MONEYBANKER

Lainaa 20000

Tarjoukset päivitetty: 28/06-2022

Luettelossa on monipuolinen valikoima markkinoilla saatavilla olevia lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä esiteltyjen pankkien kanssa, ja saamme palkkion MONEYBANKER:n välittämistä uusista asiakkaista.

  • Sisällysluettelo

    2 kohta

  • Lukuaika

    3 minuuttia

  • Sivu päivitetään

    28/06-2022

Pikavippi, pikalaina, kulutusluotto – näistä termeistä tulee usein mieleen pienet summat yllättävien menojen varalle. Pikalaina voi olla juuri sitä, mutta se voi olla muutakin. Eri kulutusluottoyrityksillä on tarjolla kymmenienkin tuhansien eurojen lainavaihtoehtoja.

Kymppitonnin laina muutaman klikkauksen päässä

Kymmenien tuhansien eurojen pikalainasummat ovat monelle kuluttajalle tärkeä taloudellinen tuki tilanteessa, jossa suuri summa on ehdottoman tärkeä mutta pankissa asioimiseen ei ole rahkeita. Pankin laina voi olla joskus paras vaihtoehto, mutta se edellyttää yleensä, että varaa ajan pankkivirkailijalle, jolle tulee perustella lainan tarve, ja jonka kanssa keskustellaan rauhassa lainaehdoista.

Kokonaan netissä tehtävä lainanhaku sujuu vielä nopeammin, eikä kuluttajan tarvitse yleensä perustella lainanhaun syytä, eikä häneltä vaadita lainantakausta. Pikalainahakemuksissa riittää lähinnä, että hakijalla on luottotiedot kunnossa ja vakituinen osoite sekä tili Suomessa. Jos kuluttaja haluaa ottaa lainaa 20 000 euroa, vaatimuksena on yleensä 20 vuoden ikä.

Parikymppisten valinta ja vastuu

18-vuotiaat voivat siis ottaa yleensä korkeintaan muutaman tuhannen euron pikalainoja, mutta parikymppisille on luottoja sitäkin enemmän. Omaan ikään ja taloudelliseen tilanteeseen sopivia lainapaketteja pääsee vertailemaan MONEYBANKERIN hakukoneen avulla, kun klikkaa valikosta haluamansa lainasumman ja oman ikänsä. Kokeilemalla selviää, minkä suuruisen lainan voi saada, ja ennen kaikkea, minkälaisilla ehdoilla.

Jos esimerkiksi 20-vuotias hakee lainaa 20 000 euroa, hän voi saada noin viisi lainantarjoajavaihtoehtoa. Vaihtoehtoja kannattaakin vertailla, sillä maksuajassa, kuukausierien suuruudessa ja vuosikoroissa on eroavaisuuksia eri yritysten välillä. 20 000 euron pikalainan maksuaika voi olla mitä tahansa vuoden ja 15 vuoden välillä.

Jos lainaa 20 000 euro ja haluaa sen maksaa nopeassa ajassa takaisin, kuukausierä on luonnollisesti suurempi kuin pitkällä maksuajalla, mutta toisaalta maksuun sisältyy aina todellinen vuosikorko, joka voi nostaa maksusummaa huomattavaksi. Näitä asioita on hyvä pitää mielessä, ennen kuin tekee lainasopimuksen. Kymppitonnien laina voi helpottaa elämää, ja lopullinen helpotus koituu sitten, kun laina on viimein maksettu.