Tienaa rahaa myymällä vanhaa

Tarjoukset päivitetty: 22/02-2024

Luettelossa on monipuolinen valikoima markkinoilla saatavilla olevia lainatarjouksia. Teemme yhteistyötä esiteltyjen pankkien kanssa, ja saamme palkkion MONEYBANKER:n välittämistä uusista asiakkaista.

  • Sisällysluettelo

    2 kohta

  • Lukuaika

    4 minuuttia

  • Sivu päivitetään

    22/02-2024

Onko sinunkin kaappisi pullollaan vaatteita ja kenkiä, joita et ole pitkään aikaan käyttänyt? Koska viimeksi katsoit vintilläsi tai kellarissa oleviin pahvilaatikoihin? Myymällä ylimääräiset tavarasi voit tienata rahaa, jolloin se voi olla hyvä vaihtoehto pienelle pikalainalle.

Kriittinen kurkistus kaappeihin ja pahvilaatikoihin voi olla rahan arvoista. Useimpien kätköistä löytyy esimerkiksi heräteostoksia, vähän käytettyjä juhlavaatteita ja urheiluvälineitä, joita ei ole tullut käytettyä pitkään aikaan eikä seuraava käyttökertakaan ole kovin todennäköinen. Tällaiset tavarat ja vaatteet kannattaa myydä kirpputorilla tai netissä pois.

Niistä saatavat tulot voivat mahdollistaa seuraavan haaveen.

Missä käytettyä tavaraa voi myydä?

Suomessa kirpputorit ovat olleet suosittuja jo parinkymmenen vuoden ajan. Kesäisin lähes jokaisella paikkakunnalla on oma kirpputorinsa, joista voi vuokrata myyntipaikan päiväksi. Viime vuosina suosiota ovat saaneet myös ympäri vuoden auki olevat sisäkirpputorit, joista myyntipaikka vuokrataan yleensä kokonaiseksi viikoksi.

Myyntipaikkojen vuokra vaihtelee, mutta yleensä kannattaa vuokrata myyntipaikka vain, jos myytävää tavaraa on vähän enemmän.

Tavaroita voi myydä myös yksitellen internetissä olevilla sivuilla. Huuto.net on kätevä myyntipaikka, jossa sekä myyjät että ostajat rekisteröityvät palveluun. Korkeimman tarjouksen tehnyt saa ostaa tuotteen.

Päätät itse, kuinka kauan haluat myynnissä olevasta tuotteesta tarjouksia ja mikä on tuotteen minimihinta.

Tori.fi on toinen netissä toimiva kauppapaikka. Tori.fi-sivusto ei vaadi rekisteröitymistä ja kuappa sovitaan suoraan myyjän ja ostajan välillä.

Facebookissa on monia ja eritasoisia kirpputoreja. Kannattaa siis etsiä myyvälle tavaralle parhaiten sopiva ryhmä. Lastenvaatteet niiden myyntiin erikoistuneeseen ryhmään, aikuisten vaatteet omaansa.

Useimmilta paikkakunnilta löytyy myös sille alueelle suunnattu ryhmä. Laatutavaraa ja merkkituotteita kannattaa taas myydä niiden välittämiseen erikoistuneissa ryhmissä. Facebookin kirpputoriryhmillä on omat sääntönsä kaupankäynnistä ja niihin kannattaa tutustua hyvin.

Mitä kannattaa myydä?

Kaikkea hyväkuntoista tavaraa ja vaatetta kannattaa yrittää myydä. Nykyään kirpputoreilla on tarjolla paljon käytettyä tavaraa ja hyvälaatuisia vaatteita, joten kannattaa harkita tarkkaan, millä hinnalla on valmis tuotteen myymään. Jos haluaa tuotteesta määrätyn hinnan, kannattaa sen myymiseen varata aikaa.

Jos tärkeintä on saada tuote myytyä nopeasti, niin kannattaa miettiä, voisiko tuotteen myydä halvemmalla hinnalla. Aina myyminen ei välttämättä onnistu tai oikeaa ostajaa ei heti löydy. Netissä hyvät valokuvat ja tarkka kuvaus tuotteesta tekevät tuotteen kiinnostavaksi mahdollisille ostajille.