MONEYBANKER

Joustoluotto heti

Tarjoukset päivitetty: 28/06-2022

Luettelossa on monipuolinen valikoima markkinoilla saatavilla olevia lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä esiteltyjen pankkien kanssa, ja saamme palkkion MONEYBANKER:n välittämistä uusista asiakkaista.

Joustoluotto heti

Joustoluotto heti arjen yllättäviin kuluihin

Tietokone hajosi, hiihtolomalla olisi mukava päästä etelän lämpöön, lapsi tarvitsee uuden älypuhelimen ja kesämökkikin kaipaisi kunnostusta. Elämä tuo mukanaan yllätyksellisiä menoja ja niihin on hyvä varautua säästämällä jo valmiiksi. Tällöin luottoa tarvitsee vähän, mikä tuo säästöä kokonaiskuluihin.

Jos omat varat eivät kuitenkaan täysin riitä, joustoluotto tuo elämään pelivaraa.

Joustoluotto on tavallista kulutusluottoa joustavampi- siksi joustoluotto heti

Joustoluotto tarkoittaa lainaa, jota voi sekä nostaa että maksaa joustavasti, esimerkiksi kuukausittain. Joustoluotto on suhteellisen edullinen ja helppo vaihtoehto kulutusluotolle ja luottokortille, ja siksi se yleistyykin Suomessa kovaa vauhtia. Sen suurin etu on se, että koko sovittua lainasummaa ei tarvitse nostaa kerralla.

Tavallinen laina nostetaan yleensä kerralla lainaajan pankkitilille, samalla kun lainalle aletaan laskea korkoa, vaikka osa nostetusta lainasta olisikin pankkitilillä vain tulevia tarpeita varten. Joustoluotto antaa nostaa tilille vain juuri sen verran kuin lainaaja tarvitsee juuri sillä hetkellä. Nostokertoja voi olla niin monia kuin lainaaja itse haluaa.

Joustoluotto voi olla voimassa tietyn ajan tai sille voidaan sopia jatkuvasti voimassa oleva sopimus. Joustoluotto heti otetaan eniten remonttia, lomamatkoja, juhlimista, huonekaluja ja lasten sekä kodinhoidon kuluja varten. Sitä voi käyttää myös verkko-ostosten tekoon, jolloin lainaaja voi itse päättää, maksaako verkko-ostoksensa kerralla kuluttomasti vai luotolla osissa.

Toiset nostavat joustoluottoa kuun lopussa, kun palkkapäivään on vielä hiukan aikaa, ja laskut tai vuokra pitäisi maksaa. Joustoluotto heti tarjoaa edullisemman vaihtoehdon erääntyneiden laskujen lisäkustannuksille.

Joustoluottoa kutsutaan myös nimillä joustolaina, limiitti, luottolimiitti, tililuotto ja luottotili.

Joustoluotto heti uutena vaihtoehtona

Vuoden 2013 lakiuudistus määräsi, että alle 2000 euron lainoille saa asettaa enintään 51 prosentin vuotuisen koron. Lakimuutos pakotti pikavippiyritykset joko lopettamaan toimintansa tai muokkaamaan tuotevalikoimaansa. Tästä syntyi joustoluotto.

Koska joustoluotto on suuruudeltaan vähintään 2000 €, sitä ei sido lain määräämä korkokatto.

Joustoluotto heti tarjoaa monia etuja

1. Joustoluotto heti on käyttäjäystävällinen ja nopea.

Joustoluotto heti on parhaimmillaan silloin kun tarvitset luottoa yllättäen ja netin luotonmyöntäjien palvelut ovat kiinni tai kun tarvitset rahaa tosi nopeasti. Myönteisen päätöksen jälkeen rahat maksetaan tilille välittömästi. Joustoluoton käyttämiseen tarvitset vain kännykän tai internet-yhteyden.

Uuden joustoluotto-asiakkaan tulee tunnistautua pankkitunnuksilla. Joustoluotto on muihin kulutusluottoihin verrattuna erityisen joustava; esimerkiksi 5000 euron luotosta voi nostaa aluksi esimerkiksi vain 2000 euroa.

2. Joustoluotto heti on nimensä mukaisesti joustava.

Maksuohjelmasta on tehty mahdollisimman joustava ja maksuaika voidaan sopia lainaajan maksuvalmiuksien mukaan. Pikavippeihin verrattuna maksuaika on paljon vapaammin asiakkaan räätälöitävänä.

