turvaamiseksi.

Henkilötietojen jakaminen

Emme jaa henkilötietojasi missään tilanteessa.

Tietojenkäsittelyn turvallisuus

MONEYBANKER.fi:ssä, me käsittelemme henkilötietojasi yleisten tietosuoja-asetusten mukaisesti, mikä takaa niiden olevan suojattu, ja että niitä käsitellään parhaalla ja turvallisimmalla tavalla.

Meille on tärkeää, että kaikki työntekijämme ja muut MONEYBANKER.fi:n kanssa toimivat osapuolet ovat tietoisia linjauksistamme. Siksi olemme kehittäneet joitakin teknisiä ja organisaatiollisia toimenpiteitä, joihin jokainen, jolla on pääsy henkilötietoihin MONEYBANKER:llä on tutustutettu ja koulutettu.

Voit lukea lisää näistä teknisistä ja organisatiollisista toimenpiteistä alla seuraavasta osiosta.

Tekniset ja organisatiolliset toimenpiteet

Organisaatiostamme puhuttaessa, näemme suurta vaivaa kouluttaessamme työntekijöitämme ja muita toimijoita, jotka ovat kosketuksissa keräämiemme henkilötietojen kanssa. Tämä on meille tarpeellista kunnollisen käsittelyn ja mahdollisten virheiden välttämisen varmistamisen vuoksi.

Muutoksia tapahtuu jatkuvasti teknisellä alalla, missä erityisesti ohjelmistoja optimoidaan ja niitä täytyy soveltaa meidän tarpeisiimme. Lisäksi ulkoiset tekniset uhat muuttuvat jatkuvasti, ja siksi meidän täytyy olla aina eturintamassa hakkereiden hyökkäyksiä, palvelin murtoja ja muita vastaavia tapahtumia vastaan. 

Täyttääksemme nykyiset ja tulevaisuuden turvavaatimukset, me MONEYBANKER.fi:ssä olemme ottaneet käyttoon IT-turvakäytänteen, joka määrittelee ohjeet jokaiselle tietojenkäsittelytoiminnolle. 

Mikäli työntekijällä on epäilyksiä tietojenkäsittelystä, hän voi aina käyttää IT-turvakäytännettämme viitekehyksenä ja saada vastaukset siihen, mikä on oikea tapa toimia. 

Fyysiset ja sähköiset salasanat vaihdetaan säännöllisesti estämään luvatonta käyttöä. 

Kieltäydymme kuitenkin ottamasta vastuuta mistään hakkerihyökkäyksestä tai muusta laittomasta tunkeutumisesta, sillä ne voivat tapahtua huolimatta tietojensuojelun ensisijaisuudesta ja yleisestä turvallisuudesta.

Oikeutesi MONEYBANKER.fi:ssä

Sinulla on monia oikeuksia liittyen Yleisiin Tietosuoja-asetuksiin, joita tarkastelemme alla. Nämä oikeudet koskevat kerättyjä tietoja, sekä sitä, kuinka käsittelemme niitä. 

Mikäli tahdot käyttää yhtä tai usemapaa alla olevista oikeuksista, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä mail@moneybanker.fi -osoitteessa.

Oikeutesi nähdä tietoja (Tiedonsaantioikeus)

Sinulla on oikeus päästä käsiksi tietoihin, joita olemme voineet kerätä sinusta milloin vain.

Oikeutesi oikaista tietoja (Oikaisuoikeus)

Sinulla on aina tilaisuus pyytää korjausta tiedoille, joita meillä sinusta on, mikäli ne ovat virheellisiä. 

Oikeutesi tietojen pyyhkimiseen (Poisto-oikeus - ’oikeus tulla unohdetuksi’)

Mikäli tahdot tietosi poistettavan, voit olla meihin yhteydessä ja pyytää meitä poistamaan ne. 

Oikeutesi pyytää käsittelyn rajoitusta (Käsittelyn Rajoitusoikeus)

Erityistapauksissa voit käyttää oikeuttasi pyytäälsesi henkilökohtaisten tietojesi käytön rajoittamista.

Mikäli pyyntösi on oikeutettu, voimme käsitellä tietojasi tulevaisuudessa vain, mikäli saamme suostumuksesi. 

Oikeutesi vastustamiseen (Vastustamisoikeus)

MONEYBANKER.fi:ssä, käsittelemme henkilötietojasi sovellettavan lain mukaan. Tästä huolimatta, erityistapauksissa, sinulla on oikeus vastustaa sitä, mikä voi esimerkiksi rajoittaa kykyämme käyttää suoramarkkinointia sinuun käytäjänä kohdistuen. 

Oikeutesi valittaa Tietosuojaviranomaiselle 

Mikäli haluat jättää valituksen siitä, kuinka MONEYBANKER.fi käsittelee henkilötietoja, voit tehdä niin osoitteessa https://tietosuoja.fi/etusivu.