Lainaa ilman kuluja - Suosituimmat lainat - MONEYBANKER.fi
Toukokuu 2021

1. plads
Ikäraja: 20 v.
100 - 60 000 Lainamäärä
1 - 20 kk Maksuaika
4,19 - 30,5% Korko
Hae lainaa
Kun lainasumma 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.
2. plads
Ikäraja: 21 v.
1 - 2 000 Lainamäärä
3 - 50 kk Maksuaika
216,2% Korko
Hae lainaa
2000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 216,20%, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3534,01 € mikäli asiakas nostaa 2000€ kerralla ja maksaa sen takaisin vuoden aikana 12 saman suuruisessa erässä.
3. plads
Ikäraja: 20 v.
2 000 - 60 000 Lainamäärä
12 - 180 kk Maksuaika
4,5 - 50,5% Korko
Hae lainaa
Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%.
Lainaa ilman vakuuksia - Vertaile lainoja

Lainaa ilman vakuuksia Lainaa ilman kuluja

Lainaa ilman kuluja – mistä sitä saa? | MONEYBANKER.fi

Lainaa ilman kuluja

Laina maksaa lähes aina, ja periaatteessa lainaa ilman kuluja ei ole olemassa. Mutta joskus lainaan saa kulutonta maksuaikaa ja joskus vain pieniä kuluja.


Kulutusluotto tai pikavippi voivat olla hyviä vaihtoehtoja silloin, kun tarvitsee pikaisesti ja helposti pientä käteistä ja tietää, että saa maksettua lainan pian takaisin. Muun muassa näissä tilanteissa olisi ihanteellista saada lainaa ilman kuluja, jolloin lainanhakijan tarvitsisi maksaa ainoastaan lainattu summa ilman ylimääräisiä kuluja. Onko sellaista siis mahdollista saada?

Nämä seikat vaikuttavat lainan kuluihin

Moni saattaa saada lainaa ilman kuluja arvatenkin hyvältä kaverilta, mutta kulutusluotot ja pankit toimivat vähän eri tavoin. Kaikkiin lainoihin sisältyy joitakin kustannuksia, joihin liittyvät yleensä tietyt lainanottoon liittyvät maksut, lainasta maksettava korko, lainan maksuaika ja lainan lyhennystapa. Korko on merkittävä osa lainan kuluista. Lainan korko voi olla kiinteä, eli pysyy koko laina-ajan samana, tai vaihteleva viitekorko, joka on yleisimmin euribor-korko tai pankkien primekorot.

Kulutusluottojen yhteydessä kerrotaan yleensä todellinen vuosikorko. Se koostuu koroista ja muista kuluista. Todelliseen vuosikorkoon lasketaan kaikki lainasta aiheutuvat kulut, ja se lasketaan tietyllä vahvistetulla kaavalla. Luotonantajien on aina kerrottava mainonnassaan ja lainasopimuksissaan lainan todellinen vuosikorko. Lainan korot ja muut maksut kuuluvat siis sekä pankkilainoihin että useimpiin kulutusluottoihin, mutta poikkeuksiakin on.

Uusille asiakkaille uusia etuja

Suomen kulutusluottomarkkinoilla on kourallinen yrityksiä, jotka tarjoavat lainaa ilman kuluja. Kun näiltä yrityksiltä ottaa luottoa, siitä ei mene erillisiä käsittelykuluja ja maksuaika on korotonta – mutta näihinkin lainasopimuksiin sisältyy tiettyjä ehtoja. Kyseessä on aina tarjous vain uusille asiakkaille. Lisäksi lainasummat eivät ole kovin suuria, eikä maksuaika ole pitkä. Kulutonta lainaa voi saada noin kymmenestä eurosta pariin tuhanteen euroon. Maksuaika on puolestaan yleensä kuukauden, maksimissaan kaksi kuukautta.

MONEYBANKERin hakukone on oiva työkalu, jos haluaa etsiä lainaa ilman kuluja – tai ainakin lainaa pienillä kuluilla. Kun henkilö laittaa hakukoneeseen haluamansa lainasumman ja ikänsä, hän saa listan eri pikavippi- ja kulutusluottoyritysten tarjonnasta. Siitä hän pääsee vertailemaan, minkälaisia kuluja kukin yritys tarjoaa. Sitten kun löytää parhaan tarjouksen, ei mene aikaakaan, kun lainasumma on tilillä.

Top