MONEYBANKER

Korotonta lainaa netistä

Tarjoukset päivitetty: 28/06-2022

Luettelossa on monipuolinen valikoima markkinoilla saatavilla olevia lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä esiteltyjen pankkien kanssa, ja saamme palkkion MONEYBANKER:n välittämistä uusista asiakkaista.

  • Sisällysluettelo

    4 kohta

  • Lukuaika

    5 minuuttia

  • Sivu päivitetään

    28/06-2022

Korotonta lainaa netistä

Mitä on koroton laina?

Ilmainen laina kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta todella edullisia lainatarjouksia on mahdollista metsästää ja löytää. Onnekas löytää korotonta lainaa netistä. Usein rahoituslaitokset tarjoavat ensiasiakkaille korottomia lainoja ikään kuin liittymistarjouksena.

Etua tarjotaan uusille asiakkaille ja usein edellytyksenä on asiakkuuden ja lainatilin avaaminen.

Koroton laina on lyhytaikainen laina ja takaisinmaksuaika on yleensä parista viikosta kuukauteen. Koroton laina on siis vaihtoehto kun etsitään lainaa lyhyeen ja nopeaan rahantarpeeseen. Esimerkiksi kun tietää, että on saamassa tilin parin viikon päästä ja tarvitsee rahaa nyt, voi parhaimmillaan saada lainan ilmaiseksi ilman lisäkuluja tai korkoa.

Miten voi saada korotonta lainaa netistä

Korotonta lainaa tarjotaan niukasti ja sitä voi olla vaikea löytää. Edullisen lainan etsiminen vaatiikin hieman työtä ja tutustumista rahoitusmahdollisuuksiin, mutta koroton laina ilman lisäkuluja on mahdollista löytää. Korotonta lainaa tarjoavat erilaiset internetissä toimivat rahoituslaitokset ja luottokorttiyritykset.

Erityisesti pienlainojen tarjoajat ja asiakkuuteen perustuvat pikavippejä tarjoavat rahoituslaitokset antavat ajoittain uusille asiakkaille ilmaista lainaa. Tällöin pienlaina on ikään kuin houkutin liittyä asiakkaaksi. Rahoituslaitokset ja pankit hyötyvät asiakkuuksista ja haluavat siksi kalastella asiakkaita tarjouksilla.

Koroton laina on ikään kuin markkinointikeino, joka houkuttelee tutustumaan lainatarjoajan palveluihin. Kerran asiakkaaksi liityttyään, asiakas ottaa todennäköisemmin lainaa myös toisen kerran huomatessaan, miten helppoa lainanottaminen on. On huomattava, että koroton lainatarjous on useimmiten muutamasta kympistä muutamaan sataan euroon, eli ne ovat lyhyitä pikavippejä.

Jos ei ole pakko saada korotonta lainaa netistä, sitä voi myös saada luottokortin muodossa. Luottokortteja tarjoavat rahoituslaitokset tarjoavat ajoittain luottoa ilman lisäkuluja. Tarjoukset eivät sisällä avaus-, kuukausi-, tai vuosimaksua.

Lisäkuluja ei tule ja tarjous pitää paikkansa kuitenkin vain silloin, kun luotto on lyhytaikainen. Usein sopimusehdoissa määritellään, että kun luoton maksaa pois kuukausittain, niin laina on koroton. Mikäli taas luottokorttilaskua vähentää erissä, silloin peritään kuukausittainen korko.

Onko ilmaista lainaa olemassa

Koroton laina on mahdollista saada, mutta on tärkeä olla tarkkana sopimusehtojen kanssa. Ilmainen laina voi lopulta sisältää jotain kuluja tai takaisinmaksuehdot ovat erittäin tiukat. Pidä seuraavat asiat mielessä kun haet korotonta lainaa netistä.

Suurin osa lainoista sisältää lähes aina jonkin verran kuluja. Vaikka laina olisi korotonta ja korkoprosentti on 0 %, laina voi sisältää muita kustannuksia. Pankit voivat periä esimerkiksi tilinavaus- tai hoitomaksuja.

Toisaalta laina voi siis olla koroton, mutta nämä hoitokulut voivat olla korkeita. Ole tarkkana siis aina lainaehdoista ja tarkista, mitä lainasopimuksen ja asiakkuuden avaaminen pitää sisällään. Voiko asiakkuuden irtisanoa halutessaan ja peritäänkö tilinhoidosta kuukausi- tai vuosimaksua? Lainoissa ei pitäisi olla piilokuluja, joita ei ole mainittu ehdoissa, ja lain mukaan lainan tarjoajan onkin ilmoitettava kaikki kulut lainanhakijalle ennen lainasopimuksen solmimista.

Korotonta lainaa ei ole mahdollista saada suuriin lainasummiin ja se on siis apu pieneen rahantarpeeseen. Korottomat lainat ovat usein paitsi pieniä, mutta myös niiden takaisinmaksuehdot ovat varsin tiukat. Korotonta lainaa on lähes mahdotonta saada pitkällä takaisinmaksuajalla ja se tuleekin yleensä maksaa takaisin joko yhdessä tai kahdessa erässä sekä varsin nopealla aikavälillä.

Useimmiten laina-aika on vain muutama viikko tai kuukausi. Jos lainaa ei maksa takaisin yhdessä erässä sovittuun eräpäivään mennessä, lainan päälle tulee lisäkustannuksia. Nämä lisäkorot voivat olla hyvinkin korkeita ja näin aluksi ilmaiselta tuntuva laina saikin lisähintaa.