Pikavippi 50, 100, 200, 300, 500 € - Suosituimmat lainat - MONEYBANKER.fi
Toukokuu 2021

1. plads
Ikäraja: 20 v.
100 - 60 000 Lainamäärä
1 - 20 kk Maksuaika
4,19 - 30,5% Korko
Hae lainaa
Kun lainasumma 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.
2. plads
Ikäraja: 21 v.
1 - 2 000 Lainamäärä
3 - 50 kk Maksuaika
216,2% Korko
Hae lainaa
2000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 216,20%, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3534,01 € mikäli asiakas nostaa 2000€ kerralla ja maksaa sen takaisin vuoden aikana 12 saman suuruisessa erässä.
3. plads
Ikäraja: 20 v.
2 000 - 60 000 Lainamäärä
12 - 180 kk Maksuaika
4,5 - 50,5% Korko
Hae lainaa
Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%.
Pikavippi heti tilille - Vertaile lainoja

Pikavippi heti tilille Pikavippi 50, 100, 200, 300, 500 €

Pikavippi 50, 100, 200, 300 tai 500 € - Heti tilille!

Pikavippi 50, 100, 200, 300, 500 €

Iskikö pieni, mutta akuutti rahantarve? MONEYBANKER.fi auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeeseesi parhaiten sopivan pienen tai keskisuuren pikavipin!


Pikavippi 50, 100, 200, 300 tai 500 €

Pikavippi eli pikalaina otetaan usein lyhytaikaiseen ja akuuttiin rahoitustarpeeseen. Ennalta odottamattoman rahantarpeen iskiessä pikavippi on nopein ja helpoin tapa saada sopivan kokoinen summa rahaa heti tilille ilman pitkiä hakuprosesseja, odotusaikoja tai ylimääräisiä vakuuksia. Suomessa pikavipin saa lähes jokainen täysi-ikäinen, puhtaat luottotiedot ja suomalaisen osoitteen omaava henkilö, joskin tämä vaihtelee eri yritysten välillä. Usein pikavippien suuruudet vaihtelevat 50€ - 2000€ välillä, mutta tässä artikkelissa keskitymme pienempiin ja keskikokoisiin pikavippeihin, jotka liikkuvat 50€ ja 500€ välillä.


Pikavippien hyvät puolet

Niin kuin todettu, pikavippien hyviin puoliin kuuluvat niiden helppous, vaivattomuus, nopeus ja kätevyys. Tulevaisuutta ei voi etukäteen ennustaa, eikä siksi koskaan voi tietää milloin yllättävä rahanmeno iskee. Pikavippi on kätevä apu tilanteissa, joissa omat säästöt eivät riitä kattamaan kuluja. Pikavippiä voi hakea joustavasti milloin tahansa, vaikka itse lainan nostot eivät onnistu enää yöaikaan. Lainanhaun voi suorittaa kätevästi niin internetin kuin matkapuhelimenkin avulla, kunhan vain on toimivat verkkopankkitunnukset. Joissakin yrityksissä myös mobiilivarmenne riittää. Itse lainanhakuprosessi on todella yksinkertainen – täytät vain pikavippi hakemuksen eikä mitään muita lisädokumentteja yleensä vaadita. Lainan myöntäminen voi nopeimmillaan ottaa vain muutaman minuutin verran ja rahat ovat tililläsi ripeämpää kuin uskoitkaan. Ainoastaan pikavippi on mahdollista saada näin nopealla ja vaivattomalla menetelmällä.


Hyvänä puolena voidaan myös nähdä, ettei sinun tarvitse kertoa eikä selitellä pikavippifirmoille rahantarvettasi samoin kuin esimerkiksi kaverilta tai sukulaiselta lainatessa. Useat pikavippiyritykset voivat myös tarjota uusille asiakkaille ensimmäisen lainannoston ilman korkoa tai muita ylimääräisiä kuluja, jolloin vipin saa tilille ”ilmaiseksi”. Kannattaa siis kiinnittää tarkkaan huomiota, mitkä yritykset tarjoavat parhaimmat edut ennen lainasopimuksen hyväksymistä.


Pikavippien huonot puolet

Pikavippien huonot puolet ovat suurin piirtein samat kuin muissakin lainamuodoissa. Pikavippi kerryttää korkomaksuja ja se täytyy maksaa takaisin tietyn ajan kuluessa tai muuten on vaarana luottotietojen menettäminen. Kannattaa myös muistaa, että mitä pidempi takaisinmaksuaika vipillä on, sitä kalliimmaksi pikavipin todellinen hinta tulee. Koska pikavippien korot ovat myös tunnetusti korkeammat kuin monissa muissa lainamuodoissa, kannattaa takaisinmaksu suorittaa mahdollisimman nopealla aikataululla.