3. Luoton takaisinmaksu on ennakoitavissa.

Takaisinmaksu tapahtuu turvallisesti kuukausittain tasaerissä. Siten lainaajan on helppo ennakoida kuukausittaiset joustoluottomenonsa. Takaisinmaksuun saa myös lyhennysvapaita kuukausia, jolloin korot ja kulut siirtyvät kokonaisuudessaan seuraavan kuukauden laskulle, tai eräpäivää voi siirtää muutamalla viikolla.

Tavallisesti lainaan voi tehdä myös ylimääräisiä lyhennyksiä tai sen voi maksaa nopeammin pois, jos rahaa tulee yllättäen enemmän käyttöön.

4. Joustoluotto heti haetaan vain kerran, eikä jokaisen nostotarpeen yhteydessä erikseen.

Joustoluotto on kuin digitaalinen luottokortti, jolle haetaan luottoraja ja sen jälkeen sitä vain käytetään. Kun olet maksanut joustoluottovelkaa pois, sama summa on taas nostettavissasi. Luottotiliä ei tarvitse käyttää aktiivisesti, vaan sen voi jättää yllättäviä ja äkillisiä menoja varten.

Voit nostaa rahaa vaikka vain kerran vuodessa tai joka viikko, kuluja kertyy ainoastaan käytetystä luotosta.

5. Joustoluotto heti on tarjolla myös ilman vakuuksia ja takaajia, lainasummasta riippuen.

6. Joustoluotto heti on turvallinen.

Vararahastona joustoluotto on turvallisempi kuin esimerkiksi luottokortti, koska se ei voi kadota eikä sitä voi varastaa. Siksi se tuo turvaa myös esimerkiksi matkoilla. Vaikka lainaaja käyttäisi joustoluottosovellusta älypuhelimellaan, ei puhelimen varastaminen vaaranna lainaajan tiliä, koska kukaan ei voi nostaa rahaa joustoluotolta ilman lainaajan PIN-koodia.

PIN-koodi kannattaakin säilyttää turvallisessa paikassa, ei puhelimen muistissa. Vararahastona joustoluotto on turvallisempi kuin esimerkiksi luottokortti, koska se ei voi kadota eikä sitä voi varastaa. Siksi se tuo turvaa myös esimerkiksi matkoilla.

Joustoluoton varjopuolet

1. Joustoluotto heti toimii hyvin joustavana luottona, mutta jos luotto on jatkuvasti nostettuna maksimisummaan, joustoluotto ei ole enää joustava eikä edullinen. Kannattaa siis varoa, ettei joustoluotosta tule jatkuva tapa, vaan että sitä käytetään tositarpeessa ja kuukausittaiset menot suunnitellaan niin, ettei lainaa tarvita jatkuvasti.

2. Joustoluotosta saatetaan periä niin sanottu luotonvarausprovisio, jonka määrä saattaa olla esimerksi 2 prosenttia luoton maksimimäärästä. Lainaaja joutuu maksamaan tämän summan, vaikka ei olisikaan nostanut summaa tililleen.

Maksu saattaa näkyä tilikuitissa myös jollain toisella nimellä. Lisäksi lainaaja maksaa korkoa siitä lainan osasta, jonka on ottanut käyttöönsä.

3. Mikäli joustoluoton minimierää ei pystytä maksamaan takaisin, lainaaja joutuu vaikeuksiin. Luottotietojen menetys voi käydä nopeastikin, jopa 60 päivän sisällä maksun laiminlyönnistä.

Joustoluotto heti ja kulut

Normaali käytäntö on, että lainapalvelut veloittavat jokaisesta nostosta määrittämänsä nostoprovision. Nostoprovision lisäksi lainan kuluja ovat korko ja mahdollinen, kuukausittainen tilinhoitopalkkio.

Vaikka joustoluottoa on myönnetty esimerkiksi 2000 euroa, korko maksetaan vain siltä osalta, jonka nostat joustoluottotililtä. Yleensä nostoprovisio on tietty prosentti lainasummasta, jolloin nostojen määrällä ei ole vaikutusta kustannuksiin.

Kuten muiden lainojen kohdalla, kannattaa muistaa nyrkkisääntö, eli mitä pidemmäksi velka-aika venyy, sitä enemmän rahaa menee korkoihin. Laina-aika kannattaa siis pitää suhteellisen lyhyenä.

