Paras luottokortti netistä - Suosituimmat lainat - MONEYBANKER.fi
Toukokuu 2021

1. plads
Ikäraja: 20 v.
100 - 60 000 Lainamäärä
1 - 20 kk Maksuaika
4,19 - 30,5% Korko
Hae lainaa
Kun lainasumma 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.
2. plads
Ikäraja: 21 v.
1 - 2 000 Lainamäärä
3 - 50 kk Maksuaika
216,2% Korko
Hae lainaa
2000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 216,20%, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3534,01 € mikäli asiakas nostaa 2000€ kerralla ja maksaa sen takaisin vuoden aikana 12 saman suuruisessa erässä.
3. plads
Ikäraja: 20 v.
2 000 - 60 000 Lainamäärä
12 - 180 kk Maksuaika
4,5 - 50,5% Korko
Hae lainaa
Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%.
Luottokortti - Vertaile lainoja

Luottokortti Paras luottokortti netistä

Paras luottokortti netistä | MONEYBANKER.fi

Paras luottokortti netistä

Netti on pullollaan erilaisia luottokorttivaihtoehtoja, mutta mistä tietää, mikä niistä on paras valinta? Lue, miten löytää paras luottokortti netistä!


Paras luottokortti netistä

Nykypäivänä myös luottokorttia on mahdollista hakea kätevästi netistä ilman vierailua luotontarjoajan luokse. Luottokortin hakeminen netistä on yleensä maksutonta ja luottoraja voi olla jopa 10 000 euroa luottokortista riippuen. Myöskään vakuuksia tai takaajia ei luottokortille yleensä vaadita.


Netti on kätevä apu oikeaa luottokorttia etsiessä. Netissä voit tutustua rauhassa eri luottokortteihin, vertailla niitä keskenään ja lukea muiden kokemuksia kyseisistä korteista. Netin avulla luottokorttia on myös entistä helpompi ja vaivattomampi hakea milloin ja missä tahansa, vaikka omalta kotisohvalta käsin. Mutta miten luottokorttia käytännössä haetaan ja miten löytää paras luottokortti netistä?


Luottokortin hakeminen netistä

Suomessa luottokortteja myöntävät erilaiset luottokorttiyhtiöt ja pankit. Osa luottokorteista myönnetään yhteistyössä lentoyhtiöiden, kauppojen tai huoltoasemien kanssa, esimerkkejä ovat Bank Norwegian Visa, Finnair Plus MasterCard, K-Plussa MasterCard, S-Etukortti Visa, Stockmann MasterCard tai ST1 Visa. Näihin kortteihin sisältyy usein erilaisia kanta-asiakasetuja ja tarjouksia, mutta vuosimaksut voivat olla normaalia korkeammat. Jos kuitenkin toistuvasti lennät Finnairilla, ostat polttoaineesi ST1:ltä tai hoidat ostoksesi pääosassa Stockmannilla, kannattaa sinun harkita luottokortin ja kanta-asiakaskortin yhdistelmää. Eri yhtiöiden kanssa yhteistyössä myönnettyjä kanta-asiakastili luottokortteja voi hakea suoraan yhteistyökumppanin nettisivujen kautta täyttämällä luottokortin hakemuslomakkeen.


Myös Diners Club-, EuroCard- tai American Express -luottokorttia voi hakea yhtiöiden verkkosivuilla olevien lomakkeiden avulla. Nämä luottokortit sisältävät myös monia huomattavia etuuksia kantajilleen, esimerkiksi matkailuun liittyen, mutta myös vuosimaksut ovat sen mukaisia. Riippuu kuitenkin hakijasta itsestään, millainen luottokortti soveltuu parhaiten juuri hänen tarpeisiinsa.


Luottokorttia on mahdollista hakea myös pankista netin kautta. Tämä onnistuu näppärästi omassa verkkopankissa. Luottokorttia pankista hakiessaan asiakas saa itse päättää, millaisen kortin hän haluaa. Yleensä hakija saa itse määrittää haettavan luoton määrän, lyhennysprosentin, eräpäivän sekä laskutustavan. Asiakas saa asettaa luottokorttiin myös itselleen sopivat turva- ja käyttörajat. Tietyt luottoehdot, kuten luottoraja ja lyhennysprosentti, voivat kuitenkin määräytyä luottokorttia koskevien rajoitusten sekä hakijan oman maksukyvyn mukaan.


On hyvä muistaa, että niin hakumenettelyt kuin myös luottokorttien ehdot vaihtelevat eri luottokortti vaihtoehtojen välillä riippuen siitä, mistä korttia hakee ja millä ominaisuuksilla korttia hakee. Luottokorttia netistä hakevan henkilön täytyy olla vähintään täysi-ikäinen henkilö, jolla on säännölliset tulot, suomalainen henkilötunnus, kotipaikka Suomessa ja jolla ei ole rekisteröityjä maksuhäiriömerkintöjä.


Miten löytää paras luottokortti netistä?

Toimivin tapa löytää paras luottokortti netistä on tutustua tarjolla oleviin vaihtoehtoihin, vertailla niitä keskenään ja valita juuri itselle parhaiten sopivin kortti. Luottokortti, joka on paras vaihtoehto yhdelle voi olla huono valinta toiselle. Itselle sopivin luottokortti valikoituu aina omien tarpeiden mukaisesti, ja siksi ei ole olemassa ”yhtä ja parasta” luottokorttia, joka sopii kaikille.


Jos haluaa löytää parhaan luottokortin, täytyy kysyä itseltään, mihin tarkoitukseen tarvitsee luottokorttia? Kuinka suuren luottolimiitin hakija haluaa, mitä etuuksia hän luottokortiltaan kaipaa, kuinka usein hän käyttää korttia ja miten nopealla aikataululla hän pystyy maksamaan velkansa pois, vaikuttavat kaikki oikean luottokortin valintaan. Myös hakijan henkilökohtaiset tiedot, kuten ikä, luottotiedot ja tulot vaikuttavat siihen, millainen luottokortti on loppujen lopuksi juuri hänelle paras valinta.


Kun parasta luottokorttia lähdetään etsimään netistä, viisainta on kääntyä lainavertailusivuston puoleen. Täältä MONEYBANKERin sivuilta löydät paljon hyödyllistä tietoa luottokorteista. Parhaan luottokortin etsinnässä tärkeintä on muistaa vertailla ja kilpailuttaa eri luottokorttityypit!

Top