Huonoksi puoleksi voidaan myös lukea se fakta, että pikavipin voi saada lähes kuka tahansa todella helposti ja vaivattomasti. Etenkin henkilöt, jotka eivät osaa arvioida omaa rahankäyttöään tai todellista lainantarvettaan ovat suurimmassa riskiryhmässä kokea pikavippien huonot puolet kantapään kautta. Pahimmassa tapauksessa pikavippi voi johtaa jatkuvaan velkakierteeseen, jossa edellinen laina maksetaan pois aina uudella ja suuremmalla pikavipillä, jos henkilöllä ei ole säännöllisiä tai riittäviä kuukausituloja kattamaan vanhoja velkoja. Sääntö numero yksi kuitenkin kuuluu, että älä ikinä ota pikavippiä vanhojen lainojen takaisinmaksua varten – siitä harvoin seuraa mitään hyvää. Tällaisissa tilanteissa maksuhäiriömerkinnän saaminen on usein viimeinen tikki, jonka johdosta luottotiedot menettäneen henkilön elämä voi hankaloitua huomattavasti. Muista aina toimia maltillisesti ja pitää järki kädessä pikavippien kanssa pelaillessa.


Pikavippi 50 €

Viidenkymmenen euron pikavippi on usein pienin vipattava lainasumma, tosin joskus tämänkin voi vaihdella. Siitä huolimatta, että 50 euroa on verrattain pieni laina, voi se helpottaa elämää akuutin rahantarpeen edessä suuresti. Esimerkiksi ruokaostoksia tehdessä 50 euron lisä on jo huomattavan kokoinen apu. Yleensä 50 euron pikavippi on helppo maksaa pois jo seuraavasta palkasta.


Pikavippi 100 €

Sadan euron pikavipillä saa jo hyvin maksettua kuukausittaisia laskuja, esimerkiksi internet- tai matkapuhelinlaskun, puhumattakaan viikon ruokaostoksista. Sadan euron vippi on siitä hyvä, että toisaalta se on jo iso määrä rahaa akuuttiin tarpeeseen, mutta velka on kuitenkin suhteellisen helppo maksaa takaisin, eikä siihen siksi liity suurta riskiä.


Pikavippi 200 €

Kahdensadan euron vippi on kohtuullisen kokoinen lainasumma, joka voi pelastaa odottamattomilta kuluilta ja laskuilta. Se voi auttaa pienempien kodinkoneiden tai esimerkiksi lääkkeiden tai terveydenhuollon kustannusten kattamisessa. Kaksisataa euroa on vielä siinä rajalla, että sen takaisinmaksu pitäisi onnistua suhteellisen helposti.


Pikavippi 300 €

Kolmensadan euron pikalaina voi auttaa esimerkiksi lomabudjetin kasvattamisessa tai isomman hankinnan, kuten harrastusvälineen, elektroniikkalaitteen tai huonekalun ostamisessa. Se toimii erityisesti tilanteissa, joissa sinulla ei juuri sillä hetkellä ole tarvittavan suurta summaa tallessa, mutta tiedät, että palkkapäivä odottaa horisontissa. Älä ikinä ota pikavippiä, jos et ole ensin varma omasta takaisinmaksukyvystäsi.


Pikavippi 500 €

Viidensadan euron pikavippi on jo huomattava apu äkillisessä rahantarpeessa esimerkiksi auton tai isomman kodinkoneen rikkoutuessa, yllättävän lääkäri- tai hammaslääkärilaskun edessä tai vaikkapa apuna ihan vain vuokranmaksussa. Viisisataa euroa on jo sen verran suuri summa, että sen takaisinmaksu hoidetaan usein pienemmissä erissä. Mitä suurempi vipattava summa on, sitä suuremmaksi riski kasvaa ja siksi 500 euron lainaan sisältyy jo suurempi riski kuin esimerkiksi 50 € pikkulainaan.


Ota nämä huomioon pikavippiä harkitessasi

Jos harkitset pikavipin ottamista, on ensiarvoisen tärkeää miettiä, pystytkö maksamaan lainan takaisin ja millä aikataululla? Älä ole liian hyväuskoinen ja ajattele, että kyllä kaikki järjestyy aikanaan, vaan tee tarkkaan suunniteltu ja laskelmoitu takaisinmaksusuunnitelma oman taloustilanteesi sallimissa puitteissa. Mieti myös tarkkaan, kuinka paljon rahaa todella tarvitset, äläkä yliarvio lainantarvettasi, vaikka mieli tekisi. On tärkeää, että otat lainaa juuri sinun tarvitsemasi summan verran ja muistat ettei pikavippi ole ilmainen, vaan maksat korkoa jokaisesta lainatusta eurosta.


Jos haluat säästää selvää rahaa, älä unohda vertailla eri pikavippejä tarjoavia yrityksiä. Pienimmissäkin lainasummissa ja niiden todellisissa kustannuksissa voi olla huomattavia eroavaisuuksia ja siksi ne kannattaa kilpailuttaa huolellisesti ennen kuin haet ensimmäistä nostoasi. MONEYBANKER-sivusto tarjoaa helppokäyttöisen vertailutyökalun, joka sisältää ainoastaan luotettavia ja hyvämaineisia pikavipintarjoajia, ja täten auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainan.

Top