Pikavippi ilman luottotietoja

Ilman luottotietoja maksukyvykkyyden voi osoittaa esimerkiksi muulla omaisuudella tai lainan tajaakalla. Pienen pikavipin voi saada ilman luottotietoja.

Tarjoukset päivitetty: 08/06-2023

Luettelossa on monipuolinen valikoima markkinoilla saatavilla olevia lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä esiteltyjen pankkien kanssa, ja saamme palkkion MONEYBANKER:n välittämistä uusista asiakkaista.

Pikavippi ilman luottotietoja 

Pikavipit ovat suosittuja pienlainoja, koska niitä saa nopeasti ja ilman vakuuksia. Pikavippiyritykset mainostavat lainaa ilman luottotietoja ja pikavipin voi saada vaikka luottotiedot ovat menneet.    

Pikavippi akuuttiin rahantarpeeseen

Pikavippilainat ovat suuruudeltaan aina sadasta eurosta muutamaan tuhanteen euroon. Ne ovat siis varsin pieniä lainoja, jotka otetaan akuuttiin rahantarpeeseen. Yleisin pikavippilaina Suomessa on noin kaksi tuhatta euroa. 

Pikavippi on lyhytaikainen laina, jonka takaisinmaksuajat ovat lyhyitä. Lainojen korot ovat varsin suuret jos luottoa ei maksa nopeasti pois. Tästä syystä pikavippi sopii lyhytaikaiseen rahantarpeeseen.

Takaisinmaksu ajat ovat pääsääntöisesti muutamasta viikosta muutamaan vuoteen. 

Pikavippejä mainostetaan vakuudettomina luottoina, joita voi saada helposti nopealla lainahakemuksella. Pikavippien nopea lainapäätös perustuu siihen, etteivät pikavippiyritykset vaadi hakijalta vakuuksia vaan usein luottotietojen tarkistus riittää myönteiseen lainapäätökseen. Jos luottotiedot eivät ole kunnossa, lainapäätöksen hakemiseen tulee siis varata kauemmin aikaa.

Miten hakea pikavippi ilman luottotietoja?

Suomessa toimii noin 100 pikavippiyritystä, joiden lainavaihtoehtoja voi helposti vertailla netissä. Lainaehdot vaihtelevat suuresti pikavippien välillä ja myös se vaihtelee, myöntääkö pankki pikavipin ilman luottotietoja. 

Suomen laissa on määrätty, että kaikkien lainatarjoajien on selvitettävä lainanhakijan maksukyvykkyys. Käytännössä tämä tarkoittaa asiakkaan luottotietojen tarkistamista. Vaikka kaikki lainantarjoajat siis aina tarkistavat hakijan luottotiedot, muutamat myöntävät pikavippejä myös ilman luottotietoja. 

Jos luottotiedot ovat menneet, oman maksukyvykkyyden voi osoittaa esimerkiksi muulla omaisuudella. Vaihtoehtoisesta lainalle voi etsijä takaajan, joka antaa lainanmyöntäjälle vakuuden siitä, että laina tulee maksetuksi takaisin.

Positiivinen luottotietorekisteri toteutuessaan helpottaisi velallisten talouden selvittämistä ja lainan hakemista ilman luottotietoja. Tällöin luottotiedottoman olisi helpompi osoittaa maksukyvykkyys. 

Positiiviseen luottotietorekisteriin ei vain kirjattaisi mahdolliset luottotietohäiriöt vaan myös kaikki velat ja varallisuudet. Näin lainanhakijan on helpompi osoittaa, oma varallisuus lainaa hakiessa ja selittää mahdolliset maksuhäiriömerkinnät siten, että uuden lainan hakeminen helpottuu. 

Onko pikavippi ilman luottotietoja mahdollinen?

Pikavipit ovat tunnetusti nopeita lainoja kun lainahakemuksen voi tehdä helposti netissä tai kännykällä. Jos luottotiedot ovat menneet ja lainahakemuksessa tulee sen sijaan taata lainalle vakuudet, lainan hakuprosessi voi kulua useampi päivä. 

Kun löydät mainoksen ”Pikavippi ilman luottotietoja” kannattaa ottaa yhteyttä lainantarjoajan asiakaspalveluun ja selvittää, millaiset ovat lainanehdot. Esimerkiksi pikavippiyritykset voivat laskuttaa erilaisista lisäpalveluista, ja pikavippi ilman luottotietoja voi tulla asiakkaalle kalliimmaksi.