Lainaa ilman kuluja

Lainamäärä Laina-aika Tod. vuosikorko
500 - 75 000 € 6 - 84 kuukautta 0,8 - 21,07 %
  • Le prêt personnel à taux fixe

  • Possibilité de financement total de vos projets

  • Offre une multitude de crédits

Promo Cetelem valable en TVX / PPP (mais communiquée en Multiprojets) du 1/7/2021 au 26/7/2021 : 4 000€ à 20 000€ sur 12 mois à 1,00% TAEG. Siège social : 1, boulevard Haussman 75009 Paris – 542 097 902 RCS Paris – N° ORIAS : 07 023 128.

Luettelossa on monipuolinen valikoima markkinoilla saatavilla olevia lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä esiteltyjen pankkien kanssa, ja saamme palkkion MONEYBANKER:n välittämistä uusista asiakkaista.

Kulutusluotto tai pikavippi voivat olla hyviä vaihtoehtoja silloin, kun tarvitsee pikaisesti ja helposti pientä käteistä ja tietää, että saa maksettua lainan pian takaisin. Muun muassa näissä tilanteissa olisi ihanteellista saada lainaa ilman kuluja, jolloin lainanhakijan tarvitsisi maksaa ainoastaan lainattu summa ilman ylimääräisiä kuluja. Onko sellaista siis mahdollista saada?

Nämä seikat vaikuttavat lainan kuluihin

Moni saattaa saada lainaa ilman kuluja arvatenkin hyvältä kaverilta, mutta kulutusluotot ja pankit toimivat vähän eri tavoin. Kaikkiin lainoihin sisältyy joitakin kustannuksia, joihin liittyvät yleensä tietyt lainanottoon liittyvät maksut, lainasta maksettava korko, lainan maksuaika ja lainan lyhennystapa. Korko on merkittävä osa lainan kuluista. Lainan korko voi olla kiinteä, eli pysyy koko laina-ajan samana, tai vaihteleva viitekorko, joka on yleisimmin euribor-korko tai pankkien primekorot.

Kulutusluottojen yhteydessä kerrotaan yleensä todellinen vuosikorko. Se koostuu koroista ja muista kuluista. Todelliseen vuosikorkoon lasketaan kaikki lainasta aiheutuvat kulut, ja se lasketaan tietyllä vahvistetulla kaavalla. Luotonantajien on aina kerrottava mainonnassaan ja lainasopimuksissaan lainan todellinen vuosikorko. Lainan korot ja muut maksut kuuluvat siis sekä pankkilainoihin että useimpiin kulutusluottoihin, mutta poikkeuksiakin on.

Uusille asiakkaille uusia etuja

Suomen kulutusluottomarkkinoilla on kourallinen yrityksiä, jotka tarjoavat lainaa ilman kuluja. Kun näiltä yrityksiltä ottaa luottoa, siitä ei mene erillisiä käsittelykuluja ja maksuaika on korotonta – mutta näihinkin lainasopimuksiin sisältyy tiettyjä ehtoja. Kyseessä on aina tarjous vain uusille asiakkaille. Lisäksi lainasummat eivät ole kovin suuria, eikä maksuaika ole pitkä. Kulutonta lainaa voi saada noin kymmenestä eurosta pariin tuhanteen euroon. Maksuaika on puolestaan yleensä kuukauden, maksimissaan kaksi kuukautta.

MONEYBANKERin hakukone on oiva työkalu, jos haluaa etsiä lainaa ilman kuluja – tai ainakin lainaa pienillä kuluilla. Kun henkilö laittaa hakukoneeseen haluamansa lainasumman ja ikänsä, hän saa listan eri pikavippi- ja kulutusluottoyritysten tarjonnasta. Siitä hän pääsee vertailemaan, minkälaisia kuluja kukin yritys tarjoaa. Sitten kun löytää parhaan tarjouksen, ei mene aikaakaan, kun lainasumma on tilillä.