Kenelle joustoluotto heti myönnetään?

Joustoluottoa voi hakea ja nostaa vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jolla on suomalainen pankkitili, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja joka pankin luottokelpoisuusarvion mukaan kykenee hakemansa lainan takaisinmaksamiseen. Lainanhakuun pankista kannattaa siis varata tiliotteita, palkkakuitteja tai eläkepäätös, hakijasta riippuen. Lainansaannin ikäraja vaihtelee lainanantajasta riippuen 18:sta jopa 26:een ikävuoteen.

Joustoluotto heti sopii lainaajalle, joka ei tarkalleen tiedä, paljonko hän tarvitsee lainaa. Koska luottoa voi maksaa erissä, kuukausittaisen palkan ei tarvitse olla yhtä suuri kuin mitä joustoluotto on, mutta tilikohtainen minimierä on pystyttävä maksamaan luotettavasti. Eri luotonantajilla saattaa olla lisäksi eri vaatimuksia.

Joustoluotto heti ja vakuudet

Monet pankit vaativat vakuuksia tai takaajia ja tämä korostuu varsinkin suurempien lainojen kohdalla. Vakuudella tarkoitetaan esimerkiksi säästöjä tai omaisuutta, jolla taataan lainan takaisinmaksu ja sen kustannukset hoidetaan asiallisesti. Takaaja puolestaan on henkilö, joka on valmis vakuuttamaan lainanottajan ja luottaa tämän maksukykyyn.

Takaaja on itse lainanotossa myös velvollinen, eli jos lainanottaja ei pysty suoriutumaan maksuista lainan sopimuksen ehtojen mukaan, tulee tämän henkilön maksaa kulut ja laina. Pahimmillaan tämä voi tarkoittaa erääntynyttä lainaa ja kokonaista korkosummaa, eli takaajan on todella luotettava lainaajaan tai summan, korkojen kera, on oltava sellainen, jonka on valmis tiukassakin paikassa menettämään. Joustoluotto myönnetään hakijalle myös ilman vakuuksia, varsinkin kun kyseessä on kymmenien, satojen tai vain muutamien tuhansien eurojen tililuotot. Tämä tarkoittaa sitä, ettei hakijan tarvitse kiinnittää säästöjään tai omaisuuttaan lainaan, eikä ystäviä tai sukulaisia tarvitse pyytää takaajiksi.

Vakuudellinen joustoluotto on yleensä kuitenkin helpompi saada kuin vakuudeton.

Joustoluotto heti kannustaa vertailuun

Kuten muidenkin lainojen kohdalla, myös joustoluoton nimellä markkinoitavissa tuotteissa on suuria eroja, niin hinnoissa kuin ominaisuuksissakin. Erityisesti korot saattavat vaihdella merkittävästi pankista toiseen. Ei kuitenkaan kannata kiinnittää huomiota pelkästään luottojen korkoihin, vaan myös lainan kokonaiskustannuksiin.

Ensimmäistä vastaantulevaa lainaa ei välttämättä kannata ottaa, vaikka sen edut tuntuisivat kuinka hyviltä ja sinulla olisi kiire saada joustoluotto heti. Vaikka joustoluotto myönnetään hyvin nopeasti, sen otossa ei kannata hätiköidä, vaan vertailla ja kilpailuttaa lainoja kaikessa rauhassa. Monet asiantuntijat suosittelevat vertailemaan ainakin kolmen eri lainanantajan palveluita ennen päätöksen tekemistä.

Tämä pätee myös kun kyseessä on joustoluotto. Muista, ettei lainojen kysely velvoita sinua mihinkään. Vasta allekirjoitettu sopimus on sitova.

Kannattaa harkita lainan suuruus ja takaisinmaksusuunnitelma tarkkaan, ettei matkan varrella tule yllätyksiä. Vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota myös vaadittaviin takaisinmaksuerien minimimääriin ja maksuaikoihin. Näiden pitää kohdata omien kykyjen kanssa, eli jos hakijan ei ole mahdollista maksaa pyydettyä summaa kuukaudessa, tai siitä on pienintäkään epävarmuutta, kannattaa hakeutua toisen tarjoajan sivustoille.

Tämä on tietenkin yhteydessä lainasummaan, mutta eri tarjouksissa on kuitenkin huimia eroja.

Joustoluoton maksettava kuukausierä sisältää kaikki luotonsaajan maksettaviksi tulevat erät, muita kuluja ei siis tule. Siksi joustoluottojen vertailu on suhteellisen helppoa.

