Lainaa vertailu

Tarjoukset päivitetty: 08/06-2023

Luettelossa on monipuolinen valikoima markkinoilla saatavilla olevia lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä esiteltyjen pankkien kanssa, ja saamme palkkion MONEYBANKER:n välittämistä uusista asiakkaista.

  • Sisällysluettelo

    2 kohta

  • Lukuaika

    3 minuuttia

  • Sivu päivitetään

    08/06-2023

Mistä apua, kun talous on tiukoilla, palkkapäivä tai tukienmaksupäivä on kaukana ja yllättävä meno sotkee henkilökohtaisen budjetin? Moni suomalainen elää tilanteessa, jossa säännölliset tulot kattavat välttämättömät arkimenot mutta eivät auta pahan päivän sattuessa. Vaikka kuinka suunnittelisi henkilökohtaisen taloudenpitonsa, yllätyksiltä ei voi aina välttyä: joskus hampaasta puhkeaa paikka tai pyörästä puhkeaa kumi, joskus autosta menee akku tai ihan vain omia akkuja on lähdettävä lataamaan esimerkiksi minilomalle.

Jos kuluttajalla ei ole tilillään suuria säästöjä tiukan paikan tullen, on mietittävä vaihtoehtoja selvitäkseen tilanteesta. Yksi harkinnan arvoinen vaihtoehto on hakea lainaa. Vertailu puolestaan on hyvä tapa selvittää, mistä ja miten lainaa kannattaa hakea.

Mistä pitäisi aloittaa?

Nykypäivänä ei ole vaikea hakea eikä saada lainaa. Netistä löytyy lukuisia yrityksiä, jotka tarjoavat pikavippejä ja kulutusluottoja. Esimerkiksi yksinkertainen ”lainaa vertailu” on eritäin usein käytetty hakusanapari, joka tuottaa lukuisia hakutuloksia Suomessa tarjolla olevista luotontarjoajista.

Mutta mistä sitten tietää, mikä on paras lainavaihtoehto itselle? Etenkin, jos aikoo hakea lainaa ensimmäistä kertaa, lainavaihtoehtoja kannattaa vertailla tarkasti.

Lainaa-vertailu on helppo aloittaa MONEYBANKERin sivuilta. Hakukone on yksinkertainen käyttää, ja se auttaa rajaamaan heti ne luotontarjoajat, jotka sopivat kunkin kuluttajan tilanteeseen. Kun hakukoneessa valitsee oman ikänsä ja tarvitsemansa lainasumman, MONEYBANKER näyttää sopivat vaihtoehdot, joita voi sitten ruveta vertailemaan keskenään.

Mitä kannattaa ottaa huomioon?

Kun hakukone on näyttänyt itselle sopivat vaihtoehdot, niihin kannattaa tutustua huolellisesti. Ennen kuin tekee lainahakemuksen, on hyvä käyttää ainakin hetki aikaa ja vertailla ainakin muutamaa yritystä keskenään. Jotkut yritykset tarjoavat parin tuhannen euron lainaa hyvin pienillä kuluilla tai jopa ilmaiseksi, ja jotkut tarjoavat kymmenien tuhansien eurojen luottoja maltillisilla koroilla.

Markkinoilla on myös yrityksiä, joilta saa lainaa nopeasti ja ilman suurempia ehtoja, mutta silloin lainaan saattaa sisältyä huikean suuruiset korot ja muita käsittelykuluja.

On siis tärkeä katsoa ja laskea lainan kokonaissumma, eli kuinka paljon lainaa pitää maksaa ja kuinka monena kuukautena. Luotontarjoajien on kerrottava tämä selvästi ja rehellisesti lainatarjouksessaan, ja näitä tarjouksia vertailemalla voi valita voittajan. Sen jälkeen lainasopimus hoituukin hetkessä, ja sopiva summa päätyy pian tilille auttamaan heikkona hetkenä.