MONEYBANKER

Joustolaina heti

Tarjoukset päivitetty: 28/06-2022

Luettelossa on monipuolinen valikoima markkinoilla saatavilla olevia lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä esiteltyjen pankkien kanssa, ja saamme palkkion MONEYBANKER:n välittämistä uusista asiakkaista.

Joustolaina heti

Joustolaina tai joustoluotto tunnetaan myös nimellä kulutusluotto, koska se on tarkoitettu nimensä mukaisesti kulutusta ja arkista käyttöä varten lainan tarpeesta riippumatta. Joustolainaa voidaan ottaa niin pieniin kuin suurempiinkin hankintoihin. Lainakohteita voivat olla esimerkiksi kodin remontti, sisustaminen tai uusi huonekalu, kodinkoneet, lomamatkat, auto tai vene.

Usein rahan tarve voi iskeä täysin ennalta odottamattomassa tilanteessa ja paikassa. Joustolaina onkin kätevä apu myös silloin, kun yllättävä rahan tarve iskee ja tarvittava rahasumma ei ole tarkkaan tiedossa. Joustolainassa kuluttajalle myönnetään tietyn suuruinen luottolimiitti, esimerkiksi 2000 euroa, jota voi nostaa tilille tarvittavan määrän aina, kun tarve iskee.

Joustolainaa voi saada niin vakuudellisena kuin vakuudettomanakin.

Joustolainan suosio on noussut huomattavasti sen jälkeen, kun pieniä lainoja koskeva lakiuudistus astui voimaan vuonna 2013. Joustolainan suosio on helppo ymmärtää. Se on erittäin kätevä lainamuoto, jossa rahaa voi nostaa tilille monta kertaa uudestaan ennalta myönnetyn luottolimiitin puitteissa, ilman uutta lainahakemusta.

Koko lainasummaa ei siis tarvitse nostaa heti, jolloin rahan ei ikinä tarvitse maata tilillä käyttämättömänä ja kartuttaa turhaa korkoa. Joustolaina on säästänyt niin lainanhakijoiden kuin myöntäjänkin aikaa ja kustannuksia.

Vakuudeton tai vakuudellinen joustolaina

Joustolainaa voi saada vakuudettomana tai vakuudellisena. Vakuudeton joustolaina sopii niin pieniin kuin suurempiinkin hankintoihin, kun taas vakuudellista joustolainaa otetaan yleensä pelkästään suurempiin hankintoihin. Vakuudettomalle joustolainalle ei siis tarvitse takaajaa tai vakuutta, esimerkiksi omistusasuntoa.

Vakuudellisissa joustolainoissa on se hyvä puoli, että korkokustannukset ovat yleensä pienemmät kuin vakuudettomissa lainoissa. Jos vakuudellista joustolainaa on otettu esimerkiksi uutta autoa varten, voi juuri tämä kyseinen auto toimia lainasumman vakuutena.

Kuinka paljon joustolainaa voi saada?

Joustolainan suuruus riippuu paljon, mitä kautta lainaa haetaan. Tarjottavat lainasummat voivat liikkua sadasta eurosta kymmeniin tuhansiin euroihin. Tyypillisemmin joustolainaa haetaan muutaman tuhannen euron verran.

Kaikki kuitenkin riippuu pitkälti siitä, mihin tarkoitukseen lainaa haetaan, mistä sitä haetaan ja onko kyseessä vakuudellinen tai vakuudeton joustolaina.

Mistä joustolaina heti tilille?

Joustolainaa tarjoavat niin pankit kuin erilaiset luottoyritykset. Ehkä nopein tapa saada joustolaina heti tilille on kääntyä joustolainaa tarjoavan yrityksen puoleen. Eri yritykset voivat tarjota joustolainaa hyvinkin nopealla aikataululla.

Asiakaspalvelun aukioloaikojen sisällä luottopäätös tulee yleensä välittömästi ja saat nostaa rahaa heti tilille.

Myös pankit tarjoavat joustolainoja mielellään. Lainahakemuksen voi tehdä omalle pankille kätevästi, joko verkkopankissa, konttorissa tai soittamalla asiakaspalveluun. Useimmiten myös pankista haettaessa luottopäätöksen saa välittömästi.

Jos olet päättänyt ottaa joustolainaa, on ensiarvoisen tärkeää aloittaa hakuprosessi vertailemalla eri lainantarjoajia ja ehtoja, jotta löydät omiin tarpeisiisi juuri sopivimman ja edullisimman joustolainan. Helpoiten tämä onnistuu netissä esimerkiksi MONEYBANKERin lainavertailutyökalulla.

Nopeat nostot

Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen valitsemaltasi palveluntarjoajalta, voi nostoja tehdä lainanantajasta riippuen joko netissä tai tekstiviestillä. Nostot käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina jopa muutamissa minuuteissa, joten tilanteen tullen joustolainan saa heti tilille.

Joustolainassa nostojen määri ei ole rajoitettu ja siksi niitä voi tehdä niin usein kuin haluaa ennalta määritellyn luottolimiitin puitteissa. Joustoluoton takaisinmaksu sujuu kätevästi kuukausierissä. Maksettuasi luottoa takaisin, voi sitä nostaa uudelleen käyttöön ilman uutta luottohakemusta.