Jos lainojen vertailu kuitenkin tuntuu hankalalta, kannattaa käyttää MONEYBANKER-sivuston lainanvertailupalvelua. Voit valita toivomasi lainan suuruuden ja näet helposti, mitä eri lainantarjoajat voivat sinulle tarjota. Kun olet vertaillut lainoja riittävästi internetissä, pyydä lainatarjous useammalta lainantarjoajalta.

Kannattaa aina yrittää tinkiä maksuissa ja koettaa painaa korkoa alas. Aloita pyytämällä joustoluotto tarjousta omalta pankiltasi, joka mielellään pitää sinut asiakkaanaan jatkossakin. Kaikkien lainojen ja palvelujen keskittäminen samaan pankkiin tuo myös usein tuntuvia etuja.

Kannattaa myös miettiä eri lainavaihtoehtoja. Jos haaveilet remontista, saattaa olla kannattavampaa hankkia asuntolainan omainen remonttilaina, ei joustoluotto. Jos olet opiskelija, opintolainalla pääsee jo pitkälle, eikä joustoluotto ole tarpeen.

Myös vanhemmilta tai ystäviltä voi joissain tilanteissa lainata hiukan rahaa, jolloin joustoluotto heti voi jäädä ottamatta.

Miten hakea joustoluotto heti internetistä

Lainanhakuprosessi on muuttunut merkittävästi internetin myötä. Aikaisemmin lainahakemus piti tilata puhelimella pankista perinteisenä kirjeenä kotiin toimitettavaksi. Kun lomake oli täytetty, se lähetettiin kaikkine liitteineen takaisin pankille.

Jos pankki teki myönteisen päätöksen, se postitettiin takaisin lainanhakijalle. Sitten lainanhakijan piti allekirjoittaa lainasopimus ja postittaa se taas takaisin pankille. Tämän jälkeen rahat siirtyivät jonkin ajan kuluttua lainaajan tilille. Koko prosessiin saattoi kulua muutamakin kuukausi.

Nykyään lainan haku onnistuu lähes kokonaan internetin välityksellä, myös kun kyseessä on joustoluotto heti. Kaikki lainan hakuun liittyvät lomakkeet ja dokumentit välitetään bitteinä ja jopa allekirjoitus tehdään sähköisesti - tämä on kaiken lisäksi perinteistä tapaa paljon luotettavampaa. Monet käyttäjät arvostavat myös tämän tavan tuomaa yksityisyyttä; lainaajan ei tarvitse selitellä, mihin rahoja aikoo käyttää.

Näin lainanhaku etenee:

 1. Hakija valitsee lainapalvelun sivulta haluamansa lainan maksimikoon. Maksimikoko tarkoittaa suurinta lainamäärää, joka voi samanaikaisesti olla lainattuna lainaajalle tämän sopimuksen perusteella. Tässä vaiheessa saatetaan myös jo määritellä laina-aika.
 2. Tämän jälkeen siirrytään sähköiseen tunnistautumiseen. Tunnistautumisen jälkeen hakijalta kysytään vielä varmistukseksi haettua lainasummaa ja laina-aikaa. Seuraavaksi täytetään kaikki lainan hakemiseen tarvittavat tiedot kuten henkilötiedot ja tiedot hakijan taloudellisesta tilanteesta. Lainan suuruus määrää, kuinka tarkkoja tietoja tässä vaiheessa tulee antaa. Jos hakemukseen tarvitaan liitetietoja kuten palkka- tai muita tositteita, voidaan nekin useimmiten lähettää lomakkeen mukana sähköisesti.
 3. Hakulomakkeen lähettämisen jälkeen hakija jää odottamaan luotonantajan vastausta. Yleensä tässä vaiheessa hakijalle luodaan myös tili lainapalveluun, jota käyttämällä hän voi seurata lainahakemuksiaan ja muita tietojaan, tarvittaessa tai pyydettäessä myös täydentää hakemustaan. Lainapalvelusta ja usein myös lainasummasta riippuen hakemukset käsitellään kokonaan tai osin automatisoidusti. Prosessi on nykyään hyvin nopea; jos käsittely on kokonaan automaattinen, alustava luottopäätös voi tulla heti hakemuksen täyttämisen jälkeen. Jos hakuprosessiin liittyy manuaalisia tarkistuksia, voi hakemuksen käsittely kestää tunneista muutamaan päivään.
 4. Kun lainahakemus on käsitelty ja luottopäätös valmis, hakija saa ilmoituksen sähköpostiin tai tekstiviestillä. Lainapäätöksen hyväksyminen tehdään luotonantajan verkkopalvelun kautta. Hyväksymisen jälkeen rahat siirtyvät hakijan tilille parhaimmillaan muutamassa minuutissa. Tämä edellyttää, että luotonantajalla on sopimus reaaliaikaisista tilisiirroista hakijan pankin kanssa. Suurimmilla lainapalveluilla on sopimuksen kaikkien suurimpien pankkien kanssa. Kannattaa kuitenkin aina varmistaa tämä, jos lainarahojen saamisella on kiire ja joustoluotto saatava käyttöön heti.
 5. Lainan hakeminen yhdessä

