Lainaa vertailu - Suosituimmat lainat - MONEYBANKER.fi
Huhtikuu 2021

1. plads
Ikäraja: 20 v.
100 - 60 000 Lainamäärä
1 - 20 kk Maksuaika
4,19 - 30,5% Korko
Hae lainaa
Kun lainasumma 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.
2. plads
Ikäraja: 21 v.
1 - 2 000 Lainamäärä
3 - 50 kk Maksuaika
216,2% Korko
Hae lainaa
2000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 216,20%, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3534,01 € mikäli asiakas nostaa 2000€ kerralla ja maksaa sen takaisin vuoden aikana 12 saman suuruisessa erässä.
3. plads
Ikäraja: 20 v.
2 000 - 60 000 Lainamäärä
12 - 180 kk Maksuaika
4,5 - 50,5% Korko
Hae lainaa
Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%.
Lainaa heti tilille - Vertaile lainoja

Lainaa heti tilille Lainaa vertailu

Mistä voi hakea lainaa? Vertailu auttaa löytämään vastauksen

Lainaa vertailu

Kun haet lainaa, vertailu kannattaa tehdä huolellisesti. Siten voi säästää suuria summia.


Mistä apua, kun talous on tiukoilla, palkkapäivä tai tukienmaksupäivä on kaukana ja yllättävä meno sotkee henkilökohtaisen budjetin? Moni suomalainen elää tilanteessa, jossa säännölliset tulot kattavat välttämättömät arkimenot mutta eivät auta pahan päivän sattuessa. Vaikka kuinka suunnittelisi henkilökohtaisen taloudenpitonsa, yllätyksiltä ei voi aina välttyä: joskus hampaasta puhkeaa paikka tai pyörästä puhkeaa kumi, joskus autosta menee akku tai ihan vain omia akkuja on lähdettävä lataamaan esimerkiksi minilomalle.

Jos kuluttajalla ei ole tilillään suuria säästöjä tiukan paikan tullen, on mietittävä vaihtoehtoja selvitäkseen tilanteesta. Yksi harkinnan arvoinen vaihtoehto on hakea lainaa. Vertailu puolestaan on hyvä tapa selvittää, mistä ja miten lainaa kannattaa hakea.

Mistä pitäisi aloittaa?

Nykypäivänä ei ole vaikea hakea eikä saada lainaa. Netistä löytyy lukuisia yrityksiä, jotka tarjoavat pikavippejä ja kulutusluottoja. Esimerkiksi yksinkertainen ”lainaa vertailu” on eritäin usein käytetty hakusanapari, joka tuottaa lukuisia hakutuloksia Suomessa tarjolla olevista luotontarjoajista. Mutta mistä sitten tietää, mikä on paras lainavaihtoehto itselle? Etenkin, jos aikoo hakea lainaa ensimmäistä kertaa, lainavaihtoehtoja kannattaa vertailla tarkasti.

Lainaa-vertailu on helppo aloittaa MONEYBANKERin sivuilta. Hakukone on yksinkertainen käyttää, ja se auttaa rajaamaan heti ne luotontarjoajat, jotka sopivat kunkin kuluttajan tilanteeseen. Kun hakukoneessa valitsee oman ikänsä ja tarvitsemansa lainasumman, MONEYBANKER näyttää sopivat vaihtoehdot, joita voi sitten ruveta vertailemaan keskenään.

Mitä kannattaa ottaa huomioon?

Kun hakukone on näyttänyt itselle sopivat vaihtoehdot, niihin kannattaa tutustua huolellisesti. Ennen kuin tekee lainahakemuksen, on hyvä käyttää ainakin hetki aikaa ja vertailla ainakin muutamaa yritystä keskenään. Jotkut yritykset tarjoavat parin tuhannen euron lainaa hyvin pienillä kuluilla tai jopa ilmaiseksi, ja jotkut tarjoavat kymmenien tuhansien eurojen luottoja maltillisilla koroilla. Markkinoilla on myös yrityksiä, joilta saa lainaa nopeasti ja ilman suurempia ehtoja, mutta silloin lainaan saattaa sisältyä huikean suuruiset korot ja muita käsittelykuluja.

On siis tärkeä katsoa ja laskea lainan kokonaissumma, eli kuinka paljon lainaa pitää maksaa ja kuinka monena kuukautena. Luotontarjoajien on kerrottava tämä selvästi ja rehellisesti lainatarjouksessaan, ja näitä tarjouksia vertailemalla voi valita voittajan. Sen jälkeen lainasopimus hoituukin hetkessä, ja sopiva summa päätyy pian tilille auttamaan heikkona hetkenä.

Top