Pikavippi ilman pankkitunnuksia - Suosituimmat lainat - MONEYBANKER.fi
Toukokuu 2021

1. plads
Ikäraja: 20 v.
100 - 60 000 Lainamäärä
1 - 20 kk Maksuaika
4,19 - 30,5% Korko
Hae lainaa
Kun lainasumma 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.
2. plads
Ikäraja: 21 v.
1 - 2 000 Lainamäärä
3 - 50 kk Maksuaika
216,2% Korko
Hae lainaa
2000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 216,20%, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3534,01 € mikäli asiakas nostaa 2000€ kerralla ja maksaa sen takaisin vuoden aikana 12 saman suuruisessa erässä.
3. plads
Ikäraja: 20 v.
2 000 - 60 000 Lainamäärä
12 - 180 kk Maksuaika
4,5 - 50,5% Korko
Hae lainaa
Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%.
Pikavippi heti tilille - Vertaile lainoja

Pikavippi heti tilille Pikavippi ilman pankkitunnuksia

Pikavippi ilman pankkitunnuksia tai puhelinta – lue miten!

Pikavippi ilman pankkitunnuksia

Oletko pikavipin tarpeessa, muttet omista pankkitunnuksia tai toimivaa puhelinta? Sinulla voi silti olla mahdollisuus saada pikavippiä yhdellä keinolla!


Pikavippi ilman pankkitunnuksia tai puhelinta

Pikavipin saaminen vaatii käytännössä aina puhelinta ja verkkopankkitunnuksia. Mutta entä jos äkillinen lainantarve yllättää, ja sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia saatikka puhelinta käytössäsi juuri sillä hetkellä? Mitä tehdä, onko pikavippi ilman pankkitunnuksia tai puhelinta mahdollinen yhtälö?


Voiko pikavippiä saada ilman pankkitunnuksia?

Tänä päivänä pankkitunnukset ovat olennainen osa lainojen ja pikavippien hakemista, koska lainsäädännöllisistä syistä kaikki lainanhakijat täytyy tunnistaa ennen kuin rahoitusyritykset voivat maksaa rahaa hakijan tilille. Verkkopankkitunnukset ovat tällä hetkellä luotettavin ja nopein tapa tunnistaa asiakas palveluun rekisteröitymisen yhteydessä. Pankkitunnusten avulla pikavippiyhtiö voi varmistua lähes sataprosenttisesti, että lainanhakija on juuri se henkilö, kuka hän väittää olevansa. Tunnistautuminen on tärkeää siksi, että oikean lainanhakijan luottokelpoisuus pystytään tarkistamaan. Sen avulla myös ehkäistään ja estetään useita huijausyrityksiä. Tämän vuoksi pankkitunnukset vaaditaan jokaiselta lainanhakijalta lähes poikkeuksetta.


Pikavipin saaminen ilman pankkitunnuksia on siis erittäin vaikeaa, ellei mahdotonta. Mutta mitä tekevät ne henkilöt, joilla ei ole omia verkkopankkitunnuksia? Ehdottomasti paras ja kätevin tapa ratkaista ongelma on hankkia omat pankkitunnukset. Jokainen pankkitilin omistaja on oikeutettu saamaan verkkopankkitunnukset helposti ja nopeasti omasta pankista. Pankkitunnukset ovat hyödylliset myös monien muiden asioiden hoitamisessa ja sen lisäksi niiden käyttö on melko yksinkertaista.


Pikavippi postin kautta

Olemassa on kuitenkin myös toinen vaihtoehto. Vain pieni murto-osa pikalainayrityksistä tarjoaa pikavippejä käyttämällä tunnistautumiseen jotain muuta menetelmää kuin verkkopankkitunnuksia. Tämä on Suomen pikavippimarkkinoilla erittäin harvinaista, muttei täysin mahdotonta. Näissä tapauksissa henkilö voi yleensä tunnistautua postin avulla.


Postin avulla tunnistautuessaan henkilön täytyy ensiksi joko soittaa pikavippiyrityksen asiakaspalveluun tai ottaa heihin yhteyttä netin. Henkilö saa yleensä heti tietoonsa alustavan lainapäätöksen. Näissä tapauksissa ei tarvita pankkitunnuksia, koska hakijan saadessa myönteinen lainapäätös, saa hän lainasopimuksen kotiinsa kirjattuna kirjeenä. Hakija allekirjoittaa sopimuksen ja lähettää sen takaisin palvelun tarjoajalle. Vasta tämän jälkeen voidaan rahat maksaa asiakkaan tilille.


Koska tunnistautumiseen postin välityksellä menee huomattavasti enemmän aikaa, yleensä useita päiviä, on lainan saaminen suhteellisen hidasta. Tällöin voidaan kyseenalaistaa, onko kyseessä enää ”pikavippi” sanan varsinaisessa merkityksessä.


Voiko pikavippiä saada ilman puhelinta?

Myös puhelinta tarvitaan lähes aina pikavippipalveluun rekisteröitymisen yhteydessä. Mutta onko pikavippiä mahdollista saada, jos ei omista tai ei halua käyttää omaa puhelintaan hakuprosessissa? Vastaus on kyllä.


Pikavippiä on periaatteessa mahdollista hakea ilman puhelinta, koska nykypäivänä hakemuksen voi tehdä kätevästi verkossa pikavippipalvelun verkkosivuilla. Yleensä kuitenkin palveluun rekisteröitymisen yhteydessä asiakkaalta kysytään puhelinnumeroa, eikä rekisteröityminen puhelinnumeron puuttuessa välttämättä aina onnistu. Puhelinta ei kuitenkaan tarvita henkilön tunnistautumiseen samalla tavalla kuin pankkitunnuksia. Sitä ei myöskään välttämättä tarvita enää mihinkään itse rekisteröitymisen jälkeen.


Vaikka puhelimen puute ei ole este pikavipin saamiselle, hoituu rekisteröityminen pikavippipalveluun huomattavasti helpommin, jos sinulla on puhelinnumero, jota heille tarjota. Edes itse puhelinliittymän suhteen ei ole esitetty kummoisia vaatimuksia, koska pikavippiä voi hakea jopa prepaid-liittymällä tai salaisesta numerosta.


Kun rekisteröityminen on onnistuneesti suoritettu, on pikavippiä helppo hakea ilman puhelinta. Tämä onnistuu lähettämällä lainahakemus netissä. Yleensä prosessi etenee siten, että asiakas kirjautuu omaan profiiliinsa käyttämällä valitsemaansa käyttäjätunnusta ja salasanaa, täyttää lyhyen lainahakemuksen ja jää odottamaan vastausta.


Pikavippi ilman pankkitunnuksia tai puhelinta on siis periaatteessa mahdollista, mutta vain harvoissa tapauksissa.

Top