Kulutusluotto ilman luottotietoja - Suosituimmat lainat - MONEYBANKER.fi
Toukokuu 2021

1. plads
Ikäraja: 20 v.
100 - 60 000 Lainamäärä
1 - 20 kk Maksuaika
4,19 - 30,5% Korko
Hae lainaa
Kun lainasumma 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.
2. plads
Ikäraja: 21 v.
1 - 2 000 Lainamäärä
3 - 50 kk Maksuaika
216,2% Korko
Hae lainaa
2000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 216,20%, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3534,01 € mikäli asiakas nostaa 2000€ kerralla ja maksaa sen takaisin vuoden aikana 12 saman suuruisessa erässä.
3. plads
Ikäraja: 20 v.
2 000 - 60 000 Lainamäärä
12 - 180 kk Maksuaika
4,5 - 50,5% Korko
Hae lainaa
Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%.
Kulutusluotot - Vertaile lainoja

Kulutusluotot Kulutusluotto ilman luottotietoja

Kulutusluotto ilman luottotietoja - MONEYBANKER.fi auttaa!

Kulutusluotto ilman luottotietoja

Tiesitkö, että kulutusluoton voi saada ilman luottotietoja? Lue lisää mahdollisuuksistasi jo tänään → MONEYBANKER.fi


Kulutusluotto ilman luottotietoja

Luottotietojen menettäminen on luonnollisesti epämiellyttävää ja ei-toivottua. Lainaa hakiessa tulisi aina selvittää tarkasti oma takaisinmaksukyky ja arvioida tosissaan lainan tarvetta. Joskus voi kuitenkin käydä niin, ettei lainan takaisin maksaminen suunnitelmista huolimatta onnistu ajallaan. Tästä seuraa merkintä maksukyvyttömyysrekisteriin. Merkintä voi pysyä rekisterissä useamman vuoden ajan. Osa luotontarjoajista ei suostu myöntämään lainoja niille, joilta merkintä löytyy yhä rekisteristä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö luottotiedoton voi saada mistään lainaa. Lue lisää alta siitä, miten kulutusluotto ilman luottotietoja on mahdollista saada.


Miten saada kulutusluotto ilman luottotietoja?

Kulutusluotto ilman luottotietoja voi olla hankalaa saada, sillä merkintä on merkki siitä, ettei lainan takaisinmaksaminen ole onnistunut aiemmin. Lainan tarjoava toimija voi kokea, että riski takaisinmaksukyvyttömyydestä on yhä olemassa, eikä siksi uskalla myöntää lainaa. Usein avain lainan saantiin löytyy keskustelusta. Puhumalla asiakaspalvelijan kanssa, oli sitten kyseessä pankki tai internetin lainasivusto, voi mahdollisuuksia saada lainaa parantaa huomattavasti. Kertomalla aiemmasta maksukyvyttömyydestä, sen ajankohdasta sekä nykyisestä tilanteesta, voi mahdollisuus kulutusluoton saantiin avautua ja sinulle voidaan, tilanteesta riippuen, myöntää kulutusluotto ilman luottotietoja. Hakukoneet voivat automaattisesti estää maksukyvyttömän hakemuksen, joten puhuminen joko kasvotusten tai puhelimitse on oiva keino nostaa mahdollisuuksia saada kulutusluotto ilman luottotietoja. Pankkivierailulle kannattaa valmistautua hyvin, esimerkiksi luonnostelemalla valmiiksi realistinen maksusuunnitelma. Tämä on merkki siitä, että lainaa hakeva henkilö on nykyään kyvykäs maksamaan lainan takaisin ajallaan, ja tietää millaisella aikataululla takaisinmaksaminen on mahdollista.


Lainan saaminen vaatii luottotiedottomalta usein takaajien ja/tai vakuuksien olemassaoloa. Näiden tekijöiden avulla lainaa tarjoava toimija voi varmistua siitä, että rahat maksetaan takaisin tavalla tai toisella. Jos sinulla on siis lähipiirissäsi halukkaita lainantakaajia tai pystyt hyödyntämään omaisuuttasi vakuutena, mahdollisuutesi lainansaantiin kasvavat jälleen, oli kyseessä sitten kulutusluotto ilman luottotietoja tai jokin muu laina. Toki voit miettiä, selviätkö maksuista esimerkiksi myymällä jo olemassa olevaa omaisuuttasi välttyäksesi lainan nostamiselta. Laina voi olla maksuhäiriömerkinnän omaavalle kalliimpaa, mitä se on muille. Tämän vuoksi kannattaa miettiä, onko lainalle tosissaan tarvetta, vai voiko taloutta hallita jollain muulla keinolla.


Luottotiedottomuus hankaloittaa lainansaantia merkittävistä

Vaikkakin jotkut lainantarjoajat ovat valmiita tarjoamaan lainaa myös maksukyvyttömyysmerkinnän omaaville henkilöille, on tämä kuitenkin harvinaista. Maksuhäiriömerkintä on usein automaattisesti este lainan saamiselle, tarkoittaen sitä, että maksuhäiriöllisen tekemät lainahakemukset hylätään saman tien, eikä kulutusluotto ilman luottotietoja ole mahdollinen. Tämä johtuu siitä, että lainan myöntäminen maksuhäiriömerkinnän omaavalle nähdään suurena riskinä.


On tärkeää miettiä, onko luottotiedottomana pakko saada uusi laina. Riskinä lainanottamiselle tässä tilanteessa on se, että lainan hakemisesta ja ottamisesta syntyy ikävä kierre, jota on hankala pysäyttää. Jos taloudenhallinta aiheuttaa ongelmia, eikä rahaa tunnu koskaan olevan tarpeeksi, on hyvä kääntyä ammattiosaajan puoleen. Keskustele taloudellisesta tilanteestasi esimerkiksi pankissa ja yritä löytää uusia keinoja lainojen takaisin maksamiselle ajallaan. Budjetointi auttaa rahankäytön hillitsemisessä. Muista myös, ettei maksuhäiriömerkintä ole ikuinen. Yleensä merkintä pysyy rekisterissä kahden vuoden ajan, joissain tapauksissa kolmen vuoden ajan. Tämän jälkeen se ei enää näy rekisterissä, ja voit saada lainaa normaalisti.

Top