MONEYBANKER

Lainaa ilman kuluja

Tarjoukset päivitetty: 28/06-2022

Luettelossa on monipuolinen valikoima markkinoilla saatavilla olevia lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä esiteltyjen pankkien kanssa, ja saamme palkkion MONEYBANKER:n välittämistä uusista asiakkaista.

  • Sisällysluettelo

    2 kohta

  • Lukuaika

    3 minuuttia

  • Sivu päivitetään

    28/06-2022

Kulutusluotto tai pikavippi voivat olla hyviä vaihtoehtoja silloin, kun tarvitsee pikaisesti ja helposti pientä käteistä ja tietää, että saa maksettua lainan pian takaisin. Muun muassa näissä tilanteissa olisi ihanteellista saada lainaa ilman kuluja, jolloin lainanhakijan tarvitsisi maksaa ainoastaan lainattu summa ilman ylimääräisiä kuluja. Onko sellaista siis mahdollista saada?

Nämä seikat vaikuttavat lainan kuluihin

Moni saattaa saada lainaa ilman kuluja arvatenkin hyvältä kaverilta, mutta kulutusluotot ja pankit toimivat vähän eri tavoin. Kaikkiin lainoihin sisältyy joitakin kustannuksia, joihin liittyvät yleensä tietyt lainanottoon liittyvät maksut, lainasta maksettava korko, lainan maksuaika ja lainan lyhennystapa. Korko on merkittävä osa lainan kuluista.

Lainan korko voi olla kiinteä, eli pysyy koko laina-ajan samana, tai vaihteleva viitekorko, joka on yleisimmin euribor-korko tai pankkien primekorot.

Kulutusluottojen yhteydessä kerrotaan yleensä todellinen vuosikorko. Se koostuu koroista ja muista kuluista. Todelliseen vuosikorkoon lasketaan kaikki lainasta aiheutuvat kulut, ja se lasketaan tietyllä vahvistetulla kaavalla.

Luotonantajien on aina kerrottava mainonnassaan ja lainasopimuksissaan lainan todellinen vuosikorko. Lainan korot ja muut maksut kuuluvat siis sekä pankkilainoihin että useimpiin kulutusluottoihin, mutta poikkeuksiakin on.

Uusille asiakkaille uusia etuja

Suomen kulutusluottomarkkinoilla on kourallinen yrityksiä, jotka tarjoavat lainaa ilman kuluja. Kun näiltä yrityksiltä ottaa luottoa, siitä ei mene erillisiä käsittelykuluja ja maksuaika on korotonta – mutta näihinkin lainasopimuksiin sisältyy tiettyjä ehtoja. Kyseessä on aina tarjous vain uusille asiakkaille.

Lisäksi lainasummat eivät ole kovin suuria, eikä maksuaika ole pitkä. Kulutonta lainaa voi saada noin kymmenestä eurosta pariin tuhanteen euroon. Maksuaika on puolestaan yleensä kuukauden, maksimissaan kaksi kuukautta.

MONEYBANKERin hakukone on oiva työkalu, jos haluaa etsiä lainaa ilman kuluja – tai ainakin lainaa pienillä kuluilla. Kun henkilö laittaa hakukoneeseen haluamansa lainasumman ja ikänsä, hän saa listan eri pikavippi- ja kulutusluottoyritysten tarjonnasta. Siitä hän pääsee vertailemaan, minkälaisia kuluja kukin yritys tarjoaa.

Sitten kun löytää parhaan tarjouksen, ei mene aikaakaan, kun lainasumma on tilillä.