MONEYBANKER

Halpa pikalaina on helppo löytää ja hakea netistä

Halpa pikalaina sopii erilaisiin rahantarpeisiin. Tutustu lainatarjoajiin ja vertaile!

Tarjoukset päivitetty: 28/06-2022

Luettelossa on monipuolinen valikoima markkinoilla saatavilla olevia lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä esiteltyjen pankkien kanssa, ja saamme palkkion MONEYBANKER:n välittämistä uusista asiakkaista.

  • Sisällysluettelo

    3 kohta

  • Lukuaika

    3 minuuttia

  • Sivu päivitetään

    28/06-2022

Halpa pikalaina

Onko rahat lopussa ja tarvitset rahaa heti tilille salamannopeasti? Pikalaina on yksi vaihtoehto akuuttiin rahan tarpeeseen. Monet valitsevat pikalainan, koska pikalaina lainahakemuksen  ja -päätöksen saa muutamassa minuutissa ja rahat maksetaan tilille jollei heti samana niin seuraavana pankkipäivänä. 

Mutta onko pikalaina halpa? Pikalainan saa edullisesti, kun osaa etsiä netistä oikeat lainatarjoajat ja hyödyntää tarjoukset. Muista kuitenkin, että pikalaina on nimensä mukaisesti nopea laina eli myös takaisinmaksuaika on pääsääntöisesti varsin lyhyt. 

Halpa pikalaina eri tarkoituksiin

Pikalainoja tarjoavia yrityksiä on Suomessa kymmeniä ja kaikilla on omat tarjouksensa. Vaikka pikalainayritykset ovat varsin samanlaisia, eroavat yritysten lainapaketit hieman toisistaan. Vertailemalla löydät sinulle sopiva ja halvan pikalainan. 

Jos haluat ennen kaikkea kaikista halvimman lainan, etsi netistä halpoja korottomia pikalainoja. Korottomat pikalainat ovat lyhyellä maksuajalla olevia muutaman tuhannen euron lainoja, jotka tulee maksaa pois noin kuukauden päästä.

Jos taas tarvitset pidempää lainaa, jossa on noin vuoden tai kahden takaisinmaksuaika, kulut ovat hieman suuremmat. Pidempi maksuaika antaa kuitenkin enemmän joustoa talouteen ja lainan takaisinmaksun kuukausierät ei välttämättä ole kovinkaan suuret. Parin tuhannen euron lainan voi saada noin 100 euron kuukausierällä kun takaisinmaksuaika on pari vuotta. 

Pikalainan voi myös ottaa yhdistääkseen useamman pikavipin edullisemmaksi paketiksi. Monet yhdistävät otettuja pikavippejä pikalainalla edullisemmaksi yhteislainaksi, jossa on kevyempi kuukausierä. 

Halpa pikalaina on riskitön

Pikalainoilla ja vipeillä on hieman huonomaine. Monet kokevat ne kalliina ja epäluotettavina lainapalveluina. Tosiasiassa pikalainatoiminta on hyvin säädeltyä ja kun on selvillä lainaehdoista, pikalainan hankkiminen on hyvin riskitöntä. 

Muista aina pikalainaa hakiessa lukea tarkkaan sopimusehdot. Sopimusehdoissa mainitaan aina kaikki lainan kulut ja siihen kuuluvat maksut. Kun olet näistä perillä, voit laskea lainan vuosikoron.

Vuosikorko sisältää kaikki lainaan sisältyvät kulut lainan koron lisäksi. Vuosikoron laskemiseen voi käyttää myös netistä löytyviä lainalaskureita ja lainavertailupalveluita. 

Pikalainoja ei mielletä halvoiksi, koska niissä on usein muitakin kuluja kuin vain korot. Näin on tosiasiassa kaikissa lainoissa. Myös pankista otettavissa lainoissa on muita kuluja ja esimerkiksi maksumuistutuksesta laskutetaan asiakkaalta.

Halpa pikalaina ei tuo yllättäviä lisäkustannuksia, kun muistaa tutustua sopimusehtoihin tarkkaan ja maksaa lainan pois sovitusti.