Moneybanker

Lainaa työttömälle ilman vakuuksia

Tarjoukset päivitetty: 28/05-2022

Luettelossa on monipuolinen valikoima markkinoilla saatavilla olevia lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä esiteltyjen pankkien kanssa, ja saamme palkkion MONEYBANKER:n välittämistä uusista asiakkaista.

  • Sisällysluettelo

    2 kohta

  • Lukuaika

    4 minuuttia

  • Sivu päivitetään

    28/05-2022

Lainaa työttömälle ilman vakuuksia

Lainanhakijalta edellytetään usein säännöllisiä tuloja, jotta lainantarjoaja voi varmistua siitä, että lainan takaisinmaksu hoituu ajallaan. Lainaehdot voivat olla suopeammat silloin, kun lainanhakija pystyy esittämään todistuksen säännöllisistä tuloistaan. Tämä tieto voi vähentää lainantarjoajan pelkoa lainan takaisinmaksuun liittyvistä riskeistä.

Mitä pienempi riski lainaan siis sisältyy, sitä halvemmalla ja helpommin sitä usein tarjotaan.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö lainan saanti olisi mahdollista myös työttömille. On täysin mahdollista saada lainaa työttömälle ilman vakuuksia. Työtön voi saada lainaa ilman vakuuksia, tosin vaihtoehtoja ei ole yhtä paljoa tarjolla työttömille kuin työssä käyville.

Myös lainaan liittyvissä ehdoissa voi olla eroja. Mahdollisuuksia kuitenkin on olemassa. Tutustu eri mahdollisuuksiin jo tänään täällä MONEYBANKERin sivuilla!

Mitä työttömän lainaa hakevan henkilön tulisi ottaa huomioon lainaa hakiessa? Ensimmäinen askel on suunnitella realistinen takaisinmaksusuunnitelma. Takaisinmaksusuunnitelman avulla voi helposti hahmottaa kuinka paljon lainan takaisin maksamiseen kuluu aikaa ja onko sen ottaminen mahdollista. Lainan hakuun voivat vaikuttaa myös muun muassa lainaa hakevan henkilön ikä ja maksuhistoria.

Lainaa ei tule hakea, jos sen takaisinmaksaminen tuntuu jo lähtökohtaisesti hankalalta. Jos maksusuunnitelman teko ei tuota ongelmia, ja rahalle on äkillistä tarvetta, selvitä alla olevasta kappaleesta lisää miten saada lainaa työttömälle ilman vakuuksia.

Lainaa työttömälle ilman vakuuksia netistä

Lainaa hakiessa kannattaa työttömän kilpailuttaa eri tarjoajia, ja selvittää millaisia erilaisia lainamahdollisuuksia on olemassa. Eri lainantarjoajat tarjoavat eri kokoisia lainoja työttömille. Katto lainattaville summille on yleensä pienempi silloin, kun kyseessä on työtön luotonhakija.

Luotonhakuun liittyvä prosessi voi myös olla pidempi silloin, kun kyseessä on työtön lainanhakija. Tämä johtuu usein siitä, että lainaa tarjoava toimija haluaa varmistua siitä, että saa lainaamansa rahat takaisin ajallaan.

Lainan haku kannattaa aloittaa selailemalla ja tutustumalla eri lainantarjoajiin. Eri lainantarjoajien vertailun ei tarvitse olla hankalaa ja aikaa vievää − tässä työssä sinua auttaa muun muassa MONEYBANKER. Työttömille on tarjolla lainoja, ja lainantarjoajat ymmärtävät, että työsuhteet voivat päättyä yllättäen.

Tällöin rahalle voi olla pikaista tarvetta. Työttömille tarjotaan yleensä maksimissaan noin tuhannen, tai muutaman tuhannen euron kokoisia lainoja ilman vakuuksia. Yleensä vaatimuksena tässä tapauksessa on se, ettei hakijalla ole aiempia maksuhäiriömerkintöjä rekisterissään.

Pikavippi on yleinen esimerkki työttömille olemassa olevasta ilman vakuutta saatavasta lainasta. Usein pienistä summista koostuvat pikavipit ovat nopea helpotus arjen stressiin. Pienikin summa voi nopeasti helpottaa taloudenhallintaa.

Pikavippi on suosittu lainamuoto, sillä sitä voi hakea ja saada nopeasti, eikä sen hakeminen velvoita suurta byrokratiaa. Pikavippejä tarjoavat Suomessa useat eri toimijat. Tutustu pikavippeihin lisää täällä MONEYBANKERin sivuilla.

Lainan saaminen pankista työttömänä voi vaatia suuria säästöjä tai omaisuutta, jota voidaan hyödyntää lainan vakuutena. Joskus lainan saannin edellytyksenä on se, että lainan hakijalla on lainalleen takaaja. Yleiset edellytykset kaikkiin lainoihin ovat usein samat: hakijan tulee ole täysi-ikäinen suomen kansalainen, tai ainakin Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla ei mieluusti ole maksuhäiriömerkintöjä.

Jos siis täyttää kriteerit, on mahdollista saada lainaa työttömälle ilman vakuuksia.