MONEYBANKER

Rahaa tilille heti

Tarjoukset päivitetty: 28/06-2022

Luettelossa on monipuolinen valikoima markkinoilla saatavilla olevia lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä esiteltyjen pankkien kanssa, ja saamme palkkion MONEYBANKER:n välittämistä uusista asiakkaista.

  • Sisällysluettelo

    3 kohta

  • Lukuaika

    5 minuuttia

  • Sivu päivitetään

    28/06-2022

Rahaa tilille heti

Kaikilla tulee eteen elämässä tilanteita, jolloin tarvitaan nopeasti rahaa tilille äkilliseen menoihin tai ylimääräisiin kuluihin. Rahoitusvaihtoja, jotka tarjoavat rahaa tilille heti, on monia. Lainamahdollisuuksia on useita mistä valita.

Lainapalveluiden vertaaminen onkin tärkeää, että löytää edullisimman ja sopivimman lainan omaan taloustilanteeseen.

Milloin ja kuka tarvitsee rahaa heti

Elämässä voi tulla monia erilaisia tilanteita vastaan, jolloin tarvitsee rahaa tilille nopeasti ja helposti. Tällaisia voivat olla joko odottamattomat menot tai ylimääräiset hankinnat.

Vaikka talous olisi hyvin suunniteltu, saattaa löytää itsensä odottamattomien menojen edestä. Monesti tällaisia menoja, joita ei ole osannut ennakoida, ovat esimerkiksi auton hajoaminen, pesukoneen rikkoutuminen tai sitten tietokone lopettaa toimimasta. Kun tarvitsee autoa tai tietokonetta jokapäiväiseen työhön ja pesukone pitää arjen pyörimässä, on pakko korjauttaa vanha tai ostaa uusi rikkoutuneen tilalle.

Vaikka auton voisi korjauttaa ja näin säästää vähän rahaa, niukassa taloudessa muutaman satasenkin ylimääräinen kulu kuukaudessa vie talouden miinukselle. Tällöin tarvitaan rahaa tilille heti, että voi jatkaa jokapäiväistä arkeaan.

Eteen voi tulla myös tilanteita, jolloin rahat eivät yksinkertaisesti riitä kaikkien laskujen maksamiseen. Rahaa kannattaa mieluummin hakea tilille kuin jättää laskut maksamatta, koska maksamattomat laskut tuovat helposti maksuhäiriömerkintöjä. Jos löydät itsesi tilanteesta, jossa et pysty hoitamaan kaikkia velkoja voit ottaa lainan maksaaksesi lainanlyhennykset tai ottaa yhteyttä suoraan velkojiin ja sopia maksusuunnitelmasta.

Elämän ei tulisi olla vain työtä, ja joskus tekee mieli hemmotella itseään. Monet ovat kuitenkin tilanteessa, jossa ei ole varaa pitkiin irtiottoihin ja lomamatkoihin. Mutta pienetkin arjen piristykset tuovat iloa elämään ja ilahduttavat koko perhettä.

Pieni loma voi olla paikallaan jo nyt, vaikka tietää tilin tulevan vasta kuukauden tai puolen vuoden päästä, ja tällaisissa tilanteissa erilaiset joustavat luotot ovat varteenotettava vaihtoehto.

Miten voit saada rahaa tilille heti

Kun rahan tarve iskee, käytössäsi on monia vaihtoehtoja saada rahaa tilille heti. Voit valita erilaisten vippien ja käyttöluottojen väliltä. Vippi on nopea tapa saada rahaa.

Voit lainata aina muutamasta satasesta muutamaan tuhanteen ja saada rahat tilille arkipäivisin päiväsaikaan jo muutamassa minuutissa. Erilaiset joustoluotot ovat myös hyvä vaihtoehto rahan tarpeeseen. Joustoluotto on yleensä luottotili, josta voit nostaa rahaa tarpeen mukaan hakemaasi lainasummaan asti. Joustoluotto on siis ikään kuin luottokortti, mutta tilimuodossa.

Kun edessäsi on tarvehankinta, vaihtoehtona on ostaa hankinta käyttöluotolla. Monet yritykset kuten puhelinoperaattorit, optikot, autokaupat tai kodinkonekaupat tarjoavat käyttöluottoja, jolloin voit maksaa hankinnan osissa sen sijaan, että sinun tulisi maksaa koko ostosumma heti. Yritykset eivät itse myönnä käyttöluottoja, vaan ne ovat tehneet sopimuksia lainayritysten kanssa.

Yleensä hankintoihin tarjotut käyttöluotot ovat varsin edullisia, mutta ne ovat siis aina kauppakohtaisia. Mikäli sinun tarvitsee ostaa jotain kaupasta, joka ei tarjoa käyttöluottoja, kannattaa ottaa joustoluotto tai pikalaina. Näin samaan tapaan saat rahat heti ja voit maksaa takaisin osissa kuukausittain.

Suomessa toimii useita lainantarjoajia, joista saa rahaa tilille heti. Vaihtoehtojen vertailu netissä kannattaa, ja esimerkiksi MONEYBANKER tarjoaa helpon työkalun lainojen vertailuun. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Suomessa pikalainaa ei saa yöaikaan eikä viikonloppuisin.

Lainahakemuksen voi tehdä ja se voidaan myöntää milloin vain, mutta rahat tulevat tilille aikaisintaan seuraavana arkipäivänä kello kahdeksan aamulla.