  Isompaa joustoluottoa haettaessa kumppanista on hyötyä. Pankki antaa todennäköisemmin lainaa kahdelle hakijalle kuin yhdelle, sillä kaksi ihmistä maksaa todennäköisemmin lainan takaisin. Myös korko on silloin usein pienempi.

  Vinkkejä joustoluoton hakemiseen pankista

  Monille lainanhakutilanteessa ensimmäinen mieleen tuleva paikka on oma pankki, ja sieltä onkin usein hyvä aloittaa. Oma konttori ja tutut virkailijat tuovat turvallisuuden tunnetta. Pankki räätälöi lainan ehdot ja hinnan asiakkuutesi mukaan.

  Mitä parempi asiakas olet pankillesi ollut, sitä paremman lainatarjouksen voit saada.

 • Lainaneuvottelussa kannattaa korostaa omia hyviä puolia asiakkaana: onko sinulla vakituinen työ? Maksatko laskusi aina ajallaan? Onko luottokorttisi mennyt harvoin miinukselle? Onko sinulla arvopapereita tai kiinteistöjä? Jo olemassa oleva laina ei välttämättä tarkoita, että olet huono asiakas, jos olet maksanut lyhennyksesi ajallaan. Valmistaudu siis lainaneuvotteluun huolella.
 • Vertaile hintoja ja palveluja.
 • Kun saat lainatarjouksen, lue ehdot tarkkaan. Paljon rahaa on pelissä. Pyydä apua joltain kokeneemmalta ystävältä tai sukulaiselta. Asiakkaalla on oikeus saada kaikki sopimukset kirjallisena.
 • Vaihda pankkia tarvittaessa. Päätös saattaa tuntua isolta, mutta maksaa kyllä ajan kanssa itsensä takaisin, jos toinen pankki tarjoaa paljon parempaa sopimusta.

Huomioitavaa lainanmyöntäjän valinnnassa:

 • Toimiiko luotonantaja Finanssivalvonnan tai Suomen aluehallintoviraston valvonnan alaisena? Kaikkien Suomessa luottoa myöntävien yritysten tulee toimia viranomaisten valvonnan alaisena. Tarkista löytyykö luotonantajan kotisivuilta tietoa asiasta tai katso löytyykö yrityksestä tietoa Finanssivalvonnan sivuilta.
 • Missä yrityksen kotipaikka on? Suomalaisella yrityksellä on yleensä toimisto ja henkilökuntaa Suomessa, joten voit saada henkilökohtaisempaa palvelua. Ulkomaalaisilla yrityksillä voi olla konttoreita vain ulkomailla.
 • Onko yritys luotonantaja vai vain välittäjä?
 • Millaiset ehdot lainanmyöntäjä tarjoaa ja miten se on valmis auttamaan hädässä? Luotonantajien joustavuudessa on suuriakin eroja.

Syitä, miksi pankki ei myönnä joustoluottoa heti

Torjutuksi tuleminen on aina vaikea paikka, niin ihmissuhteissa kuin lainanhaussakin. Jos hyvästä valmistautumisesta huolimatta käy niin, että joustoluotto heti jä myöntämättä, syy saattaa löytyä yhdestä tai useammasta alla luetellusta tekijästä. Kun ymmärrät lainan hylkäämisen syyt, voit valmistautua seuraavaa kertaa varten paremmin.

1. Lainaajan menot ovat tuloja suuremmat.

Pankki näkee lainanhakijan tiliotteista, mistä kaikkialta tilille tulee rahaa ja myös mihin se menee. Jos pankki katsoo, että pidemmältä ajalta menot ovat suuremmat kuin tulot, se ei voi antaa lainaa.

2. Lainaajalla ei ole vakituista tulonlähdettä.

Vakituinen työsuhde tai eläketulot ovat yleensä vaatimus lainan myöntämiselle. Siksi esimerkiksi opiskelijoiden, työttömien ja freelancereiden on huomattavasti vaikeampaa saada lainaa. Mitä pidempään lainaaja on ollut työsuhteessa, sitä paremmat mahdollisuudet hänellä on saada joustoluotto tai muuta lainaa.

3. Lainaaja on saanut maksuhäiriömerkinnän.

Maksuhäiriöisen ei kannata tehdä lainahakemusta internetissä, sillä kaikenlaiset automaattiset hakemukset hylätään. Jos olet saanut maksuhäiriömerkinnän, kannattaa siis mennä suoraan pankkiin neuvottelemaan. Henkilökohtaisessa tapaamisessa lainanhakijan tilanne voidaan selvittää tarkemmin.

Jos vanhat maksuhäiriömerkinnät voidaan selvittää uskottavasti, lainaa on silti mahdollista saada. Useimpia pankkeja kiinnostaa enemmän asiakkaan nykyinen maksukyky ja lainan takaisinmaksusuunnitelman realistisuus kuin vanhat velat. Jos lainanhakijalla on kiinteistöomaisuutta tai arvopapereita, niiden asettaminen lainan vakuudeksi parantaa tilannetta huomattavasti.

Maksuhäiriömerkintä katoaa luottorekisteristä joidenkin vuosien kuluttua. Kannattaa siis olla kärsivällinen.

4. Lainaaja on ottanut paljon pikavippejä tai hänellä on runsaasti lainoja jo ennestään. Jos esimerkiksi 40-50 prosenttia lainaajan tuloista menee jo nyt lainojen takaisinmaksuun, pankki voi päättää olla luottamatta lainaajaan.

Joustoluotto heti haussa - miten MONEYBANKER voi auttaa sinua saamaan lainaa?

Kuten jo aiemmin kerroimme, MONEYBANKER auttaa sinua saamaan lainaa muutamin eri keinoin. Sivusto toimii lainanhakijan ja lainantarjoajan välissä, palvellen sinun tarpeitasi. Sivusto tarjoaa ilmaisia työkaluja parhaan joustoluotto- tai muun lainan löytämiseen sekä takaisinmaksun suunnitteluun.

Sivuston avulla et tee hätiköityjä päätöksiä lainasi suhteen, muttet myöskään kuluta kohtuuttomia aikoja selaillen eri lainantarjoajien sivuja. Usein lainanhakijalla on tarve saada joustoluotto heti, ja tämän toiveen saavuttamisessa MONEYBANKER on oiva konsultti. Sivun tarjoaman helppokäyttöisen lainahakukoneen avulla kartoitat nopeasti sinulle sopivat vaihtoehdot eri lainantarjoajista. Tarjoajat vaihtelevat muun muassa toivomasi lainan koon sekä ikäsi mukaan.

Sivuilla voit täyttää sinulta pyydettävät lainatiedot hetkessä, jonka jälkeen kone tekee etsimistyön puolestasi. Tämän jälkeen voit keskittyä sinulle löydettyjen lainantarjoajien tarkasteluun, sekä lainapyyntöjen lähettämiseen. Muistathan, että niin joustoluotto- kuin muukin lainatarjous kannattaa aina pyytää useammalta eri tarjoajalta. Näin voit vertailla sinulle lähetettyjä tarjouksia helposti ja voit saada lainaa heti tilille.

Kun toiveissa on joustoluotto heti tai muu laina, kuulet varmasti mielelläsi muiden kokemuksista eri lainantarjoajien suhteen. MONEYBANKERin sivuilla voit lajitella eri lainamahdollisuuksia suosituimman sekä alhaisimman koron mukaan. Kun lajittelet lainat suosituimman vaihtoehdon mukaan, näet saman tien jokaisen tarjoajan kohdalla niiden aiemmin saamat arvostelut.

Arvostelut ovat nähtävillä tähdissä, parhaat arvostelut saaneella lainantarjoajalla on viisi keltaista tähteä sivuillaan. Arvostelut antavat arvokkaan kuluttajanäkemyksen siitä, kuinka tyytyväisiä lainantarjoajiin ollaan keskimäärin oltu aiemmin. Positiiviset kokemukset tuovat luonnollisesti lisää luottamusta kyseistä lainantarjoajaa kohtaan. Lainatarjouksien yhteydessä olevat arvosanat perustuvat seuraaviin tekijöihin:

- Pankkilainaa ottaneiden arvioihin aiemmista kokemuksista,

- Lainojen yleiseen suosioon lainaa nostaneiden keskuudessa;

- Lainoihin sidoksissa oleviin lainaehtoihin sekä

- Yleiseen lainaprosessiin.

Hakiessasi lainaa MONEYBANKERin sivuilla, huomaat myös nopeasti muutamat muut lisätiedot, jotka sivusto näyttää sinulle. Joidenkin lainantarjoajien yhteyteen on muun muassa kirjoitettu, että ne tarjoavat lainaa ilman vakuuksia tai että heidän kauttaan voi saada yhdellä lainahakemuksella useamman lainatarjouksen. Osa lainaa tarjoavista toimijoista mainostaa myös myöntävänsä lainansa ilman kuluja, muun muassa 60 vuorokauden korottoman maksuajan muodossa.

Nämä pienet lisätiedot lainaa tarjoavista yrityksistä tekevät lainan haustasi nopeampaa ja kätevämpää, edesauttaen sitä, että saat lainaa heti tilille. MONEYBANKER ilmoittaa sinulle myös eri lainantarjoajia selaillessasi, mitkä lainoista ovat kertaluontoisia ja edullisia pankkilainoja. Sivuston hakukone on siis oiva työkalu erilaisten lainantarjoajiin liittyvien tietojen tehokkaaseen selaamiseen.

Budjetin suunnittelu tukee vastuullista rahankäyttöä

Laina, esimerkiksi joustoluotto heti, voi tulla kysymykseen myös silloin, kun uusi vuokra-asunto vaatii yllättäen usean kuukauden takuuvuokran tai kun lomamatkan kulutus ylittääkin suunnitellun budjetin. Joskus suunnitellussa budjetissa pysyminen voi olla hankalaa. Erityisesti nuorille budjetin järkevä suunnittelu voi olla uutta, eikä se aina aluksi onnistu toivotulla tavalla.

Nuoren elämään myös liittyy paljon kustannuksia, joita ei ennen vanhempien luona asuessa ollut. Näiden uusien kustannusten ymmärtämiseen ja kartoittamiseen menee ymmärrettävästi aikaa, ja alussa yllätyksiä tulee monelle väistämättä. Budjetin suunnittelu kuitenkin kannattaa, ja sen avulla voi välttää tilanteita, joissa tarve saada lainaa heti tilille yllättää. Rahankäytön suunnittelu on loppupeleissä helppoa, kunhan sitä vain opettelee.

Suunnittelun voi esimerkiksi aloittaa kirjaamalla ylös kaikki kuluvan kuukauden kulut, ja jakaa ne eri kategorioihin ymmärtääkseen paremmin mihin rahaa itse asiassa kuluu. Kulujen vertailu kuukaudessa tienattuihin tuloihin auttaa ymmärtämään, kuinka paljon rahaa pystyy kuukaudessa käyttämään ja säästämään. Aina säästämiseen ei ole mahdollisuutta, jolloin rahankäytön suunnittelua on entistäkin tärkeämpää harjoittaa. Usein kuluja on helpompi hillitä, kun ne on kerran nähnyt kirjattuna esimerkiksi Excel-taulukossa.

Konkreettinen rahankulun näkeminen, ymmärtäminen ja tiedostaminen auttaa välttämään turhien ostosten tekemistä jatkossa. Tekemällä tiedostettuja ja ennalta suunniteltuja ostoksia, voit pyrkiä varmistamaan sen, että pysyt budjetissasi ja vältät hetken mielijohteesta kumpuavien ostosten tekemistä.

Kuten todettu, rahankäyttöä kannattaa suunnitella ja omaa budjettia pitää silmällä. Näin voit välttyä useilta epämukavilta hetkiltä. Suunnittelu ei kuitenkaan aina takaa sitä, että rahaa riittää kaikkiin kuluihin, kuten ilmi on käynyt aiemmista esimerkeistä.

Tällöin voi olla tarvetta saada joustoluotto tai muu lainamuoto nopeasti käyttöön. On tärkeää kuitenkin muistaa se, että ellei työsi ja taloudellinen tilanteesi mahdollista lainan takaisinmaksua, älä ota lainaa. Älä myöskään nosta lainaa, jos sinulla on edellisten lainojen maksaminen vielä pahasti kesken. Jos aiempien ottamiesi lainojen takaisin maksaminen tuottaa ongelmia, ei uuden lainan hakeminen ole hyvä idea.

Nämä ohjeet koskevat myös joustoluottoa.

MONEYBANKER tukee sinua lainanhakuun liittyvissä prosesseissa. Kun kiikarissa on joustoluotto heti tai mikä tahansa muu laina, kannattaa lainanhakuprosessi tehdä kunnolla. Järkevien päätösten tekemisessä sinua tukee MONEYBANKER.

MONEYBANKER auttaa takaisinmaksun järkevässä suunnittelussa

Laina, myös joustoluotto heti, tulee luonnollisesti maksaa takaisin sen myöntäjälle ennalta sovittuna ajankohtana. Sillä hetkellä, kun lainatusta rahasta tehdään kirjallinen sopimus, sovitaan myös lainarahan takaisin maksuun liittyvistä ehdoista. Tässä kohdassa lainaa hakevalla henkilölle on tärkeä ja aktiivinen rooli.

Hakiessasi lainaa, tee selkeä ja kattava kartoitus olemassa olevista sekä tulevista varoistasi. Mieti muun muassa seuraavia asioita:

- Minkä suuruiset kuukausittaiset euromääräiset tulosi ovat;

- Kuinka suuri osa kuukausittaisista menoista on pakollisia;

- Miten voisit säästää joka kuukausi, teetkö esimerkiksi kalliita heräteostoksia säännöllisesti;

- Onko odotettavissa yllättäviä tilanteita (esimerkiksi terveyteesi tai autosi korjaukseen liittyen), jotka voivat vaikuttaa taloudelliseen tilanteeseesi?

Muun muassa näiden kysymysten pohtimisen jälkeen, voit alkaa luonnostella todellista lainan takaisinmaksuun kuluvaa aikaa. Voit esimerkiksi pitää kirjaa kaikista menoistasi, ja miettiä mistä voisit nipistää, jotta lainan takaisin maksaminen onnistuisi nopeammin. Muista kuitenkin jättää pientä pelivaraa suunnitelmiisi, sillä usein kuukauden kuluja kannattaa mieluummin hiukan liioitella kuin vähätellä.

Tosiasia on se, että rahanmenoreikiä tulee usein vastaan itse kullekin, jopa enemmän kuin niitä osaa odottaa. Kun olet tehnyt kartoituksen kuluistasi, menoistasi ja niihin mahdollisesti tulevaisuudessa vaikuttavista tekijöistä, voit alkaa miettiä konkreettista lainan takaisinmaksua. Tässäkin työssä sinua tukee MONEYBANKER, oli kyseessä sitten joustoluotto tai jonkin muu lainamuoto. Alla olevasta kappaleesta saat selville, millainen rooli MONEYBANKER-sivulla on lainan takaisinmaksun suunnittelussa, ja miten sinä voit hyötyä siitä saaden lainaa heti tilille.

MONEYBANKER tukee sinua lainan saannin lisäksi lainan takaisinmaksun suunnittelussa. Rahojen takaisin maksamista on tärkeää suunnitella, kun hakee joustoluotto- tai muuta lainaa. Muista, että aina päällisin puolin edullisimmalta vaikuttava vaihtoehto ei ole sinulle sopivin.

Usein lyhyellä maksuajalla sovitut lainat ovat edullisempia, mutta sinun tulee ottaa huomioon myös realistinen kykysi maksaa laina takaisin ennen sopimuksen hyväksymistä. Ota huomioon tulojesi säännöllisyys, mahdolliset taloutta heikentävät tekijät ja yllätykset sekä muut talouteesi mahdollisesti vaikuttavat asiat ennen kuin teet päätöksiä lainan ottamiseen ja sen takaisin maksamisen suhteen. Tärkeää on löytää niin kutsuttu kultainen keskitie. Lainan takaisinmaksua ei siis kannata myöskään pidentää ilman syytä, jos rahkeita riittää takaisinmaksuun nopeammallakin aikataululla.

Mieti ja valitse siis juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi sopiva maksuaikataulu jo ennen kuin haet joustoluotto- tai muuta lainaa, ja pysy siinä.