Lainaa rahaa! Etsi akuuttiin rahan tarpeeseen laina täältä!

Äkilliseen rahantarpeeseen on monia vaihtoehtoja. Rahantarpeesta riippuen ota pikalaina, kulutusluotto tai hae pankkilainaa. Katso eri vaihtoehdot täältä!

Tarjoukset päivitetty: 08/06-2023

Luettelossa on monipuolinen valikoima markkinoilla saatavilla olevia lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä esiteltyjen pankkien kanssa, ja saamme palkkion MONEYBANKER:n välittämistä uusista asiakkaista.

  • Sisällysluettelo

    4 kohta

  • Lukuaika

    4 minuuttia

  • Sivu päivitetään

    08/06-2023

Lainaa rahaa

Kun talous menee miinukselle, on lainattava rahaa. Yllättävät kulut ja äkilliset menot voivat äkkiä laskea pankkitilin miinukselle, jos ei ole säästänyt rahaa pahan päivän varalle. 

Äkilliseen rahantarpeeseen on monia vaihtoehtoja. Rahantarpeesta riippuen kannattaa ottaa pikalaina, kulutusluotto tai hakea omasta pankista pankkilainaa. Nykyään Suomessa on useita satoja lainapalveluita, jotka tarjoavat tuhansia lainamahdollisuuksia joista valita.

Lue eri vaihtoehdoista ja lainaa rahaa! 

Pikalainalla lainaa heti

Pikalainat eli pikavipit ja joustoluotot ovat nopeinta tapa saada lainaa heti. Internetissä toimivat luottopalvelut myöntävät yksityisille henkilöille pienlainoja aina muutamasta satasesta jopa useaan tuhanteen euroon. 

Pikavippipalvelut ovat edullisia ja nopeita, koska ne toimivat netissä eivätkä ne tarkista luotonhakijalta muuta kuin henkilö- ja luottotiedot. Täytä lainahakemus nopeasti netistä ja saat hetkessä lainapäätöksen pikalainapalvelusta. Pikavippi yritykset tarjoavat rahaa tilille alkaen sadasta eurosta muutamaan tuhanteen.

Joustoluottoa voi niin ikään hakea nopeasti netistä. Joustoluotto on puolestaan luottotili, josta voi nostaa rahaa tarpeen mukaan haettuun lainasummaan asti. Tällöin lainarahat pysyvät erillisellä tilillä, eikä kaikkea tule käytettyä kerralla.

Joustoluotto on siis ikään kuin toinen luottokortti.

Kodinhankinnat kulutusluotolla

Jos eteen on tullut yllättäviä mutta tarpeellisia hankintoja, joihin ei juuri nyt tällä hetkellä ole varaa, kulutusluotto on hyvä rahoitusvaihtoehto. Monet kauppiaat, jotka myyvät kalliimpia tuotteita kuten kodintavaroita ja -laitteita, tarjoavat osamaksusopimuksia. 

Osamaksusopimus on kauppiaan tarjoama, mutta pankin myöntämä laina, jonka saa heti ostotapahtuman yhteydessä. Monet kauppiaat kuten optikot, autokaupat tai huonekalukaupat tarjoavat kulutusluottoja, joilla voi hankkia suuria hankintoja osamaksulla. 

Kulutusluotot ovat myös edullisia, koska korkomarginaalit ovat usein pienet. Monet tarjoavat ensimmäisen vuoden jopa täysin ilman korkoja. Etsi siis kauppiaita, joilta on mahdollista saada käyttöluotto ja voit maksaa tuotteet osassa.

Pankista rahaa lainaksi

Oman pankin tarjoamat lainavaihtoehdot kannattaakin kysyä ja tarkistaa. Laina kannattaa kuitenkin aina kilpailuttaa muissa pankeissa, mikä voi tuoda jopa satojen eurojen säästöt. 

Nopein tapa saada lainaa on kuitenkin pikalainat. Pikalainyritykset lainaavat rahaa tilille parhaimmillaan jo heti seuraavana arkipäivänä. Jos luototiedot ovat puhtaat, pikavippi ja joustoluotto yritykset myöntävät lainan jo heti samana päivänä ja rahat näkyvät tilillä seuraavana arkipäivänä.