MONEYBANKER

Pikavippi luottotiedottomalle

Meta description: Pikavippiä luottotiedottomalle ei myönnetä helposti. Yritykset tarkistavat aina luottotiedot, mutta maksukyvykkyyden voi myös mulla tavoin ja saada lainaa.

Tarjoukset päivitetty: 28/06-2022

Luettelossa on monipuolinen valikoima markkinoilla saatavilla olevia lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä esiteltyjen pankkien kanssa, ja saamme palkkion MONEYBANKER:n välittämistä uusista asiakkaista.

Pikavippi luottotiedottomalle

Luottotietoja tarkistavat monet lainoja ja luottoa tarjoavat yritykset, jotka perustavat arvion lainanhakijan maksukyvykkyyden luottotietoihin. 

Lainantarjoajat eivät pääsääntöisesti tee sopimusta luottotiedottoman henkilön kanssa, koska yritykset haluavat välttää tekemästä sopimusta henkilön kanssa, jolla on aikaisemmin ollut vaikeuksia maksaa velkaa tai lainaa pois. 
Tämän takia pikavippiä luottotiedottomalle ei myönnetä helposti.

Saako pikavippiä myöntää luottotiedottomalle?

Siitä, voiko ja saako pikavippiä tai lainaa myöntää luottotiedottomalle, käydään nykyään paljon keskustelua.  Monet kysyvät, onko lainan myöntäminen maksuhäiriöiselle moraalisesti oikein. Ja toisaalta pohditaan, ettei luottotiedottoman kannata ottaa lisää lainaa, jos edellisetkin on maksamatta. 

Kuvat ja tilanteet eivät ole aina kuitenkaan niin yksiselitteisiä ja mustavalkoisia kun keskustelussa esitetään. Henkilö, jolla on maksuhäiriö, voi olla hyvä asiakas ja maksukykyinen henkilö, jolle on tullut luottotietomerkintä yksittäisestä tapauksesta.

Pikavippilaina perustuu luottotietoihin

Pikavippi-palvelut perustuvat nopeaan palveluun ja tehokkaaseen lainanhakuprosessiin, mikä tarkoittaa, että pääsääntöisesti lainahakemukset käsitellään automaattisesti juuri luottotietoihin perustuen. Kun henkilön luottotiedot ja pankkitiedot ovat kunnossa, pikavippi-palvelut antavat myönteisen lainapäätöksen. 

Toisin sanoen, pikavippi-palvelut eivät käsittele lainahakemuksia henkilökohtaisesti ja tällöin asiakaskohtainen lainapäätös on useimmiten mahdoton. Jos luottotiedot ovat menneet, pikavippipäätös on silloin useimmissa tapauksissa negatiivinen.

Miten saada pikavippi luottotiedottomana?

Pikavippi-yritykset tarkistavat aina hakijan luottotiedot, mutta lainaa voi silti saada vaikka luottotiedot eivät olisi kunnossa. Tärkeää on tällöin muuten pystytä osoittamaan oma maksukyvykkyys ja -luotettavuus. 

Vertailemalla eri pikavippejä netistä voi myös löytää pikavippejä, joiden hakemuksessa pyydetään laajempi taloudellinen selvitys kuten omat tulot ja varallisuus. Luottotiedottoman on todennäköisempää saada myönteinen lainapäätös tällaisella lainahakemuksessa kuin pikavippipalvelusta, joka perustaa lainapäätöksen ainoastaan luottotietojen tarkistamiseen.
Luottotiedottoman kannattaakin ottaa yhteyttä pikavippi-yritysten asiakaspalveluun ja selvittää, voiko lainahakemuksessa selvittää omaa taloudellista tilannetta laajemmin ja näin osoittaa oma maksukyvykkyys. Mikäli lainalle on mahdollista saada ja osoittaa takaaja, lisää se mahdollisuuksia saada pikavippi luottotiedottomana. 
Netistä löytyy myös pikavippi-yrityksiä, jotka eivät välitä maksuhäiriömerkinnästä. Jos kyseessä on hyvin pieni laina kuten muutaman sadan euron suuruinen pikavippi, lainan voi saada ilman luottotietoja. 
Kaikissa tapauksissa lainantarjoajat kuitenkin tarkistavat luottotiedot, joten niitä ei kannata piilotella vaan lainahakemuksessa tuoda esiin todellinen oma taloudellinen tilanne.