Autolainan korko - Suosituimmat lainat - MONEYBANKER.fi
Toukokuu 2021

1. plads
Ikäraja: 20 v.
100 - 60 000 Lainamäärä
1 - 20 kk Maksuaika
4,19 - 30,5% Korko
Hae lainaa
Kun lainasumma 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.
2. plads
Ikäraja: 21 v.
1 - 2 000 Lainamäärä
3 - 50 kk Maksuaika
216,2% Korko
Hae lainaa
2000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 216,20%, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3534,01 € mikäli asiakas nostaa 2000€ kerralla ja maksaa sen takaisin vuoden aikana 12 saman suuruisessa erässä.
3. plads
Ikäraja: 20 v.
2 000 - 60 000 Lainamäärä
12 - 180 kk Maksuaika
4,5 - 50,5% Korko
Hae lainaa
Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%.
Autolaina - Vertaile lainoja

Autolaina Autolainan korko

Autolainan korko – mistä paras tarjous löytyy?

Autolainan korko

Mitä autolainaa hakiessa tulee ottaa huomioon? Mistä alhaisin autolainan korko löytyy ja miten sitä haetaan? Lue täältä → MONEYBANKER.fi


Autolainan korko

Onko unelmanasi ostaa auto lähiaikoina? Oletko kenties ostamassa ensimmäistä autoasi? Auto kuuluu monen suomalaisen arkeen, ja sen hankinta käynee lähes jokaisen meistä mielessä jossain vaiheessa elämää. Se on monelle arjen välttämättömyys, mutta usein myös unelman täyttymys. Autoa hankkiessa täytyy merkin, ominaisuuksien ja esimerkiksi värin lisäksi kiinnittää huomiota hintaan. Hintaan voi vaikuttaa monella tavalla, auton voi esimerkiksi ostaa käytettynä, tai tietyistä ominaisuuksista voi luopua huokeamman hinnan saamiseksi. Päädyit sitten mihin tahansa malliin tai hintaan, tulee maksua suunnitella hyvissä ajoin etukäteen. Auto ei usein ole halpa hankinta, ja niin sen ostaminen kuin ylläpitäminenkin vaativat rahaa. Autolainan korko on asia, joka kannattaa ottaa huomioon ennen kauppojen tekemistä.


Autolainan korko – mitä ottaa huomioon?

Autolainan korko on keskeinen osa rahoituksen suunnittelua. Korot muuttuvat jatkuvasti, ja eri toimijat tarjoavat erilaisia sopimuksia. Oma pankkisi voi tarjota erikokoista korkoa kuin netistä löytyvä laina tai esimerkiksi autokaupan kauppias. Koroilla niin kutsuttu kikkailu on keskeinen osa autokauppojen välistä kilpailua. Mainokset huutavat välillä täysin nolliin painettuja korkoja, jotka houkuttelevat kuluttajia nopeasti kaupoille. Korot eivät kuitenkaan aina ole ainoat kulut, jotka auton hinnan päälle laitetaan. Kaupoilla ollessa tulee siis kysellä ja kiinnittää huomiota mahdollisiin ylimääräisiin kuluihin. Voi olla, että kauppias mainostaa todella alhaista korkoprosenttia, mutta lisäkuluja ropiseekin sitten muista lähteistä kuukausittain. Vaikka laina otetaankin autokaupasta, on välissä toimimassa rahoitusyhtiö, jonka lainoja autokauppiaat välillisesti tarjoavat asiakkailleen. Ethän siis luota ensimmäiseen sinulle tehtyyn tarjoukseen, vaan etsit itse erilaisia vaihtoehtoja ja kilpailutat niitä hyvissä ajoin parhaan vaihtoehdon löytämiseksi.


Miten auto kannattaa maksaa?

Erilaiset maksukeinot vaihtelevat muun muassa autosi hinnan, varallisuutesi sekä käyttämäsi myyjän mukaan. Jos päädyt ostamaan autosi perinteisesti autoliikkeestä, voit usein saada autollesi kätevän osamaksusuunnitelman suoraan myyjältä. Osamaksun avulla sinulta ei tarvitse löytyä takataskusta saman tien koko auton summaan, vaan voit rauhassa maksella autosi hintaa takaisin pikkuhiljaa. Tässä tapauksessa lainasi vakuutena toimii usein kätevästi ostamasi auto, jolloin säästyt muiden mahdollisten vakuuksien etsimiseltä. Usein tällaisen lainan saa haettua itse autokaupasta myyjän avustuksella kauppoja tehdessä. Tämä käytäntö koskee usein niin uusia kuin vanhojakin autoja. Yksi keino on myös hakea ns. könttikäyttölaina pankilta, jota voit edellisen maksusopimuksen mukaisesti maksaa jälkikäteen takaisin osissa luotonmyöntäjälle. Lainoja on monia, ja niitä kannattaa vertailla hyvissä ajoin ennen kauppojen tekemistä. Erilaisten lainojen vertailu netissä on helppoa ja nopeaa sekä mahdollistaa useiden tarjousten tehokkaan pyytämisen. MONEYBANKERin sivuilla pääset kätevästi selailemaan erilaisia lainoja, ilman sitoumuksia. Sivuston kanssa yhteistyössä toimivat rahoituslaitokset tarjoavat eri kokoisia lainoja eri käyttötarkoituksiin. Sivuilta näet nopeasti millaisia vaatimuksia esimerkiksi ikärajan suhteen kullakin tarjoajalla on. Sivujen avulla vertailet myös eri korkoja näppärästi kotisohvaltasi käsin. Pyytämällä usean tarjouksen etukäteen ja selailemalla eri vaihtoehtoja voit olla varma, että löydät itsellesi parhaiten sopivan diilin.


Muistathan pitää myös huolen siitä, että hankit autollesi tarvittavat vakuutukset, ja muistat auton huolellisen ylläpidon arvon säilyttämiseksi!

Top