Edullisin joustoluotto - Suosituimmat lainat - MONEYBANKER.fi
Toukokuu 2021

1. plads
Ikäraja: 20 v.
100 - 60 000 Lainamäärä
1 - 20 kk Maksuaika
4,19 - 30,5% Korko
Hae lainaa
Kun lainasumma 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.
2. plads
Ikäraja: 21 v.
1 - 2 000 Lainamäärä
3 - 50 kk Maksuaika
216,2% Korko
Hae lainaa
2000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 216,20%, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3534,01 € mikäli asiakas nostaa 2000€ kerralla ja maksaa sen takaisin vuoden aikana 12 saman suuruisessa erässä.
3. plads
Ikäraja: 20 v.
2 000 - 60 000 Lainamäärä
12 - 180 kk Maksuaika
4,5 - 50,5% Korko
Hae lainaa
Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%.
Joustoluotto heti - Vertaile lainoja

Joustoluotto heti Edullisin joustoluotto

Edullisin joustoluotto – hae netistä jo tänään!

Edullisin joustoluotto

Etsitkö edullisinta joustoluottoa? MONEYBANKER.fi auttaa sinua löytämään edullisimman ja tarpeisiisi sopivan joustoluoton → lue lisää täältä.


Edullisin joustoluotto

Rahantarve vaihtelee elämäntilanteen mukaan. Ajoittain tarvetta on pienille, muutamien satojen eurojen lainoille, kun taas esimerkiksi suurien elämänmuutosten aikaan tarvetta voi olla isommille luotoille. Silloin kun tarvetta on suurille useampien tuhansien eurojen lainoille, eivät pikavipit välttämättä ole enää paras tai edes saatavilla oleva vaihtoehto. Joustoluotot ovat usein kooltaan hiukan isompia lainamuotoja, joita tarjoavat useat eri lainanmyöntäjät.


Löydä edullisin joustoluotto vertailun avulla

Joustolainoja tarjoavat Suomessa useat eri luottotalot. Eri tarjoajasta riippuen seuraavissa ehdoissa ja säännöissä voi olla eroja:

  • Lainan määrä


  • Lainan takaisinmaksuaika


  • Joustolainan kuukausittainen vähimmäiserä (prosenteissa ja/tai euroissa)


  • Lainaan vaadittava ikärajaParhaan mahdollisen tarjouksen löytämiseksi tulee eri lainantarjoajia vertailla huolellisesti. On hyvä myös ottaa huomioon, että erityisesti ikärajoihin liittyen on useita eri käytäntöjä, eikä 18 vuoden ikä aina ole riittävä. Tarjoajia on kuitenkin useita, joten valinnanvaraa riittää Suomessa. Edullisin joustoluotto löytyy eri vaihtoehtojen löytämisen ja vertailun avulla. Aloita vertailu jo tänään MONEYBANKERin avulla!


Löydä eri vaihtoehdoista juuri sinulle edullisin joustoluotto

Lainoja vertaillessa voi olla epäselvää mikä tarjolla olevista vaihtoehdoista onparas. Parhaan mahdollisen joustolainan määrittely objektiivisesti on hankalaa, sillä erilaiset ratkaisut sopivat erilaisille lainanhakijoille. Eräälle paras ja edullisin joustoluotto on sellainen, jonka kokonaiskulut ovat mahdollisimman pienet. Esimerkin lainanhakija voi haluta maksaa lainan nopeasti pois, maksaen isoja kuukausieriä mahdollisimman pienillä kuluilla. Toiselle paras vaihtoehto voi taas olla kokonaiskuluiltaan suurempi, mutta maksuajaltaan paras mahdollinen. Tässä tapauksessa lainanhakija siis kokee pitkän lainan takaisinmaksuajan tärkeämmäksi kuin sen, että lainan hinta on mahdollisimman alhainen. Lainatyyppejä ja lainaa tarjoavia toimijoita on useita, eikä yhtä ainoaa, niin kutsuttua ”parasta lainaa” voikaan yleisellä tasolla usein määrittää.


Lainoja eri tarpeisiin

Kuten todettu, lainoja on saatavilla useissa eri määrissä ja muodoissa. Pikavipit ovat nopeasti saatavia pieniä luottoja, joilla voi näppärästi kattaa pienet ja yllättävät arjen kulut. Pikavippejä käytetään esimerkiksi laskujen kattamiseen, puhelimen korjaamiseen tai lemmikin lääkärikulujen maksamiseen. Käyttökohteita on useita, mutta ne yleisesti kattavat pieniä ja akuutteja rahatarpeita. Kulutusluottoja puolestaan nostetaan silloin, kun tarvetta on hiukan suuremmalle summalle. Summa nostetaan näissä tilanteissa yhdellä kerralla. Lainanhakija voi esimerkiksi sopia ja nostaa 5000 euron kulutusluoton, jonka jälkeen hän maksaa sen takaisin ennalta määrätyissä könttisummissa takaisin luotontarjoajalle. Joustoluotot poikkeavat kulutusluotoista muun muassa siinä, ettei kulutusluoton yhteydessä haettua summaa tarvitse käyttää kokonaan. Voit siis hakea 5000 euron lainan ja käyttää siitä vain sen verran kuin haluat ja tarvitset. Tällöin takaisinmaksusta sovitaan usein prosenteissa, maksat siis esimerkiksi 15 prosenttia vain siitä summasta, jonka olet nostanut. Nimensä mukaisesti joustoluotto luo siis joustovaraa lainaan ja rahankäyttöön. Kaikkea ei tarvitse käyttää heti. Mutta jos lainantarve yllättää myöhemmin, on sopimus voimassa myöhempääkin käyttöä varten ja sinulla on edullisin joustoluotto heti käytössäsi. Positiivista joustolainoissa on se, ettei tiettyyn summaan tarvitse heti sitoutua, eikä sovitusta enimmäismäärästä tarvitse maksaa kuluja, jos niitä ei ole päätynyt käyttämään